2013-11-04, 12:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Nadrabiam Was od rana i skończyć nie mogę 
Cytat:
Napisane przez gorgulek
bojatoja uśmiałam się z tej wody  a słyszałaś o czarcim zielu (ziele ostrożenia inaczej)?
|

Nie słyszałam o tym czarcim zielu 
Cytat:
Napisane przez misia332
Dziewczyny czy wy odczuwacie jak napływa pokarm ??
|
Ja czuję 
Cytat:
Napisane przez ja :)
Od jutra tz do pracy idzie i nie wiem jak to ogarne żeby go nie budzić w nocy za bardzo co by w pracy był tomny. Jak wasi tzci dają radę przy waszych nocnych wstawaniach?
|
Mój mąż się przebudza jak Filip się budzi. On strasznie płacze jak go przebieram i mąż wtedy coś do niego mówi i go uspokaja Ale nie wymagam od niego żeby go przebierał, bo według mnie to bez sensu bo ja i tak wstaje i daje małemu cyca. Od 5 rano Filipa zazwyczaj już nie odkadam do łóżeczka i śpi u nas w łóżku, to wtedy mąż przejmuje pałeczke i podaje np. małemu smoczek jak się obudzi. Jak się nie może uspokoić to bierze na klate. A ja wtedy sobie śpie 
Cytat:
Napisane przez Karolina88w
mam dwie koleżanki które urodziły miesiąc wcześniej i dzieciaczki przesypiaja już cała noc , to tylko patrzeć jak synek będzie tak spał  
|
Moje marzenie 
Ale jakoś w to nie wierze, bo dwuletni synek mojej siostry rzadko przesypia całą noc 
Cytat:
Napisane przez misia332
Mamy KP co robicie jak dziecko ma czkawkę ??
|
Ja nic nie robię, czekam aż mu przejdzie.
Czasami jak się obsika to dostaje czkawki, wtedy go przebieram i mu przechodzi.
Cytat:
Napisane przez papalinka83
Za to inna rzecz mnie martwi - moja siostra jest od soboty w szpitalu w Anglii z podejrzeniem zapalenia opon mózgowych i jedyne co na razie zrobili ci lekarze, to morfologię i ekg i podają jej morfinę na ból  Trzymajcie kciuki, żeby to się okazało coś innego 
|

Cytat:
Napisane przez Diorisha
Pięknie dziękujemy za kciuki -pomogły   Ewunia oskrzela i płucka osłuchowo ma czyściutkie  Kamień spad mi z serca bo już się bałam,że przez ten dziadowski katar rozwinie się jakieś choróbsko.
|

Cytat:
Napisane przez Diorisha
W załączniku moja Gwiazdeczka 
|
Urocza 
Cytat:
Napisane przez kaska87
jesteśmy po badaniu bioderek- wszystko gra  kontrola za 2 miesiące 
w ogóle Misio grzeczny- 4 dziaciaczków była przed nami i każde płakało  a Miki szczęśliwy 
|
Odważny chłopak I super, że wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez marysia_258
My dzisiaj konczymy szesc tygodni. Jak ten czas leci... Jutro idziemy sie szepic. Boje sie tego jak nie wiem co 
Maly dalej w nocy slabo spi  W dzien jest lepiej mam sporo czasu dla siebie.
A to moj Ksieciunio 
|
Ja też przed szczepieniem panicznie się bałam 
Super Księciunio
29.12.2016 [9tc]
|
|
|