2013-10-29, 07:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
może alergia? albo coś do oczka wpadło? płukałaś solą fizjologiczną?
|
Przypuszczam, że zatarła sobie to oczko o mój sweter, który miałam w sobotę Wszystkie z włoskami muszę poodkładać a same gładkie akrylowe zostawić na zimę.
Przemywałam jej to herbatką bo tak gdzieś wyczytałam, ale potem zrobiłam solą fizjologiczną Zobaczymy co dziś będzie.
Cytat:
Napisane przez diabli
Nelcia dzisiaj tak fikala, ze skulala się z koca i dywany i przylozyla glowa w panele  a mamuska smazyla placki...myslalam, ze będzie guz, ale chyba nie było tak zle. w ramach pokuty zamowilam w końcu piankowa mate  jeszcze jeden taki numer i kupie jej kask  bo zejde na zawal!
|
My kupiliśmy matę 120x180 a Młoda i tak najlepiej bawi się jak się wydostanie poza nią bo na parkiecie lepiej jej się ślizga Także wiesz 
Cytat:
Napisane przez Elusiek85
Dziś mi Adi wywiną numer przy przewijaniu, odkładałam chusteczki a ten myk i siedzi. Musiałam go podtrzymywać bo dość niebezpieczne miejsce sobie wybrał na krawędzi przewijaka, ale radochę miał nie z tej ziemi
Załącznik 5460950
|
Ale numer A jaki zadowolony 
Cytat:
Napisane przez Aaś
Cześć! Dziewczyny dziś kończą pół roku  Na koncie 0 zębów, opanowana nauka przewracania na brzuch i kręcenia wokół siebie  Przesypiaja całe noxei nadal są bardzo kochane  6800g każda waży i już mi ciężko je nosić:-D
No i nie skapowaly się że czas zmieniliśmy w sobotę i budzą się o 5 zamiast o 6...
|
Wow gratulacje dla Ali i Mai  
Cytat:
Napisane przez Elusiek85
mój tak samo olał zmianę czasu i zawsze pobudka była o 6.30 a teraz wstaje o 5.30  i idzie spać godzinę wcześniej 
|
U nas to samo - wstawała o 8 a po zmianie czasu o 7 
Cytat:
Napisane przez deb
Mąż właśnie dzwonił że policja zatrzymała go na kontrolę alkomatem i wyszło mu ileś tam promila - a nic nie pił  wypierał się tam ale nie chceli mu uwierzyć, w końcu poprosił by sprawdzili na innym kierowcy - temu kierowcy wszyło tyle samo. Policjant za prośbą sprawdził na sobie i okazało się, że też pił  komedia  sprawdzają z popsutym alkomatem 
|
Dobrze, że Twój mąż tak stanowczo im się postawił 
Ciekawe ilu by w ten sposób złapali 
Deb pytałam wczoraj ale nie nadrabiałaś to nie odpisałaś Zadowolona jesteś z tego krzesełka chicco polly?
|
|
|