|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II
Cytat:
Jaka to była dieta? ![]() czarnulka nawet nie wiesz, jak spodobało mi się określenie "pupa pozytywnie wypasiona"! Są spadki, to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj...... ![]() Witam Was sikorki w sobotni poranek, pogoda za oknem odstrasza, ale mimo wszystko udaję się na miasto spotkac z moją dawno nie widzianą kuzynką. Wieczorem mam następujący plan: -ostra poniewierka ciała -w ramach aktualizacji 1 posta: zrobienie zestawień pojedynczych ćwiczeń+ zestawów Melissy Także bądźcie czujne! Duszku nie wiem, czy śledzisz blog Melisskowy, ale ostatnio pisała o prowadzonych przez siebie zajęciach fitness. Jak bym chciała w czymś takim uczestniczyć..... Byłoby +200 pkt do motywacji, prawda? PS. Zwróciłyście uwagę, że są nowe emotki do wyboru? ![]()
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-11-23 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II
Werty właśnie to moje ćwiczenie jedno z wczorajszego dnia było z tych jej treningów grupowych
![]() ![]() ![]() U mnie też pogoda nie zachęca ale jadę z siostrą pochodzić sobie po sklepach. Może coś przykuje mój wzrok ![]() Oaguuuo - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- aa no świąteczne emotikony są ge-nial-ne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Hihi no tak wagą się nie przejmuj, staram się. Nie jest źle będzie lepiej hihi. To fajnie że Ci się spodobało. Emotek nie zauważyłam. Do wczorajszego zestawu wypadałoby dodać pół godzinny marsz szybki do lekarza i 40 minutowy w drugą stronę hihi. A dzisiaj planuje przetestować zestawy Rebbeci w GymRa. Jak narazie wstałam i zjadłam śniadanko i sprzątam, ale już za niedługo zabieram się za ćwiczenia. Wieczorem przychodzą znajomi do nas i domek ma ładnie się prezentować tak jak i Pani domu ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-11-23 o 10:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Agnieszko, marsz to świetne ćwiczenie
![]() Kasiu, udanego buszowania po sklepach. Bananek jest zabójczy ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Rozgrzewka
20 Min Killer Cardio Workout GymRa & Rebeca Standing Abs Exercises - 10 Minute Standing Abs Workout to Lose Belly Fat FitnessBlender tiffoczki 1 minutka plank rozciąganie
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
oaguuuo wyglądasz świetnie
![]() U mnie również pogoda do d...nie mam co robić... Lubię święta, ale kurcze jeszcze miesiąc do nich a już w radiu ciągle słyszę świąteczne reklamy, a sklepy udekorowane są lampeczkami. Jeszcze nawet chryzantemy nie zdążyły zwiędnąć na cmentarzach ![]() Ale emotikony super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Dałam radę ![]() ![]() Rozgrzewka Melissa- Low Impact: Lower Body po 15 na nogę Table kick http://www.youtube.com/watch?v=e1043nTwR-I#t=680 (jak w 10:00 min.) po 15 na nogę Hip thrust http://www.youtube.com/watch?v=g6jIjucBNB8#t=101 (jak w 1:40 min.) 10x donkey kicks http://www.youtube.com/watch?v=ElXtaOqr7Ak Melissa- ABS in hurry 20x wznosów hantli wokół brzucha http://www.youtube.com/watch?v=UqdBv9MJcXc (jak w ćw. z 8:00) po 50 skłonów na boki z obc. 1 min. russian twists na stojąco 1 min. plank jacks 1 minuta pajacyków Rozciąganie Zestaw obowiązkowy też zrobiony ![]() Czarnulka jeszcze raz gratulacje za spadki i te magiczne cyferki ![]() Oaguuno - jestem pod dużym wrażeniem-przyłączam się do pytania-co to za dieta?????????????????? Jutro kobietki do południa pośpię a potem na 15 jedziemy robić urodzinową imprezkę Mateuszka dla jego kolegów i koleżanek. Mam nadzieję że uda mi się jutro poćwiczyć coś lekkiego bo po wczorajszych ćwiczeniach czuję mięśnie ud i nóg ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Melissa Bender Poniżej to taka subiektywna lista przetestowanych filmików. Do wyboru na jej kanale jest ponad 400 zestawów- także częstujcie się i próbujcie, który tylko chcecie! ![]() Zestawy najlepsze na początek: Dancer Body Workout 15 minut, potrzebne 2 hantle Standing 10 Minute Ab Workout Real Time 10 min, potrzebne 2 hantle Standing Workout Thighs, Hamstrings, and Glutes (Real Time) 10 min, potrzebne krzesło/łóżko/niska szafka Low Impact 8 Minute Interval Part 1: Lower Body 9 minut, potrzebne 2 hantle+ krzesło/j.w. Low Impact: ABS/Core 9 minut, potrzebne 2 hantle Zestawy na brzuch, poziom trudności: średni i wysoki ABS in a hurry 10 minut Abs: Quick Workout to Tighten Your Core 14 minut Plank and Burn: Jump Rope and Plank for Tighter Abs 20 m., potrzebna skakanka(można skakać bez). Trudniejszy ABs-olutely Swimsuit Ready Core Workout 11 minut, UWAGA ćwiczenia zaczynają się od min.7:30 Exercise Tummy Tuck (No Surgery Required) 19 minut, potrzebny 1 hantel + krzesło/j.w. Trudniejszy ABS and core gallore: 9 Challenging Ab Moves 13 minut Plank Your Way To Sexy ABS 15 minut. Trudniejszy AB Fat Torcher11 minut,potrzebne 2 hantle Zestawy na całe ciało, poziom: średni, wysoki Push It Home Workout16 minut, potrzebne 2 hantle. Ładnie rozciąga dolną częśc pleców Full Body Shaping 16 minut 10 Minute Bikini Body Toning Workout 10 minut,potrzebne 2 hantle Speedy Body Toning 10 minut, potrzebne 2 hantle Winter Workout for a Summer Body 19 minut, potrzebne 2 hante + krzesło/j.w. Trudniejszy Zestawy, w których sporo się skacze, a czas szybko leci! (działają na całe ciało, sprawdź swoją wytrzymałość!) Plank and Burn: Jump Rope and Plank for Tighter Abs 20 minut, potrzebna skakanka (można skakac bez). Trudniejszy 12 Minute Body Weight Interval Fat Burn 13 minut Love Handle Loser: 12 Minute Interval Workout 13 minut. Trudniejszy Quick Fit Cardio9 minut HIIT: 15 Minute Home Fat Burning Cardio Body Sculpt 16 minut. Zdecydowanie trudne Fifteen Minute Interval Fat Burn 15 minut, potrzebny 1 hantel
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-11-23 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Werty -
![]() ![]() A do mnie właśnie dotarło że nie pochwaliłam się dzisiejszym zestawem. Także już to nadrabiam: Rozgrzewka Tone that Tush! Quick Home Workout (Melissa) 30x wykroki z obc 10 minute Interval Core Workout (Melissa) 30x boczna deska leg lift 30x knee drop plank 40x skłony boczne z obc 40x wznosy nóg z leżenia 30x wyciskanie sztangielek 30x unoszenie sztangielek bokiem w górę Rozciąganie Jakoś tak ociężale się dzisiaj czuję. Jutro ma być lepiej ![]() Slonko -wspaniale w takim razie czytać że jesteś zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() Dzisiaj wieczorem wstawię pojedyncze ćwiczenia. Tymczasem, jak co niedziela, urodzinniam się, także będzie odpoczynek od fitnessu. Aaa..wczoraj zapomniałam się pochwalić, co zrobiłam! Były 2 zestawy od Melissy: Push It Home Workout Fifteen Minute Interval Fat Burn Życzę Wam miłego dnia i oczywiście czekam na raporty! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Wieczorem przed treningiem zerknę na te filmiki Melissy i może jeszcze coś od niej wybiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też przyłączam się do dietowego pytania ![]() werty wymiata, jak zwykle pomocna. Z resztą Wy wszystkie ćwiczeniowo wymiatacie ![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-11-24 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Oaguuuuo nie trzymaj nas już tak długo w tej niepewności tylko się pochwal
![]() U mnie dzisiaj będzie Zuzka, czuję że będzie masakra, ale co tam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Hej hej po dwudniowej przerwie
![]() Wczorajszej przerwy nie planowałam, ale cały dzień upłynął mi na rozjazdach - odwiedzaliśmy rodziców moich i TŻ, znajomych oraz moją siostrę. A wieczorem miałam bibkę z kumpelami ze studiów, no i po powrocie o 22.30 już nie chciało mi się nic robić ![]() Ale dziś już tak i mam: 1. Quick Total Body Warm Up Cardio - Fitness Blender 2. Mel B cardio - nie zrobiłam jedynie przedostatniego ćwiczenia i udało mi się wycisnąć trochę mniej pompek, niż Mel - nigdy dotąd nie poradziłam sobie tak świetnie z tym workoutem, jestem z siebie dumna! ![]() 3. Mel B nogi 4. Low Impact 8 Minute Interval: Abs/Core - Melissa 5. Tank Top Arms Workout: Shoulders, Arms & Upper Back - Fitness Blender 6. rozciąganie DIY W Fitness Blenderze, który ćwiczę czasem ostatnio, bardzo podoba mi się dokładny opis w tytule filmików, na które partie ciała działają. Dzięki temu zawsze znajduję to, czego mi w zestawie brakuje, np. dziś ramiona ![]() Nooo ładne listy, slonko i Noisy! Oby tak dalej, ale przecież wiem, że u Was nie ma z tym problemu ![]() ![]() Co do naszej wcześniejszej rozmowy o TŻ i jego nawykach żywieniowych, to mam nadzieję, że w końcu go przekonam - staram się przypadkiem przemycać mu więcej warzyw do posiłków i nie pozwalam jeść drugiego dania bez surówki ![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Paruję ode mnie
![]() Dzisiaj była Zuzka czyli zwow#49 świąteczny ![]() 20x Dumbbell swing 20x Reptile push up (Spider push up) 20x side crunches (lewa i prawa strona) 20x strinct m. climbers 20x dragon backward lunge 20x side to side squat 20x knee hugs 20x spider 20x lunge press No i miało być tyle. A jak odpaliłam filmik to Zuzka mówi że w preview zapomniała wspomnieć o 10x burpess pomiędzy każdym ćwiczeniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Mnie to tak męczy, że wy się pocicie, a ja nie, że szok
![]() Już się zastanawiam od czego zacząć pierwszy miesiąc powrotu do ćwiczeń. ![]() A najbardziej mnie denerwuje szwagierka, która korzysta z tego, że nie mogę ćwiczyć i wypisuje na fb jak to się nie umęczyła z Chodakowską ![]() I w ogóle to pada śnieg u mnie ![]() ![]() ![]() I ciągle jestem nieznośna Edytowane przez planetgirl Czas edycji: 2013-11-24 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Planet machnij ręką na szwagierkę
![]() ![]() ![]() Będę sobie chyba robić cele ćwiczeniowe do których będę dążyć: No1 zrobić coś takiego ![]() http://yogaanywhere.org/wp-content/u...Asana-Full.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Duszek ooo, widziałam to stanie na rękach u Melissy
![]() ![]() Widzimy się wieczorem, wracam do walki. Brawo dziewczyny za aktywną niedzielę. Nasze Słonko pewnie wykończone po pracy... ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Duszku jak padało to akurat było na plusie, dlatego niestety nie jest biało.
A co do zdjęcia jakbym miała to zrobić to by wyglądała o tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
ojej...widzę, że tu ciężko ćwiczyłyście a ja się cały weekend obijałam ćwiczeniowo (no dobra w piątek miałam 3godzinne cardio! bo byłam na koncercie i imprezie potańcować
![]() ![]() werty ![]() ![]() planuję ćwiczyć koło 20.0 zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Dieta to w zasadzie MŻ, bez jakiś konkretnych reguł, starałam sie ciągle pilnować, ale nie ukrywam, że w weekendy jednak ciężko było, mimo to powoli, powoli chudłam. Nadal chcę schudnąc troche z bioder (gruszka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim:P
Wczoraj mimo szczerych chęci nie byłam w stanie do ćwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() Rozgrzewka Melissa- Butt & Thighs: Lower Body Shaping -ostatnie ćwiczenie wciąż koszmar dla mnie ![]() Melissa- Plank and burn: Jump rope and plank for tighter Abs - naprawdę polubiłam to ćwiczenie po 50 sklonów na boki 50 russian twists (stojąc) 40 wznosów nóg z leżenia 40 plank jacks 1 minuta rotating plank 1 minuta pajacyków Rozciąganie Werty brawa za listę od Melissy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duszku ja takiego ćwiczenia chyba nie zrobię nigdy(stanie na rękach) bo mam je strasznie słabe ale wierze że Tobie się uda ![]() Regularkate super lista a co do Fitness Blendera to Cię podziwiam bo ja nie umiem w takiej ciszy ćwiczyć-męczy mnie to i strasznie mi się to ciągnie ![]() Czarnulka widzę że weekend się udał i towarzysko i fitnessowo ![]() Czekam na Wasze raporty i miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Na szybko między zajęciami pochwalę się że przyszły moje hantle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim! Przez ostatnie dni nie ćwiczyłam, ale dzisiaj już z prawdziwą przyjemnością oddałam się ćwiczeniom. Odgrzebałam stary filmik z Fitness Blendera http://www.youtube.com/watch?v=s3zAG4zvVpc , ale po czasie wcale nie było mi lepiej z tym monotonnym powtarzaniem ćwiczeń. Niemniej wycisk niezły daje ten zestaw. Czasem robiłam ćwiczenia nieco wolniej, więc zamiast ośmiokrotnego powtarzania, wychodziło mi pewnie z sześć powtórzeń.
Ależ ładnie wątek się rozwija... . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Postanowiłam wreszcie nareszcie wziąć się za siebie, bo strasznie się zapuściłam. Wf na uczelni mi się semestr temu skończył i czuję, że moja kondycja leży i kwiczy & tu i ówdzie jest mnie więcej. Ćwiczenia z Tiffany wydają mi się najciekawsze, codziennie jest trochę inaczej, więc nie znudzą mi się tak szybko. Wcześniej próbowałam z Jillian, ale po 5 dniach miałam dość. Jestem początkująca, więc pstanowiłam na razie iść wg planu Tiffany. Potem, jak już wejdę bardziej w temat, bardziej się rozćwiczę itd. na pewno będę modyfikować ćwiczenia. W tej kwestii liczę, że doradzicie mi co i jak. ![]() Pomyślałam, że fajnie będzie się udzielać w takim wątku. Zawsze to dodatkowa motywacja żeby mimo wszystko ćwiczyć codziennie. Także witam jeszcze raz i zaraz zabieram się za ćwiczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
pitu pitu już uwielbiam cię za nick
![]() Witaj kochaniutka serdecznie, bardzo chętnie przyjmiemy cię do naszego grona, pamiętaj jednak, ze od tej chwili masz zobowiązania ![]() ![]() Bardzo dobrze wybrałaś jeśli chodzi o Tiffany i jej plan. Dla początkującej to w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
uhh ja już po! dzisiaj standard shred lvl1 (8 ah ah coraz bliżej) , tiffoczki i rozciąganie z Zuzką
![]() pitu pitu witamy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.