|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
taribari
no nie mow ze masz poduchy z takim napisem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Mam poduchy z napisem DREAMS ale jak to z marzeniami bywa...
![]()
#1713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Syn cię kiedyś zamorduje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1716 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43423628] Po drugie - ja Artka chcę wychować tak, żeby potem dziewczyny na wizażu się na mnie nie skarżyły, że ich TŻ Artuś nie umie sobie zrobić kanapki. Więc mam nadzieję, że wytrwam w tym, że Artek będzie mi pomagał w kuchni, przy sprzątaniu, itd. .[/QUOTE] bedzie dobrym mężem ![]() Cytat:
![]() No to chyba rzeczywiscie wina proszku-dobrze ze zrobiłas ten test. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Laura 1h na podwórku i 1,5 godz. w CH i jechała pierwszy raz autobusem ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny..
ale mnie połamało.. nie mogę dziecka nosić, podnosić, kłaść..samo chodzenie to problem ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj odwiedził nas brat męża z żoną i ich dzieckiem..Przyjechali na 2 tyg. z Niemiec.. pierwszy raz widzieliśmy małą Wiktorię..1,5 miesiąca starsza od Olka. Aż byliśmy w szoku, jakie dzieci w przeciągu 1,5 miesiąca postępy robią..wiemy już jaki Olek lada tydzień będzie komunikatywny i sprawny ruchowo ![]() Dostał kurtałkę puchową rozm. 74.. brązowa w poarańczowo-biało-zielone paski..czapeczkę brązową polarową i nosidełko jak już będzie główkę trzymał sztywno..Fajne i ładne prezenty ![]() Idziemy kapać Małego..wrócę później ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
Z dziennika drzemek Leona
Z ostatniej obudzil sie po 40min czyli cale 1,5h I nie spal do teraz czyli od 14:50-17:50 Teraz przysnal ciekawe ile tym razem pospi Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#1719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja sie witam i co by Wam tu skrobnac?? kolezanka byla, skoczylam z nia po buty do deichmana i jakie buty kupilam ![]() ![]()
![]() |
#1720 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze mam nadzieje ze pieskowi to minie ![]() Cytat:
![]() pewnie sie jej chwytaja rozne paskudztwa z racji tego ze jest wczesniaczkiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() brakuje tu Ciebie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzoan zdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Wtajemniczenie
|
witam się z Radlerem i chlebem z Nutella
![]() tari- co za agentka z Ciebie ![]() dzoan- biedna Ty... ![]() Rocky- fajna wyprawa ![]() katerine- przykro mi ![]() roxi- czesc! Oliath- jak Lilo pieknie trzyma glowke! Baloniku- nie wiem czy to to, ale wyglada okropnie. mam luzne bluzki i brzuch wystaje jak w ciazy ![]() ghia- ![]() ![]() surka- biedna Lila ![]() ita- no i dobrze! kciuki za dofinansowanie strawberry - ja podawalam Espumisan przed kazdym karmieniem, nie miala potem problemow z pierdami
![]() |
#1723 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Jak to nie?-cieszy sie z tego co narobił ![]() Cytat:
![]() ![]() A prezenty fajne. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- No i standardowo sie pokłociłam z Tzem.Nie chce mi sie z nim gadac ani na niego patrzec ![]() Najchetniej bym sie zalała w trupa ale:nie ma jak,nie ma czym ,nie ma za co ![]() Jutro do szkoły-to mnie trzyma jakoś,zrelaksuje sie,poplotkuje,odzyje
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
W sumie teraz mi pasuje
![]() Karolajn kaszko holle kupujesz na all? Jeśli tak podeślij mi użytkownika, żeby miała już sprawdzonego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43423628]Artur też ze mną często gada, zamiast pić
![]() Mam wtedy ubaw, ale w środku aż mi się ciepło robi, jak z miarki nic nie ubywa... Ooo właśnie ![]() Po drugie - ja Artka chcę wychować tak, żeby potem dziewczyny na wizażu się na mnie nie skarżyły, że ich TŻ Artuś nie umie sobie zrobić kanapki. Więc mam nadzieję, że wytrwam w tym, że Artek będzie mi pomagał w kuchni, przy sprzątaniu, itd. W zasadzie to u mnie wszystko było nie tak ![]() Pierwszą ciążę straciłam bardzo wysoko - w 30 tygodniu (mimo prywatnej opieki lekarskiej, kilku pobytów w -innym niż przy Artku - szpitalu, itd.). W drugiej po 30 tygodniu zaczęła się hiportofia, czyli dziecko nie rosło. Mój lekarz prowadzący olał temat sikiem prostym, poszłam do innego, który natychmiast zadecydował o moim pobycie na Ligocie. Leżałam 2 tygodnie przed porodem (czyli od 34 tc) w szpitalu, KTG wychodziły słabo, USG miałam często powtarzane i w końcu wyszły źle przepływy i zadecydowano o zakończeniu ciąży. Artuś w 35t6dc urodził się z wagą 1990 gramów, więc malutko (ale poza tym wszystko było dobrze, oddychał i jadł sam); sądzę, że gdybym w porę nie trafiła do tego szpitala, a lekarze w porę nie zareagowali, druga ciąża mogłaby skończyć się jak pierwsza.[/QUOTE] Kochana współczuję przeżyć... I bardzo mocno gratuluję Artusia ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Ale masz super, u mnie chyba w całym mieście nie ma sklepu ze zdrową żywnością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam racuchy drożdżowe, poodkurzałam, pomyłam podłogi i zaraz będę prasować. Oczywiscie mąż zobaczył, że ogarniam chatę, to umył 2 talerze, miskę i 2 butelki... ![]() Aha, no i Filip pierwszy raz od 2 tygodni nie śpi o tej porze... Edytowane przez malaczarnakejt Czas edycji: 2013-10-25 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
kejt bede musiala mamuske poprosic zeby mi fote cyknela.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo....zasypia ![]() A jeszcze się wkurzyłam, bo zawsze piorę Filipowe ciuszki wszystkie razem, nie dzielę na kolory, bo bym zbierała ze 3 tygodnie. A wczoraj uprałam body z pepco i większość rzeczy mi zafarbowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Uciekam na wieczór z tż i Lilą oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Zaraz poczytam co tam u Was, ale potrzebuję przytulenia ![]() Byliśmy z kotkiem znów u weterynarza-niby już lepiej choć dalej bez szału ale na rentgenie wyszło coś nie tak. Zrobili dodatkowe badania i konsultacje i prawdopodobnie jest nieuleczalnie chory ![]() Podejrzewają wirusowe zapalenie otrzewnej-kotkowi zbiera się woda w brzuchu prowadząc do śmierci w męczarniach. Objawem jest właśnie m.in. problem z prestylaktyką jelit... Póki co mamy obserwować kindziorka-jeśli zacznie rosnąć mu brzuch to trzeba go od razu uśpić żeby się nie męczył ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-25 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a buty wow!! baw sie dobrze na weselichu!! Cytat:
![]() i wspołczuje ogromnie, nie wyobrazam sobie tego gdyby mójMorisek miał taką diagnoze ![]() Zuza zasnela chyba pierwszy raz odkad widzi ten swiat bez ryku po kapieli - jest przesłodka!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
Strawberry- nie pamiętam ile tam bylo w instrukcji. 10?
Neni- biedny kicius ![]() Kejt- nie dziwie sie ze sie wkurzylas.. Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Maly spi, z duzym ogladam shreka, tz idzie pic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43429627]Jaka szkoda
![]() ![]() O matko.... Strasznie wspolczuje, mam nadzieje ze jednak okaze sie to pomylka.. Maly spi, z duzym ogladam shreka, tz idzie pic ![]() Ja nasze piorę w normalnym płynie i używam płynu do płukania, bo lubię jak mi pachnie pranie ![]() Na szczęście sporo ubranek była niebieska. No ale 3 rzeczy zafarbowały + tetrówki ![]() Zasnął, lecę prasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Margooooo widze Cie .... ![]() roxi zdrowka dla Was... misiaczka dobre z tym tel do tz.. hahah Jakierka wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Kciuki za nowe miesciace/tygodnie Zdrowia dla wszystkich Powodzenia w rozszerzaniu diety itp ![]() siedze i pije sobie Carlsberga ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- kejt ja tez wszystko wsadzam razem do prania ... ale nauczylam sie ze na rzeczy z pepco lepiej uwazac ![]() Neni wspolczuje,oby z Kicia bylo ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz w domu takie poduchy SRAM? heheh alez Twój młody jest fotogeniczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.