2013-12-01, 21:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy z kielc 2013
Cytat:
Napisane przez becik_4
a powiedz mi jeszcze czym sie różni ten niekapek dla maluchów od tego dla starszych dzieci bo moze ten mój jest dla starszych i dlatego nie umie z niego pic tylko nie wiem jak to teraz sorawdzic bo to byl prezent a na opakowaniu nic nie pisze jak pociagnelamz niego to fanie lecialo nie trzeba bylo sie meczyc wiec sadze ze powinien dac rade
|
Ten co my mamy ma zdecydowanie bardziej miękki ustnik. Pokryty gumą, czy czymś takim Jak młody dostał z twardym to wziął do ust i zaczał płakać
Ja robię, jak ze starszym - daję mu między posiłkami niekapek z wodą i on się tym bawi, podgryza, czasem zassie i jest w szoku "o co kaman" Za jakiś czas powinien już świadomie z niego pić. Jak dostaje picie po jedzeniu, czy to w niekapku, czy w butelce, to tylko się nim bawi - gryzie, "ciamka" i się chichra przy tym 
My mamy ten: http://www.ceneo.pl/21604731
Cytat:
Napisane przez wiewi
A jutro do mnie przychodzi kurier po wózek reklamuje go niestety bl coś trzeszczy mi przy jeździe i koła pstrykaja zobaczymy czy uznają mi reklamacje. Wobec powyższego jestem uziemiona w domu przez około tydzień zero spacerów 
|
I w tydzień sie uwiną? Jak tak, to bardzo szybko. A dzwoniłaś najpierw zapytać, czy taką usterkę uznają?
|
|
|