Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-31, 09:22   #1423
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
identycznie jak Miłosz, tylko on i w dzień podczas snu tak ma.
wczoraj dopoludnia bylo super, zero kolki, dopiero wieczorem i niespokojny sen, a dzis juz go męczy. nie tak bardzo jak wczesniej, ale jednak.
spiący, ziewa, a co chwile sie rozbudza, a ja mam pranie jeszcze do zrobienia i chce sie umyc zeby moc wieczorem jak czlowiek z domu wyjsc. żeby spokojnie choc lezał i dał matce ogarnąć się

ja lepiej, @ juz sie konczy, bo jak sie pojawilo to znow mnie jakimis hormonami zalało i nie mogłam bani ogarnąć.
nie chwaliłam się, biore antydepresant, nie obeszło sie bez tego. na razie nie chodze do psychologa, bo nie dostalam jeszcze skierowania. psychiatra decyduje kiedy mozna zaczac terapie i daje skierowanie.
Ola w dzień bardzo rzadko zasypia w ogóle,dlatego piszę, że w nocy się rzuca jak śpi Ale teraz coś mi padła i śpi i to sama z siebie. Ciekawe jak długo, ale niech sobie pośpi, bo też musi być wykończona tym płaczem.
Ja też czasem nie mam jak się umyć, a jem jak wraca tż do domu.

Dobrze, że lepiej się czujesz i że masz leki. SKoro potrzebny antydepresant, to bierz. Ważne, żebyś się dobrze czuła Moja siostra też kiedyś brała i jej pomógł szybko, ale brała chyba kilka miesięcy po tym, jak nastąpiłą poprawa, bo tego się tak gwałtownie nie odstawia
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Moj tez tak robil i lekarz stwietdzil, ze to kolka. Ja bym powiedziala, ze jakis problem z brzuszkiem. Bylo tak kilka nocy i przeszlo....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edit. Snow, ale ona już tak ma ze 3 tygodnie. No mam nadzieję, że jeśli to problemy z brzuszkiem i kolki, to przejdzie po tych magicznych 3 miesiącach i tej myśli się trzymam, mimo że wiem, że to jest granica umowna, a każde dziecko jest inne, ale trzeba mieć nadzieję

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-10-31 o 09:26
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora