Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-30, 07:56   #660
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

Hejka!
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Siostrzeniec i siostrzenica tż mają takie maty (na podłogę, na ścianę), na których są właśnie takie wiejskie zwierzątka, powiedziałabym nawet, że farma namalowana, i jak się któreś zwierzę naciśnie, to wydaje dźwięk.
Ale kurde, nie mam pojęcia, gdzie oni to kupili
Jakby co, to widzę się z nimi w piątek, to podpytam
my mamy taka jak wklejalyscie, spoko jest

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43485709]A u mnie za miesiąc otwierają Rossmanna dosłownie 3 min ode mnie.[/QUOTE]

zazdroszcze.. moje marzenie to biedra, rosman i pepco

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Tyle mam roboty że masakra. Wczoraj aż mi się chciało płakać że nigdy tego nie ogarnę ale dziś juz lepiej. W domu jakby tajfun przeszedł - ja siedzę przy kompie i zajmuje się małym, nie mam ani chwili żeby odpocząć. Tż mnie dobija - po pracy mu się ostatnio nie spieszy do domu, do tego chodzi za mną z pretensjami że nic nie robię bo bałagan jest. Szkoda gadać, myślałam że praca w domu bedzie łatwiejsza ale on to traktuje jakbym nie pracowała tylko chyba dla rozrywki siedzę przed kompem. Zresztą dużo by pisać ale znów jest źle między nami każde siedzi w innym pokoju i robi swoje...
Zmykam bo jeszcze mnóstwo rzeczy muszę zrobić. Kurde, mam dość, jeszcze ostatnio moja rodzinka się dokłada, znów na tapecie że Oli nie siedzi przeze mnie, no i kiedy dam mu normalna zupkę z solą... jezu zamiast się cieszyć że dbam o niego żeby zdrowo jadł, wymyslam mu różne cuda, to źle bo bez soli i cukru...

Ale moja babcia to mnie rozwala. Potrafi zadzwonić do mnie i pytać co robie a jak ostatnio byłam na spacerze to się mnie pytała czy Oli obiadku nie dostanie bo wczoraj o tej porze jadł. Tak, będę go głodzić no nic, wybaczone jej, i tak się nie zmieni.
Źle mi, mam wrażenie ze wszyscy maja o coś pretensje
;(
jej, sciskam Cie mocno!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Trzymajcie prosze kciuki dzis i jutro: tz pojechal zobaczyc dwa szpitale. Ucieszylabym sie, jesli wybralby ktorys z nich
i.
kciuki zacisniete!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora