2013-10-27, 21:32
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Cytat:
Napisane przez cotynato
Ja też niestety z jednej ściągam a przy drugiej mały mi robi co raz więcej problemów. Ociąga się z łapaniem, nie chce mu się gębosza otworzyć i sie wkurza. Dziś jak już złapał to chwilę pojadł i zasypiał...
Misia ja robiłam 2 dni po, tzn rodziłam w czwartek a w sobotę wieczorem zrobiłam.
I pytanie , prośba o radę. Właśnie złapał mnie jakiś okropny ból brzucha i kompletnie przeczyściło przy czym było mi niedobrze. Zastanawiam się czy jak bym się zatruła np. to czy mogę normalnie karmić piersią? Boję się że jak ja zjadłam coś co źle na mnie wpłynęło przejdzie też do mleczka i będziemy mieli awanturkę, ból brzuszka itp. Co sadzicie?
|
Cotka właśnie mi sie przypomniało, że ja przez jakiś czas miałam coś podobnego, wieczorem łapał mnie dziwny ból brzucha, takie bóle jelit jak przy zatruciu, mimo że nic nie ciapnęłam podejrzanego No i nie wiem czy to miało jakiś wpływ, ale i Lila miała problem zbrzuszkiem w tym samym czasie, kosmos, nie od mleka, bo nie przystawiałąm jej wtedy, a odciągane z tego czasu mleko dostawała o innej porze. Taka dygresja...a czy przejdzie do mleczka u ciebie? nie wiem, wydaje mi się, ze może tak być
|
|
|