|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Dzień dobry Dziewczyny 
Nie mam podwyższonego cukru Wyniki moczu tez dobre, za to anemia jaka była, taka jest. Normalnie 3 wynik identyczny - dosłownie, tylko jeden wynik różni się 2 setnymi od tych z przed 2 miesiecy - reszta taka sama
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Hurra  Dzisiaj wychodzę 
|
super! ale staraj się jednak nie przemęczać - lepiej teraz trochę podmuchac na zimne 
Cytat:
Napisane przez side85
Cadet natomiast ma mocniejszą amortyzację, mniej się buja.
|
Racja Ale z drugiej strony tylne koła ma pompowane, więc może one coś zmiękczą 
A ja napisałam, że Ty masz Evo, bo ja myślałam, że to tylko gondolka jest inna a spacerówka ta sama, ale chyba pomyliłam z tym, że pisałaś, że wybrałaś gondolę Lite
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Ja mam snieg raz na pare lat i to przez okolo 2 dni, wiec sie nie spodziewam  . Tesknie jednak za bialymi Swietami.
Mialam dzis siedziec 8 godzin na szkoleniu, ale nie wysiedzialabym z powodu kregoslupa, wiec zadzwonilam w nocy, ze jestem chora  . Jutro mam wizyte u lekarza, mam nadzieje, ze zaowocuje wreszcie l4  .
|
No to jednak mamy coś lepiej - piję do Twojego "przechwalania się"( ), że możecie mieć piżamy, bo ja Ci tego z kolei strasznie zazdroszczę. Zawsze jak śpię w koszuli, to budze się z rulonem w pasie... Ale rzeczywiście Święta bez śniegu to nie to samo. Choć u nas też gwarantu nie ma.
Trzymam za L4 i poprawę humorku i snu 
Cytat:
Napisane przez meluzyna87
Eh, siedzę Dziewczęta w pracy i przyszła taka Pani-koleżanka, i do mnie mówi, że słyszała że w ciąży jestem, to mówię że tak i pytam kiedy u nich (z jej mężem do klasy chodziłam) a ona mi mówi, że była już dwa razy w ciąży  tylko ona jest mała a grubiutka więc mówi, że nikt nie widział. Jedno poroniła w zeszłym roku ok 4 miesiąca a drugie w marcu tego roku w piątym miesiącu. Jezu, to jest dopiero tragedia. Jedni jej mówią, że to konflikt krwi "+ i -" a ost jakaś lekarka jej powiedziała, że miała Zawał łożyska. Nie wiem, może i faktycznie coś takiego jest. Okropnie mi jej szkoda.
|
Matko, 2 poronienia w dość zaawansowanej ciąży... Coś strasznego.
Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
I upadłam już na samo dno ciążowej egzystencji... Tak mi się zachciało słodyczy, że zjadłam córce Kinder jajko  nie było nic innego 
|

Cytat:
Napisane przez paulina_radom
no właśnie po za bratem tżta i jego mamą którzy nie chcieli uwierzyć  i dalej się zastanawiam czy on z żoną się cieszą czy raczej nam zazdroszczą no i moja tesciowa ech.. temat rzeka no ale nie wszyscy są idealni ostatnio tżtowi powiedziała że na żadnej imprezie rodzinnej nie chcę żeby był poruszany temat naszego drugiego dziecka bo nie wszyscy zachodzą w ciąże od tak na zawołanie masakra.. nawet nie pyta jak się czuje czy coś a mieszkamy z nią.. przykre ale co zrobić trzeba olać i żyć dalej  dobrze że nie wszyscy do tego tak podchodzą
|
Brat pewnie się cieszy z Waszego szczęścia, ale z drugiej strony na pewno ciężko mu, że oni jeszcze się nie doczekali. Musisz postawić się w ich sytuacji. Na 100% nie mają złych myśli.
A teściowa, jak to teściowa. Nie wiadomo, o co jej chodzi. Ale mogę się domyślać, że stara się zadowolić brata z bratową, a jakoś zapomina, że Wam może być przykro...
Masz dobre podejcie - powinno wystarczyć 
Cytat:
Napisane przez justine_87
Niedawno wstałam  ale już po śniadaniu mam ochotę na ciucholanodwe łowy!
A przy okazji skorzystam z tego pięknego dnia 
|
Ja dzisiaj łowy rossmannowskie przeprowadziłam na tej 40% przecenie i jestem happy - ciuszków już dużo więcej nie mogę ... 
Udanych zakupów 
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Cytat:
Napisane przez marima
dziewczyny ma któraś problem z żylakami na nogach? mi wyskoczyła taka jedna wypukła żyła, wygląda na żylak ,tzn miałam już ją widoczną wcześniej, ale teraz się powiększyła, moja mam ma żylaki więc też mogę mieć do nich skłonność. kupiłam maść venescin, położna mówiła że można stosować w ciąży, ciekawe czy coś mi to da  no i pojawiły mi się pajączki na nogach, w sumie nie tylko na nogach bo na brzuchu i piersiach też je mam, ciekawe czy po porodzie mi chociaż trochę znikną 
|
Ja w pajączkach mam całe uda po zewnętrznej stronie, trochę biodra i sporo na brzuchu...
Z żylakami niewiele pomogę, ale moja ciocia, wiem że w 2 ciązy, niemal przez całe 9 miesięcy, nosiła rajstopy przeciwżylakowe, bo po pierwszym dziecku musiała mieć usuwane chirurgiczne i nie wyszły jej żadne nowe.