Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-29, 07:34   #4010
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
może alergia? albo coś do oczka wpadło? płukałaś solą fizjologiczną?
Przypuszczam, że zatarła sobie to oczko o mój sweter, który miałam w sobotę Wszystkie z włoskami muszę poodkładać a same gładkie akrylowe zostawić na zimę.
Przemywałam jej to herbatką bo tak gdzieś wyczytałam, ale potem zrobiłam solą fizjologiczną Zobaczymy co dziś będzie.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Nelcia dzisiaj tak fikala, ze skulala się z koca i dywany i przylozyla glowa w panele a mamuska smazyla placki...myslalam, ze będzie guz, ale chyba nie było tak zle. w ramach pokuty zamowilam w końcu piankowa mate jeszcze jeden taki numer i kupie jej kask bo zejde na zawal!
My kupiliśmy matę 120x180 a Młoda i tak najlepiej bawi się jak się wydostanie poza nią bo na parkiecie lepiej jej się ślizga Także wiesz

Cytat:
Napisane przez Elusiek85 Pokaż wiadomość
Dziś mi Adi wywiną numer przy przewijaniu, odkładałam chusteczki a ten myk i siedzi. Musiałam go podtrzymywać bo dość niebezpieczne miejsce sobie wybrał na krawędzi przewijaka, ale radochę miał nie z tej ziemi
Załącznik 5460950
Ale numer A jaki zadowolony

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Cześć! Dziewczyny dziś kończą pół roku Na koncie 0 zębów, opanowana nauka przewracania na brzuch i kręcenia wokół siebie Przesypiaja całe noxei nadal są bardzo kochane 6800g każda waży i już mi ciężko je nosić:-D
No i nie skapowaly się że czas zmieniliśmy w sobotę i budzą się o 5 zamiast o 6...
Wow gratulacje dla Ali i Mai

Cytat:
Napisane przez Elusiek85 Pokaż wiadomość
mój tak samo olał zmianę czasu i zawsze pobudka była o 6.30 a teraz wstaje o 5.30 i idzie spać godzinę wcześniej
U nas to samo - wstawała o 8 a po zmianie czasu o 7

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Mąż właśnie dzwonił że policja zatrzymała go na kontrolę alkomatem i wyszło mu ileś tam promila - a nic nie pił wypierał się tam ale nie chceli mu uwierzyć, w końcu poprosił by sprawdzili na innym kierowcy - temu kierowcy wszyło tyle samo. Policjant za prośbą sprawdził na sobie i okazało się, że też pił komediasprawdzają z popsutym alkomatem
Dobrze, że Twój mąż tak stanowczo im się postawił
Ciekawe ilu by w ten sposób złapali

Deb pytałam wczoraj ale nie nadrabiałaś to nie odpisałaś Zadowolona jesteś z tego krzesełka chicco polly?

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora