2013-11-30, 22:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
Napisane przez papalinka83
Za jakieś 2h będą moi rodzice, do jutra zostaną, to pojedziemy do niego od rana, a potem teściowie się oferowali, że po mnie przyjadą, od nich jest najbliżej do Głogowa, ale sama nie wiem. Ola ma we wtorek kontrolę bioderek i się boje, że się okaże, że wada się pogłębiła i trzeba będzie coś jej zakłać, jakieś szelki iczy poduszki, oby nie. Trochę się boje, bo moi rodzice na antybiotykach, ale już po 6 dni biorą, więc chyba już nie zarażają, co? Masakra  Też m am nadzieję, że poza złamaniami nic nie będzie, ale to takie poważne złamania mimo wszystko 
|
Kochana trzymam kciuki za męża !!! Musisz zaufać lekarzom i mieć nadzieję. Bądź silna, jesteśmy wszystkie z wami 
Dziewczyny od 10 dni biorę cerazette i od wczoraj mam krwawienie takie jak okres i to chyba nawet dość obfity... dzisiaj wzięłam paracetamol bo normalnie ból menstruacyjny nie wiem co robić. .. łykać dalej i poczekać czy przejdzie, czy odstawić i w tygodniu iść po inne? Tylko nie wiem czy mam jakiś wybór przy kp? Miała któraś takie krwawienia? Plamienie to na pewno nie jest. ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka 
|
|
|