Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Grudniowe wymiany! Dove, AA, Lo'real i inne :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-07, 12:57   #1
madameNancy
Przyczajenie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Grudniowe wymiany! Dove, AA, Lo'real i inne :)

Hej

Chciałabym się wymieć po raz pierwszy. Nie mam doświadczenia, ale mam nadzieję, że mi pomożecie i pójdzie sprawnie

kolor szary - już nieaktualne
fioletowy - właśnie pertraktuje, ale jeszcze możesz pytać

Zwracam uwagę na kolejność propozycji wymian, więc pisz śmiało

Produkty które chcę wymienić to:
BALSAMY:
- balsam, Dove, Firming, 400 ml, data ważności : 21265BX, pozostało ok. 70%

- balsam, Dove, Purly Pampering, 250ml, data ważności: 3007KBX, pozostało 80%

- balsam Cztery Pory Roku, Rozświetlający balsam do Ciała, Ecodermine, 250ml, data ważności : 02.2015, pozostało 95 % (raz użyłam)

- balsam AA, Ciało wrażliwe, Odżywczy balsam do ciała z masłem malinowym, Zmysłowa malina, 250 ml, data ważności : 0113021, pozostało 80%

- balsam Sephora, Mango, 190ml, data ważności : 2111C (nie wiem, czy jest jeszcze ważny, jeśli nie, to nie jest do wymiany, tylko do śmietnika), pozostało 90%

KREMY DO TWARZY (dokładka 8.12.2013):

- Ziaja 25+, krem nawilżający matujący, dla cery tłustej i mieszanej,50ml, data ważności: 10.2014, pozostało 50%

- AA, Pielęgnacja młodości, +18, krem matujaco- normalizujący na dzień , 50 ml, data ważności : 0412051, pozostało 60%

- L'oreal Revitalift, krem na noc, 50ml, data ważności : 28J901, nowy FOLIA.

- Garnier, Czysta Skóra, Krem nawilżający długotrwały efekt matujący, 75ml, data ważności : 22J203, pozostało 95% (raz użyłam)

dokładka (nie ma zdjęcia, ale na życzenie mogę oczywiście zrobić):

- L'oreal Nutri - Gold Light & Silky, Nawilżająca terapia odżywcza na dzień, 50ml, NOWY FOLIA,
- L'oreal Nutri - Gold Light & Silky, Nawilżająca terapia odżywcza na noc, 50ml, NOWY FOLIA,
- L`Oreal, Triple Active Nutrition, Krem przeciw suchości skóry, 50ml, NOWY FOLIA,
- L'oreal, serum Revitalift laser X3, 30ml, pozostało 95%
-L'oreal Revitalift laser X3, krem pod oczy, 15ml, NOWY FOLIA
- Ziaja, Ulga Dla Skóry Wrażliwej, Kremowy żel myjący do twarzy i ciała, 400ml, pozostało 60%

INNE:
-Ziaja PRO Peeling Enzymatyczny 270ml, data ważności: 01.2016, pozostało: 80%

- Dove, odżywka do włosów w sprayu, bez spłukiwania, Intense repair, 200ml, data ważności: 21175 CY, pozostało 45%

- Ziaja, Intima, kremowy plyn do higieny intymnej, z kwasem hialuronowym, nawilżający, 500ml, 03.2015, pozostało: 70%

- L'oreal, Elseve, Total repair Extreme, Błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych - ampułki z odżywką - mam ich kilkanaście sztuk, jedna ma pojemność 20ml, data ważności : 22K30V

Moja wishlista :
- lubię serię Ziaja Bio Olejki - winogronowa i awokado(mleczka, kremy z tej serii)
- żele pod prysznic Dove, Palmolive
- szukam pudru transparentnego - najchętniej Jadwiga dla cery tłustej i mieszanej
- Oliwka HIPP lub babydream
- cienie Inglota
- fajne książki lub biżuteria
- dezodoranty w sprayu Dove
- podkład mineralny - b. jasny
- oleje naturalne
- paletki SLEEK'a

Wszystkie te rzeczy najchętniej wymienię w Warszawie (zaoszczędzimy obydwie na przesyłce) lub wysyłając za pobraniem, ew. paczkomat.
Lista będzie się powiększać
Zapraszam dziewczyny do swoich propozycji wymian!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG0054.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  92,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG0055.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  79,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG0056.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  103,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMAG0057.jpg