Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-12, 10:48   #194
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Iwcia telewizor bajera ...

Mamuśki czy pozwalacie oglądać swoim dzieciaczkom bajki na TV ?
niee

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ja nie puszczam, bo nie mamy w domu, a jak jesteśmy u kogoś to proszę o wyłączenie telewizora. Neurolog nam powiedział, że do 3 roku życia dziecko nie powinno oglądać TV, ze względu na światło, które miga i zmieniające się obrazy. To jest niezdrowe dla oczu i mózgu tak małego dziecka.

Czasami puszczam Heniowi Reksia na komputerze - ale tylko czołówkę, bo ona go interesuje, a reszta odcinka już nie
No i mamy na telefonie różne śmieszne aplikacje z teledyskami

Zależy jaka zupa. Bo przy pomidorowej/koperkowej/ogórkowej itd. to jeszcze obranie pomidorów, duszenie, bla bla bla. Mi samo krojenie warzyw też około 20-30 minut. Ogólnie nie lubię gotowania i przyrządzania. Muszę mieć idealnie czysto itd. A mięsa w życiu nie dotknę, więc niestety do drugiego dania jest potrzebny mąż

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Nie no, u nas też jest codziennie. Tylko czasem kupiony w garmażu/przywieziony od babć lub zjedzony na mieście

Podziwiam Twoje zorganizowanie! Też bym tak chciała...

dokładnie. dla mnie i zrobienie zupy pracochłonne do tego moj tz z zup to tylko pomidorowa wiec u nas raczej sie nie gotuje ich.
sumienia mam o tyle zaspokojone bo tz ma w pracy 'restauracje' i tam jada obiady.

gda jakie duplo ma Henio ?

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora