2013-11-29, 13:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Witajcie ponownie
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK
Kkochana to znaczy, ze jest nadzieja  zycze powodzenia.
U mnie temp trochę wzrosła dalej mam to brązowe plamienie, takie jak zwykle.przed @. Tylko ta temp  ale jeszcze nawet dwa dni do terminu.
Położę się jeszcze chwile.
|
Agniesiu życzę Ci aby @ nie przyszła i żeby Wam się udało
Cytat:
Napisane przez brydziajones
Dzieki dziewczyny no czuje juz bardzo lewy jajnik od wczorajszej nocy znowu nie mogłam zasnąć i obudzilam sie wcześnie temp zmierzona pól godziny wcześniej niż wczoraj no ale juz sie nie nakręcam. Zaraz usne za biurkiem normalnie
Kamelku będzie silna i zdrowa fasolka juz koniec ze złymi wiadomościami limit wyczerpany
Agnieszkak oby sie pięła i juz nie spadała przez 9 miesięcy. Duzo dziewczyn ma plamienie zamiast okresu a maja fasolki wiec nic nie przesadzone  ))
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Dziękuję Brydzia jeszcze raz i Tobie również życzę aby jeszcze w tym cyklu się udało, czekamy do jutra co będzie
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
I jak, testujesz? 
Wiem ze teraz podchodzisz z dużą rezerwa i ja też uważam, że to jest rozsądne podejście 
Czasem emocje biorą góre nad rozsądkiem 
Jakby co to wiesz, że moje kciuki zawsze masz
|
Dziękuję Jagatka, no strach jest duży, zastanawiam się co zrobić z duphastonem, bo 1 gin nie kazała brać a druga kazała po pozytywnym teście i nie wiem co mam zrobić.
Cytat:
Napisane przez brydziajones
Ja myśle ze u Agnieszki i Kamel sie coś wykluje jednak  ))
Ja jak tu niektóre dziewczyny w grudniu pierdziule objawy, tempki  Jednak wszystko i nic moze wskazywać ciaze lub okres.. Buuuu
Jak mi odwali po hormonach to proszę mnie sprowadzać na ziemie  ))
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
dzień dobry
może jeszcze się odbije  . U mnie też spadła. Niedużo, ale spadła. @ idzie teraz już jestem pewna na 100%
Kamel, testuj  . Twój wykres wygląda pięknie
ja czekam na wynik zawsze ok 2 godzin
będzie dobrze

|
Wiecznie dziękuję mam nadzieję, że u Ciebie wykresik jutro się odbije jeszcze bardziej w górę 
[QUOTE=wik_and_ola;4393967 8]Kciuki dla Kamel i Agnieszki!
Cytat:
Napisane przez zielinka_87
W pracy??? Ale czad
 , szkoda wielka 
Powodzenia na rozmowach!!!
|
Dziękuję
Ps. Nadrobiłam dopiero tyle, teraz dokończę dalszy ciąg.
A poza tym to u mnie sprawa wygląda tak:
Wstałam po mierzeniu o 6;30 i stwierdziałm, że jest piątek i M jeszcze śpi to szybko się wykąpałam i poleciałam na betę 
Schowałam poranny mocz w kubeczku i kupiłam test, po powrocie z bety zrobiłam i jest blada kreska...
Nie wstawię zdj, bo jestem u rodziców i tak musiałam się chować z wszystkim.
Ogólnie się boję i strach nie pozwala mi się w pełni cieszyć, wiecie o co chodzi.
|
|
|