2013-12-06, 06:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Hej hej.
Wiedzialam ze mnie zlinczujecie z tymi spacerami mam zamiar sie poorawic, mam nadzieje ze nie jest juz za pozno... tylko wsumie teraz nie chodze bo Jaskowi codziennie odciagam zolto zielone gile i jest coraz gorzej, teraz sie obudzil, lezy w lozeczku charczy i slysze ze jest dosc zaflegmiony :/ z takimi objawami na pole sie nie bede pchac co nie ? Co procz odciagania moge robic?
ooo i jak kicha...:/
Z glowka widze minimalna roznice po tym jak mu ja koryguje. Zakres skrety glowki w lewo sie zwiekszyl ale nie na tyle zeby ja polozyl na plasko na lozku. Wogols fo mu sie przez to ztfasznie glowka znieksztalcila prawa strone ma taka ulezana- zmieni sie to?
Wiecie co? Podawalam malemu herbatke z hippa, jak juz kupilam to ja skonczylam, ale nie kupowalam drugiej bo czytalam ze piszecie ze go cukier sam, wiec kupilam w granulkach z humany. Swietna jest, Jasiek super po niej bączy ;D
co do wprowadzania pokarmow to ja tez po 4 mcu sprobuje z marchewka i jabluszkiem. Tylko chyba zaczne od sloikow bo boje sie ze te w sklepie beda nie polskie albo jakies pryskane:/ a Wy jak to zamierzacie czynic ?
Ok podnosze doopke i ide prezentu szukac, pewnie jak co roku sie rozczaruje
ja jak karmilam w nocu Jaska o 4.20(pierwszy raz w nocy ) to schowalam tz prezencik (pidzame z hendersona) i jasiowi (kocyk z haftem "Kocyk malego Jasia 09.09.2013"
Milego dnia 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|