2013-12-06, 10:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
Napisane przez tassia
PYTANIE: co robicie z zawieszkami itp??? ja gryzaki wyparzyłam, ale co zrobic z tymi pluszakami??? boje sie wybrac bo te szeleszczace i piszczace rzeczy moga sie zepsuc/... a z drugiej strony Maciek coraz bardziej wszystko do buzi pcha
|
a ja wszystko jak leci wrzucałam do pralki, nawet nie pomyślałam że może się coś zepsuć ale na szczęście jest ok wszystko jak nowe 
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Heeeeeej! 
Pamiętacie starą koleżankę? :P
|
hej hej
ta Twoja Julia.... rozpływam się 
Cytat:
Napisane przez Natala84
i nigdy mu się głupio nie robi, że nic dla Ciebie nie ma?
|
no jak widać nie co jakiś czas też przypominam mu że proszę o kwiatka, i tak już pare miesięcy się proszę. po porodzie też prosiłam, albo przygadywałam że każdy pyta co od niego dostałam za śliczną córkę, ogólnie poród, i nic mu to nie robi smutne to
Cytat:
Napisane przez Little_Spark
Czesc Dziewczyny!
z tego co zdążyłam się zorientowac temat nowych osob jest dzisiaj na tapecie to moze przyjmiecie kolejna nowa mamusie?
|
hej hej  
udzielaj się jak znajdziesz czas, ale i nie zniechęcaj się jak czasem ktoś nie odpowie na coś 
Cytat:
Napisane przez maharet1092
A co do tego rachunku za gas to tam nie ma 200 eu kary, tylko 15. Jest za zalegle 2 rachunki plus aktualny. Ale jeden z tych zaleglych nie przyszedl. Na tym co dostalam teraz sa daty z listopada, poprzekreslane i dlugopisem podopisywane grudniowe, wiec go chyba nie wyslali. No ale my tez nie zaplacilismy jednego wiec po prostu grzecznie zaplacimy i tyle
|
uff no to dobrze że jednak nie 200 euro ulga napewno jest 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
To miałyście przygodę.Ja pamiętam jedynie z takich historii,że jak miałam z 4/5 lat to brat pokazywał koleżance w salonie, stojąc przy choince, zimne ognie. Nie wiem jak to zrobił,że choinka się zapaliła (sztuczna była). A ja najpierw trochę tam stałam i miałam ubaw, bo w tym czasie fascynował mnie ogień (nawet notorycznie dorywałam gdzieś zapałki i zapalałam,póki rodzice się nie dowiedzieli  ). Dopiero jak się firanka zapaliła to poleciałam wołać rodziców, a miałam dziką satysfakcję
|
hahah rozrabiaka mała
Cytat:
Napisane przez Little_Spark
Jestem mamą 3-miesięcznego Maksymiliana  jest to moje pierwsze dziecko, więc każdy dzień jest nowym wyzwaniem i okazuje się, ze jednak mało wiem na temat "jak ogarnąć niemowlaka"
stąd też moje poszukiwania w internecie i chęć dołączenia do waszego grona 
|
śliczne imię moja też ważyła 3050g 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Ja też ledwo żyje, dziś straciłam głos więc łącze się w bólu. A jak mówię coś do małego to robi wielkie oczy przez moja chrype.
Więc po lekarzu tak: temperatura ok, płuca i oskrzela czyste, odwodniony na szczęście nie jest. Nie zmienił antybiotyku, mam obserwować i ciągle próbować karmić. Jak po weekendzie dalej nie będzie poprawy to przyjść trzeci raz i będziemy myśleć co dalej. Mały u lekarza nawalał go po głowie i się cieszył do niego  także muszę być dobrej myśli.
Jak tam Dziewczyny - Mikołaj już prezenty rozdał? :P
Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
|
no to dobrze że nie zeszło na płuca i oskrzela to dobra wiadomość, oby teraz było tylko lepiej, może to być męczące ale nawet co 5 min próbuj podawać mu ciepłą wodę, coś wypije nawet jak po kropelce to i tak dobrze
|
|