Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-29, 13:31   #2009
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Witajcie ponownie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

Kkochana to znaczy, ze jest nadzieja zycze powodzenia.
U mnie temp trochę wzrosła dalej mam to brązowe plamienie, takie jak zwykle.przed @. Tylko ta temp ale jeszcze nawet dwa dni do terminu.
Położę się jeszcze chwile.
Agniesiu życzę Ci aby @ nie przyszła i żeby Wam się udało

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny no czuje juz bardzo lewy jajnik od wczorajszej nocy znowu nie mogłam zasnąć i obudzilam sie wcześnie temp zmierzona pól godziny wcześniej niż wczoraj no ale juz sie nie nakręcam. Zaraz usne za biurkiem normalnie

Kamelku będzie silna i zdrowa fasolka juz koniec ze złymi wiadomościami limit wyczerpany

Agnieszkak oby sie pięła i juz nie spadała przez 9 miesięcy. Duzo dziewczyn ma plamienie zamiast okresu a maja fasolki wiec nic nie przesadzone ))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję Brydzia jeszcze raz i Tobie również życzę aby jeszcze w tym cyklu się udało, czekamy do jutra co będzie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

I jak, testujesz?
Wiem ze teraz podchodzisz z dużą rezerwa i ja też uważam, że to jest rozsądne podejście
Czasem emocje biorą góre nad rozsądkiem
Jakby co to wiesz, że moje kciuki zawsze masz
Dziękuję Jagatka, no strach jest duży, zastanawiam się co zrobić z duphastonem, bo 1 gin nie kazała brać a druga kazała po pozytywnym teście i nie wiem co mam zrobić.
Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Ja myśle ze u Agnieszki i Kamel sie coś wykluje jednak ))

Ja jak tu niektóre dziewczyny w grudniu pierdziule objawy, tempki Jednak wszystko i nic moze wskazywać ciaze lub okres.. Buuuu

Jak mi odwali po hormonach to proszę mnie sprowadzać na ziemie ))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry

może jeszcze się odbije . U mnie też spadła. Niedużo, ale spadła. @ idzie teraz już jestem pewna na 100%

Kamel, testuj . Twój wykres wygląda pięknie

ja czekam na wynik zawsze ok 2 godzin

będzie dobrze

Wiecznie dziękuję mam nadzieję, że u Ciebie wykresik jutro się odbije jeszcze bardziej w górę

[QUOTE=wik_and_ola;4393967 8]Kciuki dla Kamel i Agnieszki!

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
W pracy??? Ale czad

, szkoda wielka
Powodzenia na rozmowach!!!
Dziękuję

Ps. Nadrobiłam dopiero tyle, teraz dokończę dalszy ciąg.

A poza tym to u mnie sprawa wygląda tak:
Wstałam po mierzeniu o 6;30 i stwierdziałm, że jest piątek i M jeszcze śpi to szybko się wykąpałam i poleciałam na betę
Schowałam poranny mocz w kubeczku i kupiłam test, po powrocie z bety zrobiłam i jest blada kreska...
Nie wstawię zdj, bo jestem u rodziców i tak musiałam się chować z wszystkim.
Ogólnie się boję i strach nie pozwala mi się w pełni cieszyć, wiecie o co chodzi.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora