Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 21:14   #1831
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Ale macie mieszkanie ubezpieczone? No bo kurcze farby tez kosztują, jeszcze łazienka czy wc to małe pomieszczenie, ale jakby tak kapało w pokoju nie dosć że sufit duzy to woda moze uszkodzic np panele jak za długo są mokre
Co do krzeseł to zobaczymy czy wygodne kosztowaly 159zł w agacie, stół kupilismy w kolorze mebli
właśnie jeszcze nie, bo dopiero za tydzień podpisujemy ostateczny akt notarialny, na razie mamy ubezpieczone mury...a nie wiem czy to obejmuje na szczęście to kapie w łazience, gdzie są płytki
a w agacie to my kupiliśmy nasz stół jesteśmy bardzo zadowoleni ale u nas niestety agaty nie ma...
my kupiliśmy w agacie w gdańsku ten stół - przy okazji jak byliśmy w ikei
kolorowych snów

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

picze! jutro listy do M.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:17   #1832
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Idę lulu, dobranoc dziewoje
Stary 2013-11-28, 21:17   #1833
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No to ciężko będzie się starać w takim wypadku...
A Ty pracujesz?
Dlatego liczę się z tym, że nasze starania mogą potrwać dość długo. Tż zadeklarował się, że weźmie urlop na moje dni płodne (czyli u niego będą to dwa tygodnie wolnego), także jak już obeznam się w mierzeniu temperatury i określaniu owulki, to nie omieszkam z tego skorzystać Ja narazie nie pracuję nigdzie na stałe, w styczniu będę próbowała dostać się na staż. Ale oczywiście wszystko zależy od sytuacji

Dziewczyny a robiłyście jakieś badania przed rozpoczęciem starań? Ja chyba musze zmienić ginekologa. Bo na moje pytanie o ewentualne badania, gin. odpowiedziała, że jestem młoda, więc żadnych badań robić nie będziemy i mam po prostu sie starać i brać kwas foliowy.
No więc kwas oczywiście biorę, zrobiłam dodatkowo morfologię, cytologię, badanie na toksoplazmozę, badanie ogólne moczu, usg dopochwowe. Wszystkie wyniki są w porządku, zastanawiam się czy coś jeszcze powinnam przebadać

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:20   #1834
zielinka_87
Zakorzenienie

[QUOTE=nouvelle2;43933269]Dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć?

Podczytuję wątek już od miesiąca, ale dopiero teraz odważyłam się ujawnić

Tytułem wstępu: mam 24 lata, mój Tż 30 i od dwóch cykli staramy się o dzidziusia Niestety dziś odebrałam wyniki bety, drugi cykl starań zakończyliśmy niepowodzeniem. Teraz czekam już tylko na okres...
Zastanawiam sie jeszcze czy może beta została zrobiona za wcześnie, ale nie wydaje mi się, minęło 9 dni od serduszka, a wynik ponizej 0,100

Witaj Nouvelle
Też jestem tu króciutko, ale dziewczyny strasznie ciepło przyjmują w swoje grono

Jagatka
Stół superowy , w podobnej kolorystyce mam urządzony przedpokój

Łosz matko, ale się tu dziś działo, ale dałam radę nadrobić. Niedawno do domku wróciłam, dzień masakraaaaaaaaaaa po prostu, ale udało mi się zrealizować wszystkie plany
W rossmanie załapałam się jeszcze na ostatni dzień zniżek i oczywiście wydałam kasę
Zakupiłam tusz i eyeliner
Nio i do czego to doszło, że dorwałam dziś Tżta w pracy i było serduchowanie bo się wystraszyłam że dziś ostatni dzwonek w tym cyklu, a on wraca do domku dopiero w sobotę. Zaskoczony był bardzo, chyba staranka mu się podobają

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:21   #1835
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a robiłyście jakieś badania przed rozpoczęciem starań? Ja chyba musze zmienić ginekologa. Bo na moje pytanie o ewentualne badania, gin. odpowiedziała, że jestem młoda, więc żadnych badań robić nie będziemy i mam po prostu sie starać i brać kwas foliowy.
No więc kwas oczywiście biorę, zrobiłam dodatkowo morfologię, cytologię, badanie na toksoplazmozę, badanie ogólne moczu, usg dopochwowe. Wszystkie wyniki są w porządku, zastanawiam się czy coś jeszcze powinnam przebadać
co do badań to odsyłam na pierwszą stronkę
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-11-28, 21:22   #1836
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego liczę się z tym, że nasze starania mogą potrwać dość długo. Tż zadeklarował się, że weźmie urlop na moje dni płodne (czyli u niego będą to dwa tygodnie wolnego), także jak już obeznam się w mierzeniu temperatury i określaniu owulki, to nie omieszkam z tego skorzystać Ja narazie nie pracuję nigdzie na stałe, w styczniu będę próbowała dostać się na staż. Ale oczywiście wszystko zależy od sytuacji

No możliwe

Rozumiem a studiujesz?

Faktycznie zmień gina bo ten się nie nadaje do niczego
Porobiłaś podstawowe badania, info są na pierwszej stronie ważne jest TSH więc koniecznie zbadaj.
Stary 2013-11-28, 21:23   #1837
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Łosz matko, ale się tu dziś działo, ale dałam radę nadrobić. Niedawno do domku wróciłam, dzień masakraaaaaaaaaaa po prostu, ale udało mi się zrealizować wszystkie plany
W rossmanie załapałam się jeszcze na ostatni dzień zniżek i oczywiście wydałam kasę
Zakupiłam tusz i eyeliner
Nio i do czego to doszło, że dorwałam dziś Tżta w pracy i było serduchowanie bo się wystraszyłam że dziś ostatni dzwonek w tym cyklu, a on wraca do domku dopiero w sobotę. Zaskoczony był bardzo, chyba staranka mu się podobają
staranka w pracy fajno

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

ok ja też zmykam bo mi się już oczka kleją do juterka
23.06.2011
01.06.2013

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 21:29   #1838
Lea_ny
Zakorzenienie

A ja lecę zrobić TŻ-owi sok z grejpfrutów (fuj fuj fuj ) - a potem lulu Dobranoc
Stary 2013-11-28, 21:35   #1839
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się kieliszek wina napijesz to nic Ci nie będzie tym bardziej, że nie masz potwierdzenia, że jesteś w ciąży

Co do bety i testu to jedno i drugie najlepiej wykonywać 14dpo betę można i wcześniej ale chyba nie zamierzasz co cykl robić bety i wydawać kasy na marne?
Ta beta i test (robiony jeszcze dwa dni przed betą, przyznaje się ) to był jednorazowy wybryk... Teraz już podchodzę do tego bardziej racjonalnie i wiem, że cierpliwość to podstawa.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
piszesz, że cykle masz 31-dniowe, a ostatnia @ była 6 listopada, więc moim zdaniem już jest po owulacji, bo za 8 dni powinna być @... no chyba, że cykl będzie dłuższy to jeszcze owulka może być polecam naprawdę mierzenie tempki a beta 3 dni przed spodziewaną @ mooim zdaniem jest już wiarygodna, ale ja bym poczekała

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

dokładnie
ja dziś 2 piwka wypiłam...mam lekkie wyrzuty, bo to już niby po owu, ale nawet nie wiem czy zagnieżdżenie już było. poza tym w tamtym cyklu nic nie piłam na różnych spotkaniach, bo myślałam, że w ciąży jestem i była
Tak, tak, owulacja prawdopodobnie była 19-20 list., więc w tym cyklu już po ptokach, że tak powiem

A co do alkoholu w ciąży. Mam adoptowaną kuzynkę z "książkowym" FASem (alkoholowy zespół płodowy) i przysięgłam sobie, że nigdy żadnego procenta w ciąży Wiadomo, że jest wiele kobiet, które w pierwszych tygodniach ciąży nawet nie mają świadomości o obecności fasolki w brzuchu, wypiją od czasu do czasu i nic złego sie nie dzieje I być może ja też zupełnie nieświadoma swego stanu tak zrobię, ale jestem strasznie wyczulona na tym punkcie

Cytat:
No możliwe

Rozumiem a studiujesz?

Faktycznie zmień gina bo ten się nie nadaje do niczego
Porobiłaś podstawowe badania, info są na pierwszej stronie ważne jest TSH więc koniecznie zbadaj.
Skończyłam prawo w tym roku, ale żeby pracować w zawodzie muszę zrobić jeszcze aplikację. czyli kolejne kilka lat nauki Póki co uczę się (a raczej patrzę na zgromadzone książki ) do egzaminu aplikacyjnego i od czasu do czasu dorywczo pracuję.

Mama poleciła mi ginekologa z tej samej przychodni, więc chyba po prostu się przepiszę. Tylko nie wiem czy nie będą mi robić z tego tytułu problemów, że chodziłam cały czas do jednej, a teraz mam kaprys i chcę do drugiej

Cytat:
co do badań to odsyłam na pierwszą stronkę

A więc na pierwszy ogień idzie TSH, tylko niech mi trochę żyły odpoczną, bo na jednej i drugiej łapie mam siniaki po niedawnych kłuciach.

zielinka_87 Zauważyłam to i dlatego mam też odwagę pytać się o różne rzeczy, które może i powinnam dawno wiedzieć

Dobranoc wszystkim idącym spać! ja do 4 czekam na Tżta, więc pewnie oka nie zmrużę...

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2013-11-28 o 21:56
Stary 2013-11-28, 22:17   #1840
zielinka_87
Zakorzenienie

[QUOTE=nouvelle2;43935851]
A więc na pierwszy ogień idzie TSH, tylko niech mi trochę żyły odpoczną, bo na jednej i drugiej łapie mam siniaki po niedawnych kłuciach.

Nouvelle jak ja bym ci pobierała to byś siniaczków nie miała na pewno

Buziole babole, brykam spać

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2013-11-28, 22:21   #1841
SzA10
Zadomowienie

o matko! właśnie na tvn style pokazywali poród w domu...cały od a-z. słabo mi!!
SzA10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 22:23   #1842
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Brydzia a ma masz jakieś objawy??? np.uczucie ciepłej, parzącej twarzy, uczucie zmęczenia?o bóle nie pytam bo to kwestia organizmu.

a dlaczego nie pójdziecie z reklamacją? macie paragon jeszcze?

z tym kościołem to "na sładkę"? trzeba było prosto z mostu "ściepa"

A z tym blatem to nie wiem czy tata w pośpiechu coś nie pomylił i jutro musi dokupić nowy...

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość

Tez mnie to dziwi. Duzy skok. Do gina nie mam za bardzo po co isc, bo 3 m-ce temu bylam - cyto dobra, nadzerka wlasnie wtedy wymrozona. Gin powiedziala, ze czas najwyzszy na dziecko i mam zielone swiatlo pod warunkiem, ze endo pozwoli. No i pozwolil. A tu kaszana

Pociesza mnie, ze w ciagu 3 m-cy zbilam z 6,78 do 0,03 wiec mam nadzieje, ze w trakcie brania innej dawki moze zaskoczymy :/

Zepsul mi sie humor ale przeczuwalam, ze cos nie tak - chodze zmeczona bez checi do czegokolwiek. Wszystko mi zwisa, wysuszyly mi sie lokcie i wypadaja wlosy.
Wszystko wina tarczycy.

Wysłane z mojego GT-I9300
Ja też mam problemy z tarczycą, tzn hormony w normie ale czeka mnie operacja wycięcia guzów, także przytulam i trzymam kciuki

Cytat:
Kiedyś czytałam na necie ulotke a z tymi testami różnie bywa ale jak się zrobi 14dpo to jest większa gwarancja, że nie ma pomyłki...
A ja mam teoretycznie jutro 17-18 dpo i jeszcze testu nie robiłam, szkoda mi kasy bo poprzednia @ też spóźniła mi się 2 dni i narobiła nadziei...

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Ej!!!!!!!! !!!!!!:mur :
byłam w toalecie i!!!
normalnie jest @
ale nie boli mnie jakoś specjalnie
trochę pika, a ja zawsze umieram i dwa ibubropy muszę brać
albo to jest pamienie,ale kurdę!!!! no nie!!
Cytat:
nie no coś jest nie tak, tak to mi się @ nie zaczyna, jak narazie to plamienie w barwach @. 3 wcześniej, jak nie będzie moich bóli to nadzieja mała będzie,ale jak będę umierać to po ptokach. ale kurde, dziewczyny mam dość!!!
tu gadamy o testach a tu ide sobie siku i co czerwień na maksa
Agnieszka trzymam kciuki aby to jednak nie była @, pewnie Tobie i mi się okaże co i jak jutro...
Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Załozyłam sobie konto na ovu i zobaczymy czy wytrwam no i oczywiście czy mi pomoże cos w tym zajściu

Kurcze dziewczyny ma któras tez takie krótkie cykle 25-26 dniowe?Jak wtedy Wam wypada owulka?
Ja ostatnio mam 26 dniowe (choć ostatni był 28dniowy) i owulkę pewnie powinnam mieć około 13dc ale raczej mam 12. Choć nigdy nic nie wiadomo.

Cytat:

o to widzę praca wre ale na święta będzie ładnie

No tak ale dłuuuugo to trwa

Oby z tym sufitem u Was nie wyszło nic poważnego

Ps. zostało mi jeszcze 3 strony do nadrobienia...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:28   #1843
nouvelle2
Zakorzenienie

ja ostatnio oglądałam to: http://tvnplayer.pl/programy-online/...E02,24279.html ale tutaj tak raczej wszystko subtelnie pokazane

zielinka_87 ja chyba po prostu jestem niegrzecznym pacjentem, bo zamiast siedzieć chwilę i uciskać lekko to miejsce, ubrałam się szybko i popędziłam na autobus

Stary 2013-11-28, 22:41   #1844
zielinka_87
Zakorzenienie

Nouvelle w takim razie to ewidentnie twoja wina :-D

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2013-11-28, 23:04   #1845
ila87
Zakorzenienie

Kamel będziemy trzymać za siebie kciuki nawzajem
Stary 2013-11-28, 23:17   #1846
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja mierzę jak mam @ lubię widzieć jak przez cały cykl tempka wygląda

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

nie polecam mierzenia w ustach - ciężko włożyć w to samo miejsce
i koniecznie termometr z dwoma miejscami po przecinku
Ja raz mierzyłam od 1dc i jakoś to przeżyłam, ale może dlatego, że mam bardzo krótkie @ ok 1,5-2 dni ostatnio, a potem wykres wygląda fajnie

Też nie polecam mierzenia w ustach gdyż temp w ustach jest różna w poszczególnych miejscach i trudno zachować takie same warunki każdego dnia.

Cytat:
Dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć?

Podczytuję wątek już od miesiąca, ale dopiero teraz odważyłam się ujawnić

Tytułem wstępu: mam 24 lata, mój Tż 30 i od dwóch cykli staramy się o dzidziusia Niestety dziś odebrałam wyniki bety, drugi cykl starań zakończyliśmy niepowodzeniem. Teraz czekam już tylko na okres...
Zastanawiam sie jeszcze czy może beta została zrobiona za wcześnie, ale nie wydaje mi się, minęło 9 dni od serduszka, a wynik ponizej 0,100

debraM wspaniały tort!!!!

a tak odnośnie kotów, niedawno widziałam narodziny młodych kociątek iiii... życzę sobie w przyszłości "kociego" porodu Mała w 15 minut dosłownie jakby wypluła 4 kociaki, bez męczarni, bez "krzyku" i problemów
Witaj i życzę powodzenia

Cytat:

Kamel jak zobaczyłam przed chwilą Twój wykres to mało co oczy mi nie wyszły bardzo ładnie to wyglada, mam nadzieje ze nie przez leki tak wysoka temp; może właśnie kiedy odpusciłaś to się uda
Jagatka na razie sama nie wiem o co ho, zobaczymy jutro, wiesz jak to jest, jesteśmy po przejściach i jak pamiętacie w cyklu kiedy por. testy robiłam bardzo późno, nie nakręcałam się, nie chciałam, żebyście jeszcze gratulowały, czekałam na betę i wizytę u gin, i miałam rację...
Teraz też podchodzę do tego z dużą rezerwą tym bardziej, że objawów brak.
A leków już nie biorę od dobrych kilku dni.

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

eee... pierwsze słyszę To chyba takim razie musi zależeć od regionu, bo w moim otoczeniu wszyscy zapraszają na imieniny - czy to w rodzinie od strony mamy, czy od taty, tak samo w rodzinie mojego męża, czy to wśród moich znajomych, mojego brata czy moich rodziców
U nas też się zaprasza na imieniny

Cytat:

Ten wyniesiony koszyk Karoloo też mnie rozbawił, ale jak wyobraziłam sobie to co Kamel napisała...jak wytrąciła koszyczek z tacą w kosciele to wtedy zaczęłam się śmiać w głos też bym się chyba ze wstydu spaliła

Idę spać babeczki, bo mega zmęczona jestem, wracam z pracy i nadrabiam Was, Tż się niedlugo wkurzy ze wiecej czasu siedzę przed kompem niż z nim
może dziś jakies serduszko
No mi nie było wtedy do śmiechu
To miłego serduszkowania

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Kamel będziemy trzymać za siebie kciuki nawzajem

Nadrobiłam wszystko, zaraz uciekam się kąpać bo reszta śpi

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Jutro M ma wolne, może da mi dłużej pospać, bo w niedzielę zawsze się budzi ok 7. Dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-28, 23:43   #1847
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Leine mnie też się dostało od AgiK
ale Ty dostałas bardziej
nawet nie myśl o opuszczaniu nas, szkoda że temp nie podskoczyła, bo rzeczywiście pięknie sie staraliście. Tyle dni z rzędu nawet ja bym nie dała rady nie pozostaje nic tylko liczyć ze w najbliższych dniach skoczy i ze starczy Wam sił na serduszka...

W ogóle to ładny avatarek, ale tamten od razu rzucał się w oczy
I Carmena też zmieniła

AgnieszkaK mam nadzieję ze mimo tego plamienia @ nie przyjdzie
tak sobie po cichu pomyślałam czy to mozliwe ze plamisz przez zagnieżdzenie?

Kamel jak zobaczyłam przed chwilą Twój wykres to mało co oczy mi nie wyszły bardzo ładnie to wyglada, mam nadzieje ze nie przez leki tak wysoka temp; może właśnie kiedy odpusciłaś to się uda

ila może rzeczywiscie powtórz tsh za jakiś czas
w ogóle to dzięki Tobie sobie przypomniałam o tym moim skierowaniu i chyba jutro pójdę na pobranie krwi

Manieczka jak to kapie z sufitu w nowym mieszkaniu

Ishka mierz mierz temperaturę, dowiesz się co i jak

Nouvelle witaj
tak jak dziewczyny piszą jeszcze nic straconego, mierz temp to będziesz bardziej mogła okreslić termin owulacji

Wróciłam przed 21 dziś
i nadrabiałam 6 stron
dodam obiecane zdjecie, bez szału na razie, bo muszę jeszcze zakupic coś ładnego na stół

Załącznik 5493416
sliczny stol i krzesla

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

nadrobilam was witam nowa staraczke i ucieam sc dobranoc babolki
Stary 2013-11-29, 00:22   #1848
vioris
Zakorzenienie

Nadrobiłam, wybaczcie że nie cytuję za dużo, ale już mi się oczy zamykają a jeszcze Was nadrobić chciałam
Witam nową staraczkę
AgnieszkaK nawet jeśli to wredna @ to trudno, nowy cykl - nowa szansa
Manieczka tak mi przypomniałaś, jak my jeszcze rok temu się tutaj wprowadzaliśmy i ten remont, wybieranie mebli, kupowanie, stresy... Pamiętam jak mi tż mówił, że ma dość już a ja mu na to, że niedługo tutaj w salonie będzie sobie leżał i na tv patrzał. No i już od daawna tak jest i chyba nie ma nic przyjemiejszego niż na swoim sobie wszystko zrobić i zamieszkać

Cytat:
Napisane przez SzA10 Pokaż wiadomość
o matko! właśnie na tvn style pokazywali poród w domu...cały od a-z. słabo mi!!
Eee co Ty taka wrażliwa? Mówisz, o programie Ekstremalne porody ? Ja to wszystko oglądam namiętnie. Do tego jeszcze Porodówka i wszelkie inne porodowe Na YT często porody sobie oglądam takie naturalne i cc - hardcore jestem

Spadam spać, bo znowu za długo siedzę. Dobranoc
Stary 2013-11-29, 05:48   #1849
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

Też nie polecam mierzenia w ustach gdyż temp w ustach jest różna w poszczególnych miejscach i trudno zachować takie same warunki każdego dnia.
Dzien dobry kobity

Ja mierze w ustach, ale staram sie w tym samym miejscu

Niestety tempka spadła i dzidzi nie bedzie wiec czekamy na insemka no i cholerna @

Dzisiaj ostatni dzien w robocie...oraz dwie romowy o nowa jedna o 10:30 a druga o 17 ;30 aaaaaaaaaaaaa!!!

Mdli mnie ze stresu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 05:53   #1850
Kamel
Wtajemniczenie

Dzień dobry
M ma wolne i chciałam się wyspać a to ja nie mogę już zasnąć, jest tu kto?

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dzien dobry kobity

Niestety tempka spadła i dzidzi nie bedzie wiec czekamy na insemka no i cholerna @

Dzisiaj ostatni dzien w robocie...oraz dwie romowy o nowa jedna o 10:30 a druga o 17 ;30 aaaaaaaaaaaaa!!!

Mdli mnie ze stresu

Brydzia przykro mi, ale w następnym cyklu Wam się uda

Biedactwo, powodzenie w pracy

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-29, 05:54   #1851
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
M ma wolne i chciałam się wyspać a to ja nie mogę już zasnąć, jest tu kto?

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Brydzia przykro mi, ale w następnym cyklu Wam się uda

Biedactwo, powodzenie w pracy
Dziekuje Kamelku no musi nam sie udać!!

Miłego dzionka z małżem 😘

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-29, 05:58   #1852
Kamel
Wtajemniczenie

A ja dziś zastanawiam się nad testem, ale nawet nie mam. Boję się.
Nie spodziwałam się takich rzeczy w tym "straconym cyklu"

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-29, 05:59   #1853
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Bedzie zielonoooo czuje to

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-29, 06:05   #1854
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje Kamelku no musi nam sie udać!!

Miłego dzionka z małżem 😘

Dziękuję kochana
Ale akurat dziś ma wolne i zastanawiam się co powiem, żeby się wyrwać z domu po ewentualny test. Dobrze, że jesteśmy u rodziców, ściemnię, że idę do sklepu albo Sh, bo jakbyśmy byli u nas to poleciałby za mną

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Bedzie zielonoooo czuje to

Tylko czy będzie na tyle silne aby się nie powtórzyło, o ile w ogóle jest...
Ok, nie marudzę tylko idę się kąpać.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-11-29, 06:46   #1855
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry kobity

Mdli mnie ze stresu

Brydzia tak jak wczoraj mi napisalas póki nie ma @ jest nadzieja :cmokz:
Cytat:
Kkochana to znaczy, ze jest nadzieja zycze powodzenia.
U mnie temp trochę wzrosła dalej mam to brązowe plamienie, takie jak zwykle.przed @. Tylko ta temp ale jeszcze nawet dwa dni do terminu.
Położę się jeszcze chwile.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 06:50   #1856
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry kobity

Mdli mnie ze stresu

Może z tą @ jeszcze nic przesądzonego! powodzonka na rozmowach

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-11-29, 07:08   #1857
brydziajones
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny no czuje juz bardzo lewy jajnik od wczorajszej nocy znowu nie mogłam zasnąć i obudzilam sie wcześnie temp zmierzona pól godziny wcześniej niż wczoraj no ale juz sie nie nakręcam. Zaraz usne za biurkiem normalnie

Kamelku będzie silna i zdrowa fasolka juz koniec ze złymi wiadomościami limit wyczerpany

Agnieszkak oby sie pięła i juz nie spadała przez 9 miesięcy. Duzo dziewczyn ma plamienie zamiast okresu a maja fasolki wiec nic nie przesadzone ))

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 07:11   #1858
kindziulindzia
Zakorzenienie

Kamel oby to było to kochana

Lea gdzie ty się podziewasz kobito

Brydzia póki nie ma zawsze jest nadzieja

manieczka
a ja zazdroszczę Ci remontu swój robiłam rok temu i byłam w swoim żywiole

Leine dzisiaj Listy do M.

vioris
ja też jestem hardcorem - oglądam takie rzeczy i nic mnie nie rusza
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:17   #1859
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajny stół

Od czego mogło tak skoczyć. To tylko 25mg tygodniowo mniej niż wtedy gdy miałam 1,36
Boję się, że ta dawka 400mg tygodniowo zmieniona z 225 będzie za duża , ale z drugiej strony raczej nie powinnam podważać zdania lekarza
Nie znam się w ogóle na wynikach tarczycy więc ja będę słuchać co powie lekarz, i Was też pewnie zarzuce pytaniami jak będzie cos nie tak
dziś ide pierwszy raz na pobranie krwi do TSH, mam nadzieję ze nie czeka się długo na wynik.

Cytat:
Dziewczyny dajecie mi nadzieję, że może jeszcze coś z tego będzie Tż przyjeżdża jutro z winem na pocieszenie, ale skoro jeszcze jest cień szansy to wino odpuszczam

Czy w takim razie beta robiona około 3 dni przed spodziewaną miesiączką będzie już wiarygodna?

Jagatka Śliczny stół!! i fajnie dobrane krzesła, tylko czy nie będzie za ciasno trzem osobom siędzącym obok siebie? No chyba, że to tylko takie tymczasowe ustawienie

Wrzuć na luz kobietko, jestes dopiero na początku, ja bym poczekała z testem przynajmniej do terminu @, no ale to ja
co do stołu to jest rozkładany jak będzie więcej osób, a jak mniej to można krzesło przestawic też do tego krótszego boku, bo miejsce się znajdzie; takie są niestety ukorki małych mieszkań, jak budujesz dom to Ty decydujesz o wszystkim, jaki duży ma byc salon itp

Cytat:
właśnie jeszcze nie, bo dopiero za tydzień podpisujemy ostateczny akt notarialny, na razie mamy ubezpieczone mury...a nie wiem czy to obejmuje na szczęście to kapie w łazience, gdzie są płytki
a w agacie to my kupiliśmy nasz stół jesteśmy bardzo zadowoleni ale u nas niestety agaty nie ma...
my kupiliśmy w agacie w gdańsku ten stół - przy okazji jak byliśmy w ikei
kolorowych snów

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

picze! jutro listy do M.

Skoro już mieszkacie a za tydz podpisujecie akt notar. to wnioskuję że to r. pierwotny, więc ten kto buduje ma obowiązek ubezpieczyć budowę. Ubezp. murów powinno obejmować też zalanie, tym bardziej że mieszkacie na ostatnim piętrze. Tak mi się wydaje.

Cytat:
I jak, testujesz?
Wiem ze teraz podchodzisz z dużą rezerwa i ja też uważam, że to jest rozsądne podejście
Czasem emocje biorą góre nad rozsądkiem
Jakby co to wiesz, że moje kciuki zawsze masz

Cytat:

Brydzia tak jak wczoraj mi napisalas póki nie ma @ jest nadzieja :cmokz:

Kkochana to znaczy, ze jest nadzieja zycze powodzenia.
U mnie temp trochę wzrosła dalej mam to brązowe plamienie, takie jak zwykle.przed @. Tylko ta temp ale jeszcze nawet dwa dni do terminu.
Położę się jeszcze chwile.

Właśnie zerkam na Twoj wykres i powiem Ci że wygląda piekniusio mam nadzieję, ze coś się z tego wykluje i nie będzie to @

Brydzia dla Ciebie też mam nadzieję że nie przyjdzie
Stary 2013-11-29, 07:31   #1860
brydziajones
Zadomowienie

Ja myśle ze u Agnieszki i Kamel sie coś wykluje jednak ))

Ja jak tu niektóre dziewczyny w grudniu pierdziule objawy, tempki Jednak wszystko i nic moze wskazywać ciaze lub okres.. Buuuu

Jak mi odwali po hormonach to proszę mnie sprowadzać na ziemie ))

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości