Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy z kielc 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-01, 21:35   #2280
ycnan
Zadomowienie

Dot.: Mamy z kielc 2013

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
a powiedz mi jeszcze czym sie różni ten niekapek dla maluchów od tego dla starszych dzieci bo moze ten mój jest dla starszych i dlatego nie umie z niego pic tylko nie wiem jak to teraz sorawdzic bo to byl prezent a na opakowaniu nic nie pisze jak pociagnelamz niego to fanie lecialo nie trzeba bylo sie meczyc wiec sadze ze powinien dac rade
Ten co my mamy ma zdecydowanie bardziej miękki ustnik. Pokryty gumą, czy czymś takim Jak młody dostał z twardym to wziął do ust i zaczał płakać
Ja robię, jak ze starszym - daję mu między posiłkami niekapek z wodą i on się tym bawi, podgryza, czasem zassie i jest w szoku "o co kaman" Za jakiś czas powinien już świadomie z niego pić. Jak dostaje picie po jedzeniu, czy to w niekapku, czy w butelce, to tylko się nim bawi - gryzie, "ciamka" i się chichra przy tym
My mamy ten: http://www.ceneo.pl/21604731

Cytat:
Napisane przez wiewi Pokaż wiadomość
A jutro do mnie przychodzi kurier po wózek reklamuje go niestety bl coś trzeszczy mi przy jeździe i koła pstrykaja zobaczymy czy uznają mi reklamacje. Wobec powyższego jestem uziemiona w domu przez około tydzień zero spacerów
I w tydzień sie uwiną? Jak tak, to bardzo szybko. A dzwoniłaś najpierw zapytać, czy taką usterkę uznają?
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując