Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-26, 17:44   #2605
karota11
Zadomowienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dzięki
A pisze na nich powyżej 3 lat? Chyba jutro się przejdę i kupię, jak sie uda wyjść na spacer.
Hmm wygląda fajnie, mamy bardzo podobne, dobrze, że ma wyjście boczne. A ma materac czy trzeba dokupić turystyczny?

Gold czy w twojej książce jest coś o usypianiu w dzień? Możesz rzucić jakimś pomysłem na wieczorną marudę?
napisane,z e jest tych klocków 100 sztuk i ze są od 18 mca, no bo to zamek się buduje, to wcześniej ciężko,zeby dziecko zakumało o co chodzi

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
no właśnie drogie jest.. i się zastanawiam czy warto..
a te kółeczka ma plastikowe czy gumowe? łatwo się je przesuwa, nie rysuje paneli ?
Mi te krzesełko płytkie się wydało jak je widziałam na żywo, bo zalezało mi,zeby dziecko używało go długo do jedzenia pokarmów, ale to tak wizualnie, bow praktyce to nei wiem.
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Justi, dzięki za namiary na forum KP skontaktowałam się z liderka La Leche League i w sumie trochę mnie oswiecila "za dużo w diecie innych pokarmów niż Pani mleko. Wszak ono jest najbardziej kaloryczne i powinno być podstawą diety w pierwszym roku życia". także chyba przystopujemy z jedzeniem calych sloiczkow i będziemy "dopychać sie" cycem
a to widzisz, a ja myslałam,ze to wąłśnie na słoiczkach dziecko więcej kcal łapie Nelka się zdziwi jak cyc w ruch pójdzie w zwiększonej dawce