Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-23, 10:13   #123
czarnula4321
Zakorzenienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Cytat:
Napisane przez 0aguuu0 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Pamiętacie mnie? Pojawiłam się jakieś 2 miesiące temu na forum Tiffany. Teraz przychodzę dzielić sie efektami- niestety nie do końca ćwiczen a diety (pewnie niektóre pamiętają, moje ograniczenia związane z kolanami)
Wziełam się za dietę i nareszcie troche schudłam. Myślę jeszcze o schudnięciu 1,5-2kg, Ale i tak czuje się juz ze sobą znacznie lepiej.
Załączam zdjęcia porównawcze

Super, gratulacje

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Gratuluję, jeszcze "przed" wyglądałaś dobrze, ale teraz to ULALA! Wielkie gratulacje!!!
Jaka to była dieta?

czarnulka nawet nie wiesz, jak spodobało mi się określenie "pupa pozytywnie wypasiona"! Są spadki, to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj......

Witam Was sikorki w sobotni poranek, pogoda za oknem odstrasza, ale mimo wszystko udaję się na miasto spotkac z moją dawno nie widzianą kuzynką. Wieczorem mam następujący plan:
-ostra poniewierka ciała
-w ramach aktualizacji 1 posta: zrobienie zestawień pojedynczych ćwiczeń+ zestawów Melissy

Także bądźcie czujne!

Duszku nie wiem, czy śledzisz blog Melisskowy, ale ostatnio pisała o prowadzonych przez siebie zajęciach fitness. Jak bym chciała w czymś takim uczestniczyć..... Byłoby +200 pkt do motywacji, prawda?

PS. Zwróciłyście uwagę, że są nowe emotki do wyboru?

Hihi no tak wagą się nie przejmuj, staram się. Nie jest źle będzie lepiej hihi. To fajnie że Ci się spodobało.

Emotek nie zauważyłam.

Do wczorajszego zestawu wypadałoby dodać pół godzinny marsz szybki do lekarza i 40 minutowy w drugą stronę hihi.

A dzisiaj planuje przetestować zestawy Rebbeci w GymRa. Jak narazie wstałam i zjadłam śniadanko i sprzątam, ale już za niedługo zabieram się za ćwiczenia. Wieczorem przychodzą znajomi do nas i domek ma ładnie się prezentować tak jak i Pani domu.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez NoisyGhost Pokaż wiadomość
Werty właśnie to moje ćwiczenie jedno z wczorajszego dnia było z tych jej treningów grupowych (Boot camp) Ale nawet mi nie rób smaka na wspólny trening z Melissą. Przez pierwsze 30 minut pewnie wgapiałabym się w jej ciało...

U mnie też pogoda nie zachęca ale jadę z siostrą pochodzić sobie po sklepach. Może coś przykuje mój wzrok Wieczorem pewnie trening. Może dzisiaj będzie coś z Zuzką.

Oaguuuo - zdradź w takim razie jak się odżywiasz? Ja ciągle szukam idealnego sposobu, bo jak jedno się poprawia to co innego się psuje

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

aa no świąteczne emotikony są ge-nial-ne!
Banan jest wypasiony

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-11-23 o 10:59
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując