2013-11-23, 09:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II
Cytat:
Napisane przez 0aguuu0
Witajcie,
Pamiętacie mnie?  Pojawiłam się jakieś 2 miesiące temu na forum Tiffany. Teraz przychodzę dzielić sie efektami- niestety nie do końca ćwiczen a diety (pewnie niektóre pamiętają, moje ograniczenia związane z kolanami)
Wziełam się za dietę i nareszcie troche schudłam. Myślę jeszcze o schudnięciu 1,5-2kg, Ale i tak czuje się juz ze sobą znacznie lepiej.
Załączam zdjęcia porównawcze
|
Gratuluję, jeszcze "przed" wyglądałaś dobrze, ale teraz to ULALA! Wielkie gratulacje!!!
Jaka to była dieta? 
czarnulka nawet nie wiesz, jak spodobało mi się określenie "pupa pozytywnie wypasiona"! Są spadki, to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj......
Witam Was sikorki w sobotni poranek, pogoda za oknem odstrasza, ale mimo wszystko udaję się na miasto spotkac z moją dawno nie widzianą kuzynką. Wieczorem mam następujący plan:
-ostra poniewierka ciała
-w ramach aktualizacji 1 posta: zrobienie zestawień pojedynczych ćwiczeń+ zestawów Melissy
Także bądźcie czujne!
Duszku nie wiem, czy śledzisz blog Melisskowy, ale ostatnio pisała o prowadzonych przez siebie zajęciach fitness. Jak bym chciała w czymś takim uczestniczyć..... Byłoby +200 pkt do motywacji, prawda?
PS. Zwróciłyście uwagę, że są nowe emotki do wyboru?
Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-11-23 o 09:39
|
|
|