2013-11-29, 21:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
Napisane przez ila87
Kamel gratuluję i mega zazdroszczę! Wierzę, że beta będzie coraz wyższa!
Kotka daj nam szybko znać co i jak
Wiecznie gratuluję rocznicy!
Witam nowe staraczki!
Kuźwa jak mnie od kilku dni męczy zgaga! Zdołowałam się wczorajszym wynikiem i tym, że nie uda nam się w tym cyklu.
Wiecie może, czy ewentualne zajście z tsh w okolicy malejących 4 (wiem, cuda zdarzają się rzadko) powoduje jakieś problemy z fasolką poza ryzykiem poronienia?
|

Cytat:
Napisane przez vioris
Witaj  Obyś nie musiała długo czekać na fasolkę
Kochana nie mało! Moim zdaniem to zaciążyłaś w to serducho 17dc więc dziś masz ok 12dpo  Jest ok  Jeszcze raz gratuluję!!

|
Niby mogła być późna owu ale ja raczej mam ok 12-13dc.
Trzymam kciuki za twój cykl, ja też byłam chora w tym cyklu i wtedy mam niskie temperatury dlatego wątpię w tą póżną owu, raczej to wynik choroby/leków
Cytat:
Napisane przez zubi89
Widziałyście ? Pacynka poroniła 
|
Ojej Nie widziałam, bardzo mi przykro, tym bardziej, że to była już bardziej zaawansowana ciąża
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
łojezu nadrobiłam
Kamel gratuluje!!!! i dalej trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku
|
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
No i Kamel gratuluję 
|
Cytat:
Napisane przez kotka34
bo tel robilam i dlatego a krwawienie ustapilo i powiedziala zeby sie nie martwic mam isc do niej w poniedzialek
|
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
Kamel gratulacje
Kotka super, że wszystko ok
widziałam wiadomośc o Pacynce
weekend 
|
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
O! Nastepna! Gdzie byłaś jak Cię nie było?
A masz..
O Boże!
Kamel
przeżywam to tak, jakbym to ja zobaczyła II 
Strasznie się ciesze, nawet nie wiesz jak bardzo 
nic dziwnego że się obawiasz, ja wierze ze tym razem będzie dobrze
Cooooooooo?

Pacynko jestem myślami z Tobą   
|
Dziękuję wszystki za wsparcie, Jagatka ja Tobie również życzę 2 kresek i zdrowej ciąży, nie długo będziecie mogli wrócić do starań 
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK
hej, ja tylko na moment,
Kamel super  gratuluję!!! ale się cieszę
u mnie @ narazie nie ma, boli jak na @ plamienie jest, jak było, bóle przed @ i jest mi niedobrze, tak mocno, zobaczymy co będzie rano... ale raczej @
lecę pa
|
Czakamy do jutra, kciuki
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Katekate ostatnio jakiś chyba tydzien temu pisała ze troszke lepiej w pracy ale za to z małżem coś nie tak, w sensie ze jakieś nieporozumienia miedzy nimi, ale na pewno to ogarną a jak w pracy lepiej to mogą dalej się starac  Niestety nie pamiętam jaki dc u niej teraz, nie ma konta na ovuf
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Powiedzcie mi kto jeszcze testuje oprócz brydzi i agiK... wiecznie? ktoś jeszcze? bo nie ogarnęłam 
|
Aha musiała być wtedy kiedy mnie nie było parę dni.
|
|
|