Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 14:26   #2360
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/czytnik-nook-simpl...725366863.html Ja jeszcze ten rozważam - tańszy o 100, ale Twój HD

Ja nie Ela, ale to jest taki nośnik, który nie świeci. On nie daje światła, tylko jakby wyświetla na białym tle czarne litery. Bateria trzyma długo, bo pobierana jest tylko przy przerzucaniu strony i czytnik powinien odczytywac wszyttskie najpopularniejsze formaty plików, więc pobierzesz sobie coś z chomika wrzucasz na czytnik i czytasz Myślę, że się opłaca, bo ja jak kupię za 230 złotych, to to jest wartość około 10 książek z księgarni, a na spacerki czy gdzieś będę zabierać

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

Ja rozważałam kindla, ale nie kupiłam bo, w polsce nie ma serwisu, nie ma polskiego menu i trzeba bawić się w konwertowanie moich pirackich książek. A w tym mam podświetlenie, więc wieczorem jest wygodniej

Nie bolą oczy bo to wygląda jak zwykła kartka papieru. Najlepiej iść do jakiegoś empiku, albo saturna i zobaczyć, ale z wyświetlaczem e-ink a nie lcd. Bo lcd wali po oczach, a e-ink to imitacja papieru dla mnie to mega wygodne i nie czytam już normalnych książek
No pomału mnie przekonujecie do niego muszę pogrzebać w ofertach tyle czy w każdym można zgrać książkę z chomika? Bo nie będe oszukiwać że nie stać mnie na kupowanie oryginalnych audiobooków, a teraz czytam często z telefonu tylko męczą mi się oczy

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
witajcie
Normalnie czuje że żyje boli mnie chyba każda część ciała Jak się wali to się wali wszystko teściową w niedziele zabrało pogotowie tż szybko pojechał za karetką mi kazał zostać w domu żebym się nie męczyła ...
O dziewczyno, ale miałaś przeżyć ostatnio się zastanawiałam co tam u Ciebie słychać

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość

Idę zrobić se kawunie (to jest chomik? )
Ejj to chyba pingwinek

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora