Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-04, 13:51   #2471
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
a w ogóle powiem Wam,że jak Tusia miała wczoraj te problemy z kupką to nie dało się włożyć czopka glicerynowego! Nie wiem,czy tak cisła czy coZadzwoniłam do rodziców i kazali spróbować starym sposobem z termometrem i na szczęście poskutkowało, a dziecko szczęśliwe. A rodzice zadowoleni,że pomogli

To u mnie też zawsze posprzątane.
A w ogóle to brat mnie wnerwił. Wiedział od dawna,że my będziemy u rodziców na Wigilii i Babcia i miałam nadzieję,że oni też będą. A ten nagle wymyślił,że oni chcą mieć u siebie i zapraszają rodziców. A jak rodzice mają do nich iść jak już nas pozapraszali?W ogóle to nie rozumiem mojego brata, przecież Wigilia w większym gronie jest taka fajna, a oni się odcinają Smutno mi, to pierwsze święta Natalki a to jej jedyny, prawdziwy wujek
mi tez jakos slabo idzie wkładanie czopa.. chyba poprostu trzeba go chwile przytrzymac...

a brat Was nie zaporsił?? to faktycznie dziwnie jakoś .. jak ktoś chce u siebie zrobić to ok ale powinien zaprosić wszytskich ktorzy sa zawsze na wigili w domu rodzinnym ..