Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 20:19   #3882
NoBoTak
Rozeznanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
nie myjka zza oceanu. choć na razie nie zazyla jeszcze kapieli hehe.

tez się nad tym zastanawiałam. tutaj na osiedlu w okolicach rocznikowych (75) mojego rodzeństwa były same takie male roznice. później druga fala (85) i znow rok, dwa trzy i rodzeństwo...teraz wydaje mi się to nierealne hehe

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Xal - wychodz z domu, choćby na godzinke Paulinka z tata dadza rade. poza tym wypady z mezem tez mile widziane...

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

poplakalam się ze smiechu. mam nadzieje, ze Nela tez tak kiedyś będzie brykac

a wyżej zaznaczone...według mnie milo jest gdy ktoś zadzwoni i zapyta czy może przyjść. każdy ma swoje zycie, swoje plany. to takie jakies kulturalne
No o to chodzi! Przecież ja jej nie bronie dostępu do wnuka, tylko mam swoje życie które niekoniecznie jest jej podporządkowane. Pozatym nie lubię zmiany planów na ostatnia chwile.
NoBoTak jest offline Zgłoś do moderatora