Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-02, 09:34   #4118
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cześć

Fajne brzuszki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Siedziałam teraz na termometrach
I wybrałam taki:
http://www.aptekagemini.pl/termometr...-1-sztuka.html
Bardzo dobre opinie na necie jakby ktoś chciał.
ciekawy, aż mężowi pokazałam, zaraz powiedział "kupuj!"

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
A jeszcze powiem wam co mi sie wczoraj przydarzylo, jak wrocilismy o 19 padnieci Usiedlismy przed tv, tz mial w szklance fante, a ze akurat zlapalo mnie wielkie pragnienie a nie chcialo mi sie wstawac to wzielam ta jego fante I jak to przelknelam to az mi sie goraco zrobilo, sama nie wiem z czego bardziej, ze skoku cisnienia czy z wkor....nia jak sie zorientowalam co to jest, a oczywiscie to byl drink nawet nie wiem kiedy go zrobil, probowalam to wypluc ale juz nie bylo co I mialam wieczor do dupy, wyrzuty sumienia jakbym co najmniej flaszke obalila W nocy nie moglam z tego wszystkiego usnac, moje biedne dziecko. Tz mowi, ze przesadzam, ze od jednego lyka nic sie nie stanie, podswiadomie wiem ze ma racje, ale co poradze, ze mam moralniaka Na koncu jeszcze opierprzylam tzta, ze sobie takie mocne drinki robi, do tego w ukryciu, na co stwierdzil, ze abstynencja na mnie zle dziala

Dzis polowkowe, juz mam stresa, a tu jeszcze trzeba caly dzien czekac Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok i zeby sie lokator ujawnil

Ide was nadrabiac
nie martw się ten łyczek na pewno nie zaszkodzi

Widzę, że dziś zbiorowe zamówienie w aptece. Też chce skorzystać, już kilka rzeczy wybrałam, ale ciagle się zastanawiam co jeszcze!
Mamusie potrzebujemy do szpitala podkłady poporodowe do majtek siateczkowych to oczywiste, ale chyba takie podkłady na łóżko też mogą sie przydać, prawda?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora