2013-10-27, 21:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Jeju a my ok 21.30 kąpalśmy małego..całkowicie rozregulowany dzień...
A co śmiesznego w kąpieli...wsadzamy go do wanienki a ten siuuuuuuurrr...no i co trzeba go było wyciągnąć, nalać świeżej wody i siup do wody
Na szczescie łądnie się wykąpał bez płaczu, zjadł 120 i w kimonko....ciekawe ile pośpi...oby dłużej niż do 1..2...jak zwykle:/
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Ajjj... Znowu mnie wzruszylyscie...
WALCZĘ!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Adasiek nawet sam za siebie trzyma!!!
Jakiś Ty piękny nasz Kochany!!!
Walczysz pięknie
Dzielny nasz Maleńki!!!
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
Cytat:
Napisane przez mela1234
Ja tylko na chwilę dołączyć się do akcji "kciuki w avatarze".
Kciuki trzymam.
Dobranoc.
P.S. Stokrotka mam nadzieję, że nie obrazisz się, że ukradłam twój avatar? Jak coś to pisz, zmienię, ale teraz na szybko tylko to wymyśliłam.
|
Mela jak dziadek??
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
Cytat:
Napisane przez mela1234
Ja tylko na chwilę dołączyć się do akcji "kciuki w avatarze".
Kciuki trzymam.
Dobranoc.
P.S. Stokrotka mam nadzieję, że nie obrazisz się, że ukradłam twój avatar? Jak coś to pisz, zmienię, ale teraz na szybko tylko to wymyśliłam.
|
Pierwotnie to mój avatarek,ale ja się nie obrażam, wszystko dla Adasia
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------
Cytat:
Napisane przez tweedledee
Ja nawet nie mam ostatnio jak do was skrobnąć cokolwiek, czasem trochę nadrobię, ale mam takie jazdy z Alikiem, że nie ogarniam  To chyba jakiś wybitnie parszywy skok, bo dziecię moje najchętniej wisiałoby cały dzień na cycu, a przynajmniej TYLKO na nim zasypia i to dosłownie, z sutkiem w buzi. Wieczorami usypianie to miazga, co najmniej 2-3h, a dzisiaj to już w ogóle był taki cyrk, że chciałam jechać z małym na pogotowie, bo darł się jak nigdy wcześniej, dusząc się z tego szlochu, myślałam, że się dołączę 
ostatecznie po 3h batalii pomógł fotelik samochodowy i suszarka z jutuba. Boję się go z tego fotelika wyciągać
|
ja ostatnio wyczaiłam,ze mój jak tak płacze to na bączka którego nie może zrobić.
A jakbyś spróbowała wyjąć delikatnie cyca i wsadzić smoka?
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Ajjj... Znowu mnie wzruszylyscie...
WALCZĘ!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Cynamonka a on cały czas musi być golutki?
Mam nadz. ze tam cieplutko jest.
|
|
|