2013-11-04, 18:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
Napisane przez maomami
Chyba najlepiej kupić stelaż razem z wanienką, albo jak masz zmierzoną wanienkę to po prostu poproś w sklepi eo stelaż pod taką wanienkę
|
I tak też zrobiłam żeby nie mieć właśnie takich problemów, zamówiłam w sklepie wanienkę i stelaż pod nią, odebrałam, w domu rozłozyłam i dupa zbita Wanienka to Tega, a stelaż jakaś firma Kris, także oddam tego Krisa i albo mi sprowadzą z Tegi albo niech mnie cmokną. Na stronie producenta tego stelaża wyczytałam, że to stelaż pod dużą wanienkę (100 cm), a Tega robi wanienki 102 cm.
Tak Was wypytuję bo może mnie się tylko tak zdaję, ze ten stelaż nie za bardzo pasuje i tak ma być, ale najwidoczniej nie.
Cytat:
Napisane przez ryba91
nie wiem ..
powiem Wam że mój dzisiaj wstał rano przed 6 zjadł 30, poleżał po 3 godzinach zjadł 60 poleżał, popłakał, poszliśmy na spacer i oczywiscie tam zasnął, wróciliśmy, zostawiłam go chwile na balkonie, spał ze 30 minut i wstał a ja w tym czasie zdążyłam umyć włosy i posiedzieć w wc (złapała mnie biegaczka) potem znów młoy zjadł i siedział aż do 18  nie plakał, ale nie spał.. jak odchodziłam na dłuzej to płacz, tak że aż sie zanosił... po południu nie wyszłam z nim na ten drugi spacer jak codzien bo źle sie czuje, a jeszcze mnie ta biegaczka złapała i jakoś tak sił brak. Teraz zjadłam bułkę ide robic pranie i budze młodego na kąpiel.. zje i mam nadzieje ze pójdzie spać. Nie rozumiem tego, przecież on dobrze mnie nie widzi/nie rozpoznaje bo jeszcze jest za wczesnie chyba..  to skąd on wyczuwa ze mnie obok nie ma? Np. jak z nim gadam no to ok, bo słyszy ale tak.. 
Z drugiej strony, mogę z nim gadać sobie, bo on to uwielbia, tak sie słodko wsłuchuje, cieszy sie i robi dziwne minki- choć wszystko pewnie nie wiadomie no ale nie bedzie go na kiblu czy pralce kłaść jak pranie robie czy na blacie w kuchni jak zmywam.. a w foteliku nie chce go trzymać, bujaczka jeszcze nie mamy....... 
|
Oj oj, ciężki dzień. Jakoś wyczuwa młody Twoją obecność, może zapach a tą tetrę "przesiąkniętą Twoim zapachem" mu jeszcze dajesz?
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele
Dasz rade.
Ja sie zastanawialam jak to jest urodzic dziecko 3kg
Slyszalyscie jak to nauczycielka lat 36 poszla do lozka z 14 latkiem I maja dziecko?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Co?? Ale numer