Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-23, 09:14   #121
werty
Zadomowienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Cytat:
Napisane przez 0aguuu0 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Pamiętacie mnie? Pojawiłam się jakieś 2 miesiące temu na forum Tiffany. Teraz przychodzę dzielić sie efektami- niestety nie do końca ćwiczen a diety (pewnie niektóre pamiętają, moje ograniczenia związane z kolanami)
Wziełam się za dietę i nareszcie troche schudłam. Myślę jeszcze o schudnięciu 1,5-2kg, Ale i tak czuje się juz ze sobą znacznie lepiej.
Załączam zdjęcia porównawcze
Gratuluję, jeszcze "przed" wyglądałaś dobrze, ale teraz to ULALA! Wielkie gratulacje!!!
Jaka to była dieta?

czarnulka nawet nie wiesz, jak spodobało mi się określenie "pupa pozytywnie wypasiona"! Są spadki, to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj......

Witam Was sikorki w sobotni poranek, pogoda za oknem odstrasza, ale mimo wszystko udaję się na miasto spotkac z moją dawno nie widzianą kuzynką. Wieczorem mam następujący plan:
-ostra poniewierka ciała
-w ramach aktualizacji 1 posta: zrobienie zestawień pojedynczych ćwiczeń+ zestawów Melissy

Także bądźcie czujne!

Duszku nie wiem, czy śledzisz blog Melisskowy, ale ostatnio pisała o prowadzonych przez siebie zajęciach fitness. Jak bym chciała w czymś takim uczestniczyć..... Byłoby +200 pkt do motywacji, prawda?

PS. Zwróciłyście uwagę, że są nowe emotki do wyboru?

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender

Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-11-23 o 09:39
werty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 09:58   #122
NoisyGhost
Zadomowienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Werty właśnie to moje ćwiczenie jedno z wczorajszego dnia było z tych jej treningów grupowych (Boot camp) Ale nawet mi nie rób smaka na wspólny trening z Melissą. Przez pierwsze 30 minut pewnie wgapiałabym się w jej ciało...

U mnie też pogoda nie zachęca ale jadę z siostrą pochodzić sobie po sklepach. Może coś przykuje mój wzrok Wieczorem pewnie trening. Może dzisiaj będzie coś z Zuzką.

Oaguuuo - zdradź w takim razie jak się odżywiasz? Ja ciągle szukam idealnego sposobu, bo jak jedno się poprawia to co innego się psuje

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

aa no świąteczne emotikony są ge-nial-ne!
NoisyGhost jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 10:13   #123
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0aguuu0 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Pamiętacie mnie? Pojawiłam się jakieś 2 miesiące temu na forum Tiffany. Teraz przychodzę dzielić sie efektami- niestety nie do końca ćwiczen a diety (pewnie niektóre pamiętają, moje ograniczenia związane z kolanami)
Wziełam się za dietę i nareszcie troche schudłam. Myślę jeszcze o schudnięciu 1,5-2kg, Ale i tak czuje się juz ze sobą znacznie lepiej.
Załączam zdjęcia porównawcze

Super, gratulacje

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Gratuluję, jeszcze "przed" wyglądałaś dobrze, ale teraz to ULALA! Wielkie gratulacje!!!
Jaka to była dieta?

czarnulka nawet nie wiesz, jak spodobało mi się określenie "pupa pozytywnie wypasiona"! Są spadki, to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj......

Witam Was sikorki w sobotni poranek, pogoda za oknem odstrasza, ale mimo wszystko udaję się na miasto spotkac z moją dawno nie widzianą kuzynką. Wieczorem mam następujący plan:
-ostra poniewierka ciała
-w ramach aktualizacji 1 posta: zrobienie zestawień pojedynczych ćwiczeń+ zestawów Melissy

Także bądźcie czujne!

Duszku nie wiem, czy śledzisz blog Melisskowy, ale ostatnio pisała o prowadzonych przez siebie zajęciach fitness. Jak bym chciała w czymś takim uczestniczyć..... Byłoby +200 pkt do motywacji, prawda?

PS. Zwróciłyście uwagę, że są nowe emotki do wyboru?

Hihi no tak wagą się nie przejmuj, staram się. Nie jest źle będzie lepiej hihi. To fajnie że Ci się spodobało.

Emotek nie zauważyłam.

Do wczorajszego zestawu wypadałoby dodać pół godzinny marsz szybki do lekarza i 40 minutowy w drugą stronę hihi.

A dzisiaj planuje przetestować zestawy Rebbeci w GymRa. Jak narazie wstałam i zjadłam śniadanko i sprzątam, ale już za niedługo zabieram się za ćwiczenia. Wieczorem przychodzą znajomi do nas i domek ma ładnie się prezentować tak jak i Pani domu.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez NoisyGhost Pokaż wiadomość
Werty właśnie to moje ćwiczenie jedno z wczorajszego dnia było z tych jej treningów grupowych (Boot camp) Ale nawet mi nie rób smaka na wspólny trening z Melissą. Przez pierwsze 30 minut pewnie wgapiałabym się w jej ciało...

U mnie też pogoda nie zachęca ale jadę z siostrą pochodzić sobie po sklepach. Może coś przykuje mój wzrok Wieczorem pewnie trening. Może dzisiaj będzie coś z Zuzką.

Oaguuuo - zdradź w takim razie jak się odżywiasz? Ja ciągle szukam idealnego sposobu, bo jak jedno się poprawia to co innego się psuje

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

aa no świąteczne emotikony są ge-nial-ne!
Banan jest wypasiony

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-11-23 o 10:59
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 10:31   #124
werty
Zadomowienie

Agnieszko, marsz to świetne ćwiczenie Zresztą sprzątanie też... a jeszcze dodatkowa korzyść w postaci czystego mieszkania jak z katalogu. Tak czy siak czekamy na raport z normalnych filmików.

Kasiu, udanego buszowania po sklepach. Bananek jest zabójczy

01.2013 Start

Melissą Bender
Stary 2013-11-23, 12:11   #125
czarnula4321
Zakorzenienie

Rozgrzewka
20 Min Killer Cardio Workout GymRa & Rebeca

Standing Abs Exercises - 10 Minute Standing Abs Workout to Lose Belly Fat
FitnessBlender

tiffoczki
1 minutka plank
rozciąganie
Stary 2013-11-23, 12:41   #126
planetgirl
Zadomowienie

oaguuuo wyglądasz świetnie

U mnie również pogoda do d...nie mam co robić...

Lubię święta, ale kurcze jeszcze miesiąc do nich a już w radiu ciągle słyszę świąteczne reklamy, a sklepy udekorowane są lampeczkami. Jeszcze nawet chryzantemy nie zdążyły zwiędnąć na cmentarzach

Ale emotikony super
planetgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 13:12   #127
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez planetgirl Pokaż wiadomość
oaguuuo wyglądasz świetnie

U mnie również pogoda do d...nie mam co robić...

Lubię święta, ale kurcze jeszcze miesiąc do nich a już w radiu ciągle słyszę świąteczne reklamy, a sklepy udekorowane są lampeczkami. Jeszcze nawet chryzantemy nie zdążyły zwiędnąć na cmentarzach

Ale emotikony super
To i tak nie jest źle, u nas od października już świątecznie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-23, 19:41   #128
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Hej kochane

Dałam radę Trochę ciężko bo całą noc musiałam stać na nogach a nogi nie przyzwyczajone ale nie było źle. Pospałam 5 godz i jestem gotowa na następną nockę:P Oczywiście ćwiczenia wykonałam-o dziwo lepiej się po nich poczułam

Rozgrzewka
Melissa- Low Impact: Lower Body
po 15 na nogę Table kick http://www.youtube.com/watch?v=e1043nTwR-I#t=680 (jak w 10:00 min.)
po 15 na nogę Hip thrust http://www.youtube.com/watch?v=g6jIjucBNB8#t=101 (jak w 1:40 min.)
10x donkey kicks http://www.youtube.com/watch?v=ElXtaOqr7Ak
Melissa- ABS in hurry
20x wznosów hantli wokół brzucha http://www.youtube.com/watch?v=UqdBv9MJcXc (jak w ćw. z 8:00)
po 50 skłonów na boki z obc.
1 min. russian twists na stojąco
1 min. plank jacks
1 minuta pajacyków
Rozciąganie

Zestaw obowiązkowy też zrobiony

Czarnulka jeszcze raz gratulacje za spadki i te magiczne cyferki
Oaguuno - jestem pod dużym wrażeniem-przyłączam się do pytania-co to za dieta??????????????????

Jutro kobietki do południa pośpię a potem na 15 jedziemy robić urodzinową imprezkę Mateuszka dla jego kolegów i koleżanek. Mam nadzieję że uda mi się jutro poćwiczyć coś lekkiego bo po wczorajszych ćwiczeniach czuję mięśnie ud i nógPozdrawiam Was kobietki i ćwiczcie dalej dzielnie

slonko30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 22:03   #129
werty
Zadomowienie

Melissa Bender

Poniżej to taka subiektywna lista przetestowanych filmików. Do wyboru na jej kanale jest ponad 400 zestawów- także częstujcie się i próbujcie, który tylko chcecie!

Zestawy najlepsze na początek:

Dancer Body Workout 15 minut, potrzebne 2 hantle
Standing 10 Minute Ab Workout Real Time 10 min, potrzebne 2 hantle
Standing Workout Thighs, Hamstrings, and Glutes (Real Time) 10 min, potrzebne krzesło/łóżko/niska szafka
Low Impact 8 Minute Interval Part 1: Lower Body 9 minut, potrzebne 2 hantle+ krzesło/j.w.
Low Impact: ABS/Core 9 minut, potrzebne 2 hantle

Zestawy na brzuch, poziom trudności: średni i wysoki

ABS in a hurry 10 minut
Abs: Quick Workout to Tighten Your Core 14 minut
Plank and Burn: Jump Rope and Plank for Tighter Abs 20 m., potrzebna skakanka(można skakać bez). Trudniejszy
ABs-olutely Swimsuit Ready Core Workout 11 minut, UWAGA ćwiczenia zaczynają się od min.7:30
Exercise Tummy Tuck (No Surgery Required) 19 minut, potrzebny 1 hantel + krzesło/j.w. Trudniejszy
ABS and core gallore: 9 Challenging Ab Moves 13 minut
Plank Your Way To Sexy ABS 15 minut. Trudniejszy
AB Fat Torcher11 minut,potrzebne 2 hantle

Zestawy na całe ciało, poziom: średni, wysoki
Push It Home Workout16 minut, potrzebne 2 hantle. Ładnie rozciąga dolną częśc pleców
Full Body Shaping 16 minut
10 Minute Bikini Body Toning Workout 10 minut,potrzebne 2 hantle
Speedy Body Toning 10 minut, potrzebne 2 hantle
Winter Workout for a Summer Body 19 minut, potrzebne 2 hante + krzesło/j.w. Trudniejszy

Zestawy, w których sporo się skacze, a czas szybko leci! (działają na całe ciało, sprawdź swoją wytrzymałość!)

Plank and Burn: Jump Rope and Plank for Tighter Abs 20 minut, potrzebna skakanka (można skakac bez). Trudniejszy
12 Minute Body Weight Interval Fat Burn 13 minut
Love Handle Loser: 12 Minute Interval Workout 13 minut. Trudniejszy
Quick Fit Cardio9 minut
HIIT: 15 Minute Home Fat Burning Cardio Body Sculpt 16 minut. Zdecydowanie trudne
Fifteen Minute Interval Fat Burn 15 minut, potrzebny 1 hantel

01.2013 Start

Melissą Bender

Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-11-23 o 22:12
Stary 2013-11-23, 22:18   #130
NoisyGhost
Zadomowienie

Werty - genialna jesteś!

A do mnie właśnie dotarło że nie pochwaliłam się dzisiejszym zestawem. Także już to nadrabiam:

Rozgrzewka
Tone that Tush! Quick Home Workout (Melissa)
30x wykroki z obc
10 minute Interval Core Workout (Melissa)
30x boczna deska leg lift
30x knee drop plank
40x skłony boczne z obc
40x wznosy nóg z leżenia
30x wyciskanie sztangielek
30x unoszenie sztangielek bokiem w górę
Rozciąganie

Jakoś tak ociężale się dzisiaj czuję. Jutro ma być lepiej

Slonko -wspaniale w takim razie czytać że jesteś zadowolona No i kobieto przede wszystkim nocka zarwana, a Ty taki porządny zestaw robisz.
Stary 2013-11-24, 06:53   #131
werty
Zadomowienie

Dziękuję Trudno było wybrać te zestawy, bo właściwie każdy filmik jest znakomity, warty wypróbowania... Jeszcze wybiorę coś na dolne rejony ciała i będzie finito

Dzisiaj wieczorem wstawię pojedyncze ćwiczenia. Tymczasem, jak co niedziela, urodzinniam się, także będzie odpoczynek od fitnessu.
Aaa..wczoraj zapomniałam się pochwalić, co zrobiłam! Były 2 zestawy od Melissy:
Push It Home Workout
Fifteen Minute Interval Fat Burn

Życzę Wam miłego dnia i oczywiście czekam na raporty!

01.2013 Start

Melissą Bender

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 08:27   #132
Lady in Blue
Zakorzenienie

Wieczorem przed treningiem zerknę na te filmiki Melissy i może jeszcze coś od niej wybiorę I też uzupełnię wczorajsza listę ćwiczeń.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-24, 10:03   #133
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonko30 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Dałam radę Trochę ciężko bo całą noc musiałam stać na nogach a nogi nie przyzwyczajone ale nie było źle. Pospałam 5 godz i jestem gotowa na następną nockę:P Oczywiście ćwiczenia wykonałam-o dziwo lepiej się po nich poczułam

Rozgrzewka
Melissa- Low Impact: Lower Body
po 15 na nogę Table kick http://www.youtube.com/watch?v=e1043nTwR-I#t=680 (jak w 10:00 min.)
po 15 na nogę Hip thrust http://www.youtube.com/watch?v=g6jIjucBNB8#t=101 (jak w 1:40 min.)
10x donkey kicks http://www.youtube.com/watch?v=ElXtaOqr7Ak
Melissa- ABS in hurry
20x wznosów hantli wokół brzucha http://www.youtube.com/watch?v=UqdBv9MJcXc (jak w ćw. z 8:00)
po 50 skłonów na boki z obc.
1 min. russian twists na stojąco
1 min. plank jacks
1 minuta pajacyków
Rozciąganie

Zestaw obowiązkowy też zrobiony

Czarnulka jeszcze raz gratulacje za spadki i te magiczne cyferki
Oaguuno - jestem pod dużym wrażeniem-przyłączam się do pytania-co to za dieta??????????????????

Jutro kobietki do południa pośpię a potem na 15 jedziemy robić urodzinową imprezkę Mateuszka dla jego kolegów i koleżanek. Mam nadzieję że uda mi się jutro poćwiczyć coś lekkiego bo po wczorajszych ćwiczeniach czuję mięśnie ud i nógPozdrawiam Was kobietki i ćwiczcie dalej dzielnie
Dziękuje i nie dziękuje hihi.

Też przyłączam się do dietowego pytania.

werty wymiata, jak zwykle pomocna. Z resztą Wy wszystkie ćwiczeniowo wymiatacie.

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-11-24 o 10:08
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-24, 11:00   #134
NoisyGhost
Zadomowienie

Oaguuuuo nie trzymaj nas już tak długo w tej niepewności tylko się pochwal

U mnie dzisiaj będzie Zuzka, czuję że będzie masakra, ale co tam! Będę silna!
Stary 2013-11-24, 16:06   #135
regularkate
Zadomowienie

Hej hej po dwudniowej przerwie
Wczorajszej przerwy nie planowałam, ale cały dzień upłynął mi na rozjazdach - odwiedzaliśmy rodziców moich i TŻ, znajomych oraz moją siostrę. A wieczorem miałam bibkę z kumpelami ze studiów, no i po powrocie o 22.30 już nie chciało mi się nic robić

Ale dziś już tak i mam:
1. Quick Total Body Warm Up Cardio - Fitness Blender
2. Mel B cardio
- nie zrobiłam jedynie przedostatniego ćwiczenia i udało mi się wycisnąć trochę mniej pompek, niż Mel - nigdy dotąd nie poradziłam sobie tak świetnie z tym workoutem, jestem z siebie dumna!
3. Mel B nogi
4. Low Impact 8 Minute Interval: Abs/Core - Melissa
5. Tank Top Arms Workout: Shoulders, Arms & Upper Back - Fitness Blender
6. rozciąganie DIY

W Fitness Blenderze, który ćwiczę czasem ostatnio, bardzo podoba mi się dokładny opis w tytule filmików, na które partie ciała działają. Dzięki temu zawsze znajduję to, czego mi w zestawie brakuje, np. dziś ramiona

Nooo ładne listy, slonko i Noisy! Oby tak dalej, ale przecież wiem, że u Was nie ma z tym problemu werty, świetnie, że mimo odpoczynkowego dnia zdołałaś poćwiczyć, no i zrobić tą suuuper listę z melissowymi filmikami

Co do naszej wcześniejszej rozmowy o TŻ i jego nawykach żywieniowych, to mam nadzieję, że w końcu go przekonam - staram się przypadkiem przemycać mu więcej warzyw do posiłków i nie pozwalam jeść drugiego dania bez surówki Obyśmy mieli jak najlepszą tendencję w naszej kuchni, dzięki za rady!

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-24, 19:05   #136
NoisyGhost
Zadomowienie

Paruję ode mnie A i tak sobie ułatwiłam ale o tym za chwilę.

Dzisiaj była Zuzka czyli zwow#49 świąteczny http://www.youtube.com/watch?v=E8whrW39HfQ

20x Dumbbell swing
20x Reptile push up (Spider push up)
20x side crunches (lewa i prawa strona)
20x strinct m. climbers
20x dragon backward lunge
20x side to side squat
20x knee hugs
20x spider
20x lunge press

No i miało być tyle. A jak odpaliłam filmik to Zuzka mówi że w preview zapomniała wspomnieć o 10x burpess pomiędzy każdym ćwiczeniem także do tego wszystkiego zrobiłam jeszcze burpess pomiędzy każdym ćwiczeniem z tym że nie 10 a 5, bo już bym chyba nie wstała
Stary 2013-11-24, 21:14   #137
planetgirl
Zadomowienie

Mnie to tak męczy, że wy się pocicie, a ja nie, że szok
Już się zastanawiam od czego zacząć pierwszy miesiąc powrotu do ćwiczeń.
A najbardziej mnie denerwuje szwagierka, która korzysta z tego, że nie mogę ćwiczyć i wypisuje na fb jak to się nie umęczyła z Chodakowską

I w ogóle to pada śnieg u mnie
I ciągle jestem nieznośna

Edytowane przez planetgirl
Czas edycji: 2013-11-24 o 21:16
Stary 2013-11-24, 22:00   #138
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez planetgirl Pokaż wiadomość
Mnie to tak męczy, że wy się pocicie, a ja nie, że szok
Już się zastanawiam od czego zacząć pierwszy miesiąc powrotu do ćwiczeń.
A najbardziej mnie denerwuje szwagierka, która korzysta z tego, że nie mogę ćwiczyć i wypisuje na fb jak to się nie umęczyła z Chodakowską

I w ogóle to pada śnieg u mnie
I ciągle jestem nieznośna
Nieznośność masz wybaczoną w Twoim stanie.
Stary 2013-11-24, 22:19   #139
NoisyGhost
Zadomowienie

Planet machnij ręką na szwagierkę Nie ma się co denerwować I jakoś te bananki z nieznośnością idealnie mi współgrają W Krk też podobno ma w nocy popadać ale to taki przelotny. A u Ciebie biało, czy tylko tak delikatnie?

Będę sobie chyba robić cele ćwiczeniowe do których będę dążyć:
No1 zrobić coś takiego
http://yogaanywhere.org/wp-content/u...Asana-Full.jpg
Stary 2013-11-25, 07:03   #140
werty
Zadomowienie

Duszek ooo, widziałam to stanie na rękach u Melissy Widząc jak szybko robisz postępy, czuję, że za miesiąc lub dwa zastygniesz w tej pozie...

Widzimy się wieczorem, wracam do walki.

Brawo dziewczyny za aktywną niedzielę. Nasze Słonko pewnie wykończone po pracy...

01.2013 Start

Melissą Bender
Stary 2013-11-25, 07:14   #141
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoisyGhost Pokaż wiadomość
Planet machnij ręką na szwagierkę Nie ma się co denerwować I jakoś te bananki z nieznośnością idealnie mi współgrają W Krk też podobno ma w nocy popadać ale to taki przelotny. A u Ciebie biało, czy tylko tak delikatnie?

Będę sobie chyba robić cele ćwiczeniowe do których będę dążyć:
No1 zrobić coś takiego
http://yogaanywhere.org/wp-content/u...Asana-Full.jpg
Fajne to coś
Stary 2013-11-25, 07:49   #142
planetgirl
Zadomowienie

Duszku jak padało to akurat było na plusie, dlatego niestety nie jest biało.
A co do zdjęcia jakbym miała to zrobić to by wyglądała o tak
Stary 2013-11-25, 08:30   #143
patelenka
Raczkowanie

ojej...widzę, że tu ciężko ćwiczyłyście a ja się cały weekend obijałam ćwiczeniowo (no dobra w piątek miałam 3godzinne cardio! bo byłam na koncercie i imprezie potańcować) dzisiaj będę musiała nadrobić

werty dzięęęki za posegregowanie filmików Melissy! od razu skorzystam i coś sobię wybiorę na dzisiaj!

planuję ćwiczyć koło 20.0 zapraszam
patelenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-25, 08:47   #144
0aguuu0
Raczkowanie

Dziękuję
Dieta to w zasadzie MŻ, bez jakiś konkretnych reguł, starałam sie ciągle pilnować, ale nie ukrywam, że w weekendy jednak ciężko było, mimo to powoli, powoli chudłam.
Nadal chcę schudnąc troche z bioder (gruszka) ale opornie z nimi idzie niestety... Zobaczymy co jeszcze uda mi sie zdziałać przez te dwa tygodnie, później zaprzestaje diety i zaczynam kontrole wagi
Stary 2013-11-25, 12:43   #145
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Dzień dobry wszystkim:P

Wczoraj mimo szczerych chęci nie byłam w stanie do ćwiczeńMój organizm nie jest przyzwyczajony żeby spać w dzień więc po nocce spałam całe 3 godzinki. Potem trzeba było zrobić obiadek,poszykować się i spadalismy wyprawiać urodzinki dla małego. Jak wrócilismy koło 19 to ja już nie wiedziałam jak sie nazywam No ale dzisiaj jestem już wypoczęta i po ćwiczeniach

Rozgrzewka
Melissa- Butt & Thighs: Lower Body Shaping -
ostatnie ćwiczenie wciąż koszmar dla mnie
Melissa- Plank and burn: Jump rope and plank for tighter Abs - naprawdę polubiłam to ćwiczenie
po 50 sklonów na boki
50 russian twists (stojąc)
40 wznosów nóg z leżenia
40 plank jacks
1 minuta rotating plank
1 minuta pajacyków
Rozciąganie

Werty brawa za listę od MelissyJa jednak będę upierdliwai pomęczę Cię o te pojedyńcze ćwiczenia-wiele z nich wykonuję sama ale nazw nie pamiętam więc nie mogę ich wpisywać do listTakże jak znajdziesz chwilkę czasu to proszę
Duszku ja takiego ćwiczenia chyba nie zrobię nigdy(stanie na rękach) bo mam je strasznie słabe ale wierze że Tobie się uda
Regularkate super lista a co do Fitness Blendera to Cię podziwiam bo ja nie umiem w takiej ciszy ćwiczyć-męczy mnie to i strasznie mi się to ciągnie
Czarnulka widzę że weekend się udał i towarzysko i fitnessowo

Czekam na Wasze raporty i miłego dnia życzę

slonko30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-25, 12:45   #146
NoisyGhost
Zadomowienie

Na szybko między zajęciami pochwalę się że przyszły moje hantle Rozpakowałam je sobie na łapu-capu, pomacałam, a dopiero jutro pewnie będzie z nimi zabawa Już się nie mogę doczekać!
Stary 2013-11-25, 15:24   #147
venuswo
Raczkowanie

Hej wszystkim! Przez ostatnie dni nie ćwiczyłam, ale dzisiaj już z prawdziwą przyjemnością oddałam się ćwiczeniom. Odgrzebałam stary filmik z Fitness Blendera http://www.youtube.com/watch?v=s3zAG4zvVpc , ale po czasie wcale nie było mi lepiej z tym monotonnym powtarzaniem ćwiczeń. Niemniej wycisk niezły daje ten zestaw. Czasem robiłam ćwiczenia nieco wolniej, więc zamiast ośmiokrotnego powtarzania, wychodziło mi pewnie z sześć powtórzeń.
Ależ ładnie wątek się rozwija... .
venuswo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-25, 17:08   #148
pitu pitu
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny Przyjmiecie początkującą?

Postanowiłam wreszcie nareszcie wziąć się za siebie, bo strasznie się zapuściłam. Wf na uczelni mi się semestr temu skończył i czuję, że moja kondycja leży i kwiczy & tu i ówdzie jest mnie więcej. Ćwiczenia z Tiffany wydają mi się najciekawsze, codziennie jest trochę inaczej, więc nie znudzą mi się tak szybko. Wcześniej próbowałam z Jillian, ale po 5 dniach miałam dość.

Jestem początkująca, więc pstanowiłam na razie iść wg planu Tiffany. Potem, jak już wejdę bardziej w temat, bardziej się rozćwiczę itd. na pewno będę modyfikować ćwiczenia. W tej kwestii liczę, że doradzicie mi co i jak.
Pomyślałam, że fajnie będzie się udzielać w takim wątku. Zawsze to dodatkowa motywacja żeby mimo wszystko ćwiczyć codziennie. Także witam jeszcze raz i zaraz zabieram się za ćwiczenia
pitu pitu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-25, 18:00   #149
planetgirl
Zadomowienie

pitu pitu już uwielbiam cię za nick
Witaj kochaniutka serdecznie, bardzo chętnie przyjmiemy cię do naszego grona, pamiętaj jednak, ze od tej chwili masz zobowiązania Od dziś ćwicz ładnie, nie zapuszczaj się z ćwiczeniami i jedzeniem i melduj nam tu co zrobiłaś każdego dnia
Bardzo dobrze wybrałaś jeśli chodzi o Tiffany i jej plan. Dla początkującej to w sam raz
Stary 2013-11-25, 20:23   #150
patelenka
Raczkowanie

uhh ja już po! dzisiaj standard shred lvl1 (8 ah ah coraz bliżej) , tiffoczki i rozciąganie z Zuzką przez te 4 dni przerwy zmęczyłam się dzisiaj jakbym była na początku sherda :/oj jest nauczka na przyszłość...

pitu pitu witamy bardzo dobrze zrobiłaś że wybrałaś ten wątek! dziewczyny świetnie motywują do ćwiczeń

słodziak
patelenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości