Zakorzenienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
jeszcze jedno podejscie - lempicka L na wymiane + dokładka !!!
nieaktualne
DOKŁADKA !!!
Jak w temacie, 30 ml Lempicka L, oryginalna, kupiona w Sephorze, jest kartonik. Zużyte ok. 3-4 ml. Wymienię tylko na inny zapach, swieży letni, w podobnej pojemnosci. Tylko górna półka, odpadają zapachy typu Avon, Sabatini czy N. Campbell.
Preferuję wymianę na zapach z pierwszej reki, tzn. od pierwszej włascicielki i wolałabym nie-tester, no chyba ze mi cos b. wpadnie w oko. . Przepraszam bede dosc wybredna, najchetniej skusze sie na Gucci Rush 2 albo cos z wiosennych nowosci.
Przepraszam za opdowiedzi z opóźnieniem ale mam ograniczony dostęp do netu.
DOKŁADAM:
1. podkłąd AVOn Perfect Wear, kolor Almond, zużyte ok. 1/4 albo mniej - nie umiem sie nim malować
2. Extraordinary Avon - połowa, na zdjeciu nie ma korka, ale to nie tester, korek sie gdzies zawieruszył ale jak dobrze poszukam to znajde 
3. Błyszczyk Loreal Glam Shine, Coral Chrome, aplikator serduszko, zużyte kilka % - jest dla mnie zbyt błyszczący. Odcien to beżo - róż, b. ciekawy. troche starte napisy.
4. Tester pomadki Stellars H. Rubinstein, zużycie kilka %, lecisienko ugniotłam ją u góry. Oscien - wiśnia z błyszczacymi drobinkami, nie jest mocno kryjąca, błyszczy mocno jak to stellars
5. pomadka Avon Champagne Shimmer, beżyk b. ladny. Zuzycie kilka %
6. Blyszczyko-pomadka Inglot Sleeks, zużyte 10-15 %, wiśnia z silnym połyskiem, ładnie pachnie
6. Cienie Isadora Light & Shade podwójne - b. jasny róż i sliwka, obydwa z połyskiem, zuzycie kilka %. Na zdjeciu nie wyszły za ładnie, a są sliczne.
Powyższe wymienie najchetniej na jakis fajny błyszczyk w odcieniu korala, łososia, moreli, jakis zapach, moze byc malutko, ew. rozswietlacz w kremie albo cos z kolorówki co mnie skusi .
Nie interesuje mnie pielegnacja, odlewki ani próbki zapachów.
Edytowane przez kasiulka
Czas edycji: 2007-11-09 o 07:47
Powód: dokładka
|