| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
| Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 2 | 3,77% | 
| Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 10 | 18,87% | 
| Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |      | 4 | 7,55% | 
| Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |      | 2 | 3,77% | 
| W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |      | 5 | 9,43% | 
| Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |      | 5 | 9,43% | 
| Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |      | 14 | 26,42% | 
| Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |      | 2 | 3,77% | 
| Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 21 | 39,62% | 
| Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |      | 0 | 0% | 
| Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 5 | 9,43% | 
| Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 0 | 0% | 
| Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |      | 0 | 0% | 
| Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 2 | 3,77% | 
| Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |      | 0 | 0% | 
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |      | 2 | 3,77% | 
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-11-05, 21:29 | #361 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat: 
  mój na razie doskonale sobie wyciąga smoka, a potem krzyczy bo mu gdzieś spadnie i nie umie sobie wsadzić Cytat: 

__________________ http://global.thebump.com/tickers/tt17ff16.aspx | ||
|     | 
|  2013-11-05, 21:35 | #362 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: B-B 
				 | 

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat: 
  ale i tak te 11 opakowan to na 3-4 miesiące    zapasy jakby apteki mieli zamknąć hehe. Cytat: 
  zamiast kurtki. czy masz na myśli pajace z polarka, bawełniane ocieplane itd. do zalozenia na body? Cytat: 
  Cytat: 
  szaaalonaaa mamuska! ot co   | ||||
|     | 
|  2013-11-05, 21:41 | #363 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

Jestem dziś wykończona młody pominął drzemkę o 17 wiec efekt wieczorny megggaaa płacz tylko mleczko go uspokoiło które jadł na golasa bo nie dał się ubrać. aaa dziś ugotowałam pierwszy obiadek z ziemniaka pietruszki marchewki brokuła i miałam nóżke z kurczaka wiec dałam zjadł tylko troszke mu sie dzwigało bo za geste ale dodałam troszke wody i potem było ok zostało jescze na jutro  . Vil ta służba to masakra dalej nic sobie nie robią a tyle afer było że ludzie pod szpitalem umierali a oni dalej to samo robią. | 
|     | 
|  2013-11-05, 21:50 | #364 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Gliwice/Katowice 
				 | 

ejjj my mamy tylko dwa kombinezony na zimę ... i myślę że starczy   Cytat: 
  Cytat: 
  ja na pewno te zabezpieczenia do gniazdek, bo już ostatnio miałam to kupić ale stwierdziłam że jeszcze nie raczkuje to mam czas. no ale w dwa tyg to na pewno coś do listy przybędzie  Cytat: 
  ale pomysł ze wspólną firmą super, mam nadzieję że się uda tak czy inaczej  Cytat: 
 Cytat: 
  kusicie z tą kulą ... i jeszcze mnie pianinko męczy, bo P. ostatnio ciągle na brzuszku jest i bardzo mnie to cieszy, ale nie bardzo wie co ma robić na tym brzuszku  bawi się i wyciąga tylko do gąsieniczki fp więc myślę że jakby miał pianinko to by się też nim bawił na brzuszku. ale w tym miesiącu mam imieniny a u nas w rodzinie obchodzi się urodziny i imieniny więc jakby coś skapnęło to Młody dostanie prezent  idę spać, łeb mnie boli całe popołudnie .... dobranoc  mama właśnie zadzwoniła że babcia dotarła do trzeciego szpitala, ale chcą ją wrócić do drugiego ......................... ................... brak słów ... Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-11-05 o 21:52 | |||||
|     | 
|  2013-11-05, 21:55 | #365 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-11-05, 21:58 | #366 | |
				 | 

Cytat: 
  ale najgorsze były pierwsze 3 dni, a raczej noce, kiedy charczała i w sumie tylko nasivin, olbas i masc majerankowa nas ratowaly. tyle, ze poszlam do lekarza żeby ja dla swietego spokoju osluchal, bo wydawalo nam się, ze charczy za "gleboko" jak na katar. | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:03 | #367 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

mnie olbas ratował Emil nie dal sobie psiknąć nasivin ani wyssać aplikatorem jak zobaczył aplikator to masakra

| 
|     | 
|  2013-11-05, 22:03 | #368 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Ciechocinek 
				 | 

Cytat: 
 nie widzę sensu kupowania więcej  --- to jest chore ,co się dzieje w naszym kraju   a najgorzej traktują właśnie starszych ludzi... --- lecę spać. dobrej nocy    | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:09 | #369 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

dopiero mam trochę spokoju! Niko marudna po szczepieniu, taka jęcząca. Ale Niekapek pokochała! tylko niezbyt wie jak to działa i ustnik jej średnio pasuje, bo go dziamga i wylatuje jej bokiem  ale ma zapędy do samodzielnego trzymania, w pewnym momencie załapała kapitalnie i odrywała od mordki, oglądała i trafiała znów do dzioba! oczywiście dzieć wysmarowany zestawem groszek + marchewka w kolorze kupy, cały zalany wyplutą herbatką... taki mały armagedon  Zmotywowana dalej po nocach dziubgam żyrafkę, choć nie mam jakoś pomysłu. Ale zamówiłam więcej wstążek, filcu, oczek  więc będzie z czego dziubać. Mam okropny nawyk, że zaczynam prosty projekt (w tym wypadku banalna żyrafka), a w trakcie dochodzę do wniosku, że ładniej wyglądałaby z profilowanymi uszami, kopytkami z frędzlami, brzuszkiem i głową 3D... a to jest stanowczo wyżej niż mój poziom umiejętności, i trwa w nieskończoność. jakbym robiła prostsze projekty, to byłyby zapewne ładniejsze i częściej by powstawały... może jutro machnę królika tildowego, bo będzie szybko widać efekt  no, wywaliłam z siebie żale, teraz pora w końcu się umyć i spać, bo królewna pewnie niedługo wstanie. | 
|     | 
|  2013-11-05, 22:11 | #370 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  współczuję 
				__________________ http://global.thebump.com/tickers/tt17ff16.aspx | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:11 | #371 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
  ja z Młodym wszędzie zapierniczam  już wiele osób jak mnie spotyka na ulicy to mówi "że ci się chce"  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ 26.09.09  Są dwa serca-ich nieustanne bicie,zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzyć życie,łańcuch który nas wiąże,los nie skruszy zmianą,będą bić zawsze razem, albo bić przestaną 27.05.2013  Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem-bez Ciebie synku świat dla mnie nie istnieje | |||
|     | 
|  2013-11-05, 22:17 | #372 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Cytat: 
  też nie mam żadnych tych edukacyjnych zabawek - bo póki co butelka z kaszą, wodą, kubeczki i moje laczki starczają  szczeniaczkiem uczniaczkiem zajął się 5 minut u kuzyna a potem rzucił się na reklamówkę szeleszczącą   | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:18 | #373 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  mały nie chce jeść kaszy manny z nestle ani słodzonej bananowej ale z babydream zjadł, a moim i TŻ zdaniem była ohydna w przeciwnieństwie do tychz nestle  Cytat: 
  jednak wzięłam womar  Cytat: 
  Cytat: 
  odgapię ślniak z czachą  jaki stanik kupiłaś  ja ciągle chodzę w 2 i ciągle się waham czy jeszcze kupić skoro kończę karmić niedługo:/ w sumie mam 3 ale jeden jest miękki i mnie wkurza, caffe latte ujdzie, ale tylko ten trzyma tak jak zwykłe staniki http://sklep.alles.pl/produkt,sara-figi,622.html znalazłaś może inny taki sztywny ?  Cytat: 
  Cytat: 
  a wełnę czy polar masz? ja jeżdże ale wolę sama, zostawiam młodego i butlę i nie muszę się martwić że będzie marudził albo zgłodnieje i mam chwilę spokoju  Cytat: 
  jedna jest na parterze, druga na piętrze a trzecią planuje do teściowej dać   
				__________________ Piotruś 8.06.13 Michaś 02.07.16  | |||||||
|     | 
|  2013-11-05, 22:18 | #374 | |
				 | 

Cytat: 
 https://www.youtube.com/watch?v=hIeYYoRly48  fajne te filmiki hehe i jeszcze rzucila mi się w oczy Kubusiowa kula https://www.youtube.com/watch?v=wrnvzMYBj_U | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:21 | #375 | 
				 | 

Odnośnie macierzyńskiego.  Nie dostałam ANI ZŁOTÓWKI za całe L4 ciążowe i nie dostałam ANI ZŁOTÓWKI macierzyńskiego  Gdyż spóźniłam się 2 dni z przelewem na zus, w październiku rok temu. i według imbecyli z zusu ciągle mi się nie należy  nawet nie chce mi się tego komentować. a kombinezoniki... Zimowych, jesiennych i wiosennych łącznie mamy ze 12. rozmiary takie na teraz aż do ponad roczku. Teraz używamy takiego superowego z H&M brązowego. jest rewelacyjny! kupiony też mamy różowy na teraz, ale pewnie już przymały  a nikt nie ma ochoty się powymieniać, więc nawet mi się nie chce fotek strzelać   | 
|     | 
|  2013-11-05, 22:25 | #376 | |
				 | 

Cytat: 
  ja tam Cię Magiusa rozumiem, chociaż źle nie zarabiam to świetnie sobie radzę z wydawaniem wszytskiego  ale żeby nie było opłacałm też ubezpieczenia na życie, 3 filar, konto oszczędnościowe i spłacam kawalerkę na zabepzieczenie ale resztę roz...:P moje dziecko ma 2 łóżeczka, 3 maty, 3 leżaczki i krzesełko  ale coś bym mu jeszcze kupiła  teraz dzięki can i megan  mogę roz... jeszcze na ciuchy z us i uk   
				__________________ Piotruś 8.06.13 Michaś 02.07.16  | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:25 | #377 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:26 | #378 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2013-11-05, 22:28 | #379 | |
				 | 

Cytat: 
  ale jutro pojadę po zaopatrzenie  w końcu jakieś 30 słoczków sklepowych + drugie tyle robionych to za mało   
				__________________ Piotruś 8.06.13 Michaś 02.07.16  | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-11-05, 22:36 | #380 | |
				 | 

temat zabawek...my mamy ich bardzo dużo, ale Nela odziedziczyla je w spadku po wszystkich kuzynach, wiec mogę otwierac domowe przedszkole   wkurza mnie ich ilość, ale czasem chce kupic cos co samej baaardzo mi się podoba i zaraz schodzę na ziemie, "bo przecież w domu już tego tyyyyle". ostatnio Nelusiowym hitem jest zafoliowany łoś, czy tam renifer. mama kupowala cos w weltbildzie i dostala gratis. dala malej i uznalysmy, ze wielka frajde sprawia jej to, ze on jest w folii i szeleści :P wiec wlozylam na trochę do parowaru  i uznałam, ze już jest w miare sterylne :P krzywdy sobie tym nie zrobi, fascynuje ja, ze cos jest w srodku, ale nie może się do tego dostać. może mamlac ile chce  zapakujcie pluszaka w worek i zobaczycie jaaaaka to swietna zabawka  nie wiem kiedy losiek doczeka się otwarcia hehe - może jak młodej wyjda kielki  ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Vil - biedna babcia  tak nie powinno być. Cytat: 
  my tez chcemy! podziwiam za motywacje. ze mna jest tak, ze najgorzej zacząć, a później już z gorki hehe. | |
|     | 
|  2013-11-05, 23:22 | #381 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
 badania po to bo ma wysoki alat i aspat (z morfologii) i to sie ciągnie i ciągnie i ciagle ma podwyższone i jest podejrzenie ze możę to zwiazane jest cytomegalia lub toksoplazmozą, ale mam problem zeby dostać skierowanie.. ogólnie dluga historia  Cytat: 
 A ktoś CI dawał skierowanie czy jak? Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ah to byly czasy... ale ogolnie on lazi tam gdzie ja.. chyba ze sciągne mleko i go zostawie z męzem.. A jak zacznie wyć na zakupach to zacznie, idź do takiego centrum jak masz możliwość gdzie jest pokoj matki z dzieckiem to najwyżej się tam z nią zamkniesz mleczko dasz i będzie gicior   | ||||||||
|     | 
|  2013-11-05, 23:31 | #382 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
 Chociaż jak mi teraz przypomniałaś to może go TŻ sprzeda na allegro  Książeczkami się zainteresuje, póki co mamy 4 książeczki bajek i 2 z wierszykami, ale podobają mi się te mamusiowe i tatusiowe. Podrzuć linka  Cytat: 
  Cytat: 
 Tak mam 6 takich ortalionowych, a właściwie 5, bo 1 to misio.A polarkowe to mam swoją drogą chyba 3  Cytat: 
 Cytat: 
 http://sklep.alles.pl/produkt,mama-letizia-pu,538.html http://sklep.alles.pl/produkt,mama-c...tte-u,404.html http://sklep.alles.pl/produkt,mama-bianca-02,153.html http://sklep.alles.pl/produkt,mama-naomi-u,198.html Wszystkie lubię, ale Naomi jest dla mnie super No zachęcacie z tą kulą, chyba nie dotrzymam do świąt i kupię jeszcze w tym miesiącu  Cytat: 
 I podobnie jak u Ciebie mam pełno wszystkiego. Przecież ja miałam leżaczek bujaczek, a przez Ciebie dokupiłam motoleżaczek, którego za chwilkę nie będzie używał bo jest do 9 kg, a i tak w jego obecnym wieku super często w nim nie ląduje. 
				__________________  Dziś oprócz Was, wiem, nie mam nic   07.07.2012  12.06.2013 DARUŚ  &  20.02.2015 BARTUŚ  | ||||||
|     | 
|  2013-11-05, 23:33 | #383 | |
				 | 

Cytat: 
  na razie w polce czeka holle i nie przyjmuje do wiadomości, ze młodej może nie smakować   | |
|     | 
|  2013-11-05, 23:36 | #384 | ||
				 | 

Cytat: 
  nasz już wychodzi z motoleżaczka:/ ale będzie drugi bobas  ja wzięłam kawalerkę na kredyt i ją wynajmuje także grosze dokładam a się spłacam teraz chcemy jeszcze jedną kupić z małżem, ciekawe czy będzie problem z moim macierzyńskim  ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat: 
  taką wsuwał dziś https://www.google.pl/search?q=kaszk...65%3B224%3B299 
				__________________ Piotruś 8.06.13 Michaś 02.07.16  | ||
|     | 
|  2013-11-05, 23:37 | #385 | |
				 | 

Cytat: 
 Tak oglądam te staniki z alles mamma... kurde ciągle mnie śmieszy ze produkty dla kobiet karmiących reklamują kobiety w ciąży... przecież kobiet w ciąży raczej nie karmi? Powinna reklamować jakaś roztyla baba z rozstępami i obwisłymi cycami, ale by się sprzedawało    | |
|     | 
|  2013-11-05, 23:43 | #386 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  w końcu nie bylam pewna (bo taki ladny i mieciutki :P) i u nas został, a Xal nie nalegala, ze go chce, wiec było mi latwiej  jedna max 2 kropelki - na bodziaka. bardzo mocno pachnie. kiedyś pokropilam pieluszke, z która mala spala, ale pocierala nia po buzi i doszłam do wniosku, ze mogą ja szczypać oczy. | ||
|     | 
|  2013-11-05, 23:44 | #387 | 
				 | 

Widzę ze temat zabawek byl.. ja to jednak skąpa jestem.. praktycznie wszystkie zabawki jakie mamy to dostałam.. mieszczą się w takim jednym pudełku - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50186388/ kupilam tylko karuzelke tiny love turystyczna- ktora jest przefajna, uwielbiam ja!!! i matę edukacyjną.. Myśle ze dokupie niedługo jeszcze jakiś sorter i wsio.. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-11-06, 00:15 | #388 | |
				 | 

Cytat: 
  A ten stanik to tylko w takim wscieklym rozu? aaa i absolutnie nie namawiam, ale jeśli nie macie co z kasa robic to polecam "skoczek-jumper-centrum zabaw"   (już niedługo zamiast w leżaczkach i na macie będziemy dzieci musiały inaczej "uziemiać" hehe, zaczniemy od krzesełek do karmienia  ) http://allegro.pl/krzeselko-skoczek-...665509909.html http://allegro.pl/fisher-price-centr...678569236.html http://allegro.pl/chodzik-centrum-za...674603416.html http://allegro.pl/skocze-bright-star...667008047.html http://allegro.pl/beanstalk-activity...658808470.html http://allegro.pl/rarytasik-baby-ein...677416739.html http://allegro.pl/bright-starts-krze...667067153.html tylko nie mylcie ich z chodzikami... ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- miałam i jeszcze nie kupiłam  podoba mi się patent kuli, to ze się rusza, ucieka przed dzieckiem. swiatelka i muzyczki mogliby sobie darować  dlatego przeglądam jeszcze inne opcje - pełzak chyba mniej "dyskotekowy". sama już nie wiem. niedługo rodzina będzie pytac o prezenty dla malej i cos sensownego trzeba wymyslic. a u siostry caaaly strych czeka na kolejny sort - w ciąży wzielam tylko te dla dzidziulków. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- spadam spac, bo blizna mnie tak swędzi, ze zaraz ja sobie wydrapie. oby to było na zmiane pogody  kolorowych! i już naprawdę ostatnie ps. widzialyscie Adaska w nowej odslonie?  oj mamusce się na zżarty zbiera! hehe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1383420399 Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-11-06 o 00:22 | |
|     | 
|  2013-11-06, 00:16 | #389 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
 Ja też zakładam, że motoleżaczek jeszcze użyjemy przy nast. dziecku, póki co Daro ma jeszcze kg do max wagi motoleżaczka, więc może używać. A tej gotowej kaszki babydream to ile podajesz? Bo rozumiem, że robisz to w ramach ekspozycji ciągle, prawda? Cytat: 
  muszę się za siebie wziąść bo jeśli ( odpukać ) coś by się zadziało to moje oszczędności nie są imponujące i tylko TŻ mnie ratuje, ale jakby TŻ mnie zostawił to już gorzej 
				__________________  Dziś oprócz Was, wiem, nie mam nic   07.07.2012  12.06.2013 DARUŚ  &  20.02.2015 BARTUŚ  | ||
|     | 
|  2013-11-06, 00:19 | #390 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  nooo, godzinę się pobawił ale ja spałam   Cytat: 
   Cytat: 
  ja w biedro nie kupuję raczej ale jak już to od razu zjedliśmy, raz kupiłam rybę i zamroziłam  ale później teściowej dałam  Magiusa - szalejesz  6 kombinezonów to aż za dużo jak dla mnie  my mamy dwa + kurtkę i styka  Ja też mało zabawek kupuję młodemu ale dziś dostał zagadkową kulę  ma też robota z lamaze, grającą żyrafę, dwa oballe, różne grzechodni, parę zawieszek, panel grający w macie a najbardziej lubi opakowanie po chusteczkach nawilżających  coś jeszcze mu kupię w tym miesiącu, muszę pojechać do jakiegoś większego sklepu  nadrobiłam jednym okiem, dobranoc   | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

po kilku godzinach przewieźli do drugiego na oddział neurologiczny. z efektem takim że babcia od popołudnia leży na izbie przyjęć bo lekarka ze szpitala stwierdziła że nie ma podstaw do przyjęć i przewiozą ją jak będzie czas do trzeciego szpitala na oddział wewnętrzny ... no brak słów po prostu ... i jeszcze ze zdziwieniem że babcia nadal nie jest w stanie się podnieść po kroplówce
 po kilku godzinach przewieźli do drugiego na oddział neurologiczny. z efektem takim że babcia od popołudnia leży na izbie przyjęć bo lekarka ze szpitala stwierdziła że nie ma podstaw do przyjęć i przewiozą ją jak będzie czas do trzeciego szpitala na oddział wewnętrzny ... no brak słów po prostu ... i jeszcze ze zdziwieniem że babcia nadal nie jest w stanie się podnieść po kroplówce