Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-23, 09:14   #121
werty
Zadomowienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Cytat:
Napisane przez 0aguuu0 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Pamiętacie mnie? Pojawiłam się jakieś 2 miesiące temu na forum Tiffany. Teraz przychodzę dzielić sie efektami- niestety nie do końca ćwiczen a diety (pewnie niektóre pamiętają, moje ograniczenia związane z kolanami)
Wziełam się za dietę i nareszcie troche schudłam. Myślę jeszcze o schudnięciu 1,5-2kg, Ale i tak czuje się juz ze sobą znacznie lepiej.
Załączam zdjęcia porównawcze
Gratuluję, jeszcze "przed" wyglądałaś dobrze, ale teraz to ULALA! Wielkie gratulacje!!!
Jaka to była dieta?

czarnulka nawet nie wiesz, jak spodobało mi się określenie "pupa pozytywnie wypasiona"! Są spadki, to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj......

Witam Was sikorki w sobotni poranek, pogoda za oknem odstrasza, ale mimo wszystko udaję się na miasto spotkac z moją dawno nie widzianą kuzynką. Wieczorem mam następujący plan:
-ostra poniewierka ciała
-w ramach aktualizacji 1 posta: zrobienie zestawień pojedynczych ćwiczeń+ zestawów Melissy

Także bądźcie czujne!

Duszku nie wiem, czy śledzisz blog Melisskowy, ale ostatnio pisała o prowadzonych przez siebie zajęciach fitness. Jak bym chciała w czymś takim uczestniczyć..... Byłoby +200 pkt do motywacji, prawda?

PS. Zwróciłyście uwagę, że są nowe emotki do wyboru?

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender

Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-11-23 o 09:39
werty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując