2013-11-05, 23:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Napisane przez vil84
ja nie szczepiłam. ale dlatego że z kasą krucho. jakbyśmy oboje nie stracili po urodzeniu Przemka pracy to pewnie szczepiłabym.
|
nie należy mu się darmoa?
Cytat:
Napisane przez ada32
justi przykro mi z powodu małego braciszka (dwa latka  )
|

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Bez przerwy zadnej na aktywność? 
|
nooo, godzinę się pobawił ale ja spałam
Cytat:
Napisane przez diabli
widziala ktoras gdzies taniej?  wielka akcje "sophie w promocji" czas zacząć hehe. dla zwycięzcy tytul internetowego wyszukiwacza 
|
ja chyba bym się bała, że będzie podróba
Cytat:
Napisane przez modro
No tez znam tą zasadę, ale ostatnio mam zagwozdkę, bo złapałam swój sklep osiedlowy oraz pierdonkę na tym, że mięso, jakie mają wyłożone w lodówkach właśnie się ...rozmraża  No i co teraz, wracam do domu, myję, porcjuję i zamrażam ponownie? Od tej pory już nie mrożę na zapas bo się boję.
|
cooo ja w biedro nie kupuję raczej ale jak już to od razu zjedliśmy, raz kupiłam rybę i zamroziłam ale później teściowej dałam 
Magiusa - szalejesz 6 kombinezonów to aż za dużo jak dla mnie my mamy dwa + kurtkę i styka 
Ja też mało zabawek kupuję młodemu ale dziś dostał zagadkową kulę 
ma też robota z lamaze, grającą żyrafę, dwa oballe, różne grzechodni, parę zawieszek, panel grający w macie a najbardziej lubi opakowanie po chusteczkach nawilżających coś jeszcze mu kupię w tym miesiącu, muszę pojechać do jakiegoś większego sklepu 
nadrobiłam jednym okiem, dobranoc
|