Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-05, 23:19   #390
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja nie szczepiłam. ale dlatego że z kasą krucho. jakbyśmy oboje nie stracili po urodzeniu Przemka pracy to pewnie szczepiłabym.
nie należy mu się darmoa?

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
justi przykro mi z powodu małego braciszka (dwa latka)

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Bez przerwy zadnej na aktywność?
nooo, godzinę się pobawił ale ja spałam

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
widziala ktoras gdzies taniej? wielka akcje "sophie w promocji" czas zacząć hehe. dla zwycięzcy tytul internetowego wyszukiwacza
ja chyba bym się bała, że będzie podróba
Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
No tez znam tą zasadę, ale ostatnio mam zagwozdkę, bo złapałam swój sklep osiedlowy oraz pierdonkę na tym, że mięso, jakie mają wyłożone w lodówkach właśnie się ...rozmraża No i co teraz, wracam do domu, myję, porcjuję i zamrażam ponownie? Od tej pory już nie mrożę na zapas bo się boję.
cooo ja w biedro nie kupuję raczej ale jak już to od razu zjedliśmy, raz kupiłam rybę i zamroziłam ale później teściowej dałam

Magiusa - szalejesz 6 kombinezonów to aż za dużo jak dla mnie my mamy dwa + kurtkę i styka

Ja też mało zabawek kupuję młodemu ale dziś dostał zagadkową kulę
ma też robota z lamaze, grającą żyrafę, dwa oballe, różne grzechodni, parę zawieszek, panel grający w macie a najbardziej lubi opakowanie po chusteczkach nawilżających coś jeszcze mu kupię w tym miesiącu, muszę pojechać do jakiegoś większego sklepu

nadrobiłam jednym okiem, dobranoc

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora