Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 07:47   #2256
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Mojej Lilce cos sie po przestawialo..o 3 juz nie spala.Pobudzona i marudna strasznie byla.dopiero teraz udalo sie ja ululac..oczy pieka wiec trzeba leciec spac.do juterka dziewczyneczki!

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ----------

a wogole to Lila urodzila sie z ciemnymi wloskami a teraz sie okazuje ze zrobily jej sie rudesmiesznie bo ja jak i moj Tz takowych nie mamy
Amelka tez ruda w swietle blanka tez tak chwilowo miala a teraz blondi. No ale ja sie spodziewalam bo ja szatynka a tz ciemny blondyn i dziewczyny po nim maja kolor tak jak i kolor oczu.

To ja sobie tego okuliste chyba odpuszczę. Z blanka bylam jak miala 3 miesiace ale dlatego ze pediatra stwierdzil ze ma mniejsze oczko. No ale samo badanie masakra. 3 osoby do trzymania bylo mało.

My dzis do kardiologa idziemy na kontrolę. Trzymajcie kciuki zeby dziurka sie zmniejszyła lub Się nie powiekszyla wraz ze wzrostem

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-12-03 o 07:48
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora