Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-12, 21:59   #2208
Amalia1989
Rozeznanie

Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Po szkole zrobiłam zdjęcia dzisiejszych włosów(pierwsze dwa zdjęcia), przepraszam za "fale dunaju" na nich ale to po kucyku zostało oraz zrzuciłam z telefonu zdjęcie po masce GK oil nutritive(trzecie zdjęcie), wiem że zdjęcie z lampą ale i tak jak na moje włosy to mocno się po niej błyszczą!

Aktualizacje włosów "od tyłu" dodam na początku grudnia, postanowiłam że co dwa miesiące będę takie robić i wrzucać do mojego albumu ze zdjęciami, po miesiącu nie wiele było by widać przyrost
Piękne, dużo lepiej teraz wyglądają.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez pijana_wiatrem Pokaż wiadomość
U mnie tez Deba sprawdza sie super

Mam mala zagwostke. Bo jesli uzyje silikonow (w jakiejkolwiek postaci) na wlosach nie umytych sls albo umyje je pozniej jakims lagodnym i na to dam bezsilikonowa to mam przyklap. I nie wiem, czy lepiej zrezygnowac z silikonow czy calkowicie przerzucic sie na szampony rypacze?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Widocznie ten szampon nie domył tych silikonów?

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kinia8900 Pokaż wiadomość
Ja z jantara jestem zadowolona. Po dwóch miesiącach mam dużo nowych włosków. Przyrost też ładny ale nie wiem czy to po jantarze czy może po CP Natomiast u mnie niewiele poradził na wypadanie. Może kozieradka będzie lepsza
A ja wcieram nowy Jantar już od dwóch tygodni i nie widzę antenek. Czy już powinny być?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ogwiazdka Pokaż wiadomość
Mycie włosów płynem do higieny intymnej? Chyba też muszę spróbować

Lepiej nałożyć maskę z drożdży czy olej? Bo obie te rzeczy nakłada się na włosy przed ich myciem?
Olej przed, maskę po lub przed. Ale przy zniszczonych włosach lub nie niskoporowatych lepiej i nałożyć po myciu.
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora