Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-11, 14:15   #911
sharey
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
Ma białe meble. A drzwi.. yy... jak się to mówi? No noramlne Pokojowe, łazienkowe

Teść, facet może się mało interesować. No bo jak wziąć na ręce maleństwo takie? I jeszcze ćwierkać do niego
Mój mąż też woli mój dom, moją mamę, tatę. Trochę to przykre, jak się zastanowić nad tym głębiej. Rozmawialiśmy ostatnio o Wigilii i ustaliliśmy, żezrobimy u siebie. Swoją właśna, rodzinną, ze starszakiem. Ze dwa dni później mąż mówi: ale, że do ciebie też nie? Bo ja lubię spędzać czas u ciebie w domu I gadaj z takim
Poprawiałam. Mówiłam, że to babcia. On mówił, że nie "baba G". Wiec ja dalej, że "babcia T" i tak w kółko. W takich sytuacjach mąż mąż (mimo, że mam ochotę go zabić momentmi) sprawdza się doskonale. Potrafił dowalić swojej mamie coś w stylu: a co się dziwisz? przecież cię nie zna.

Ja mojej mamie przestałam mówić. Ona czworo dzieci urodziła I niemalże za każdym razem podpowiadała coś w stylu, że to ciąża przecież. Ale martwiła się później i potrafiła pół nocy nie spać. Tylko, że jak np. źle się czuję, tak bardzo, to po głośnie słychać. Więc ona i tak wie

Aaaaa takie normalne ale ikea nie ma w ofercie drzwi....

Cóż się dziwić Małemu, jak dla niego to obca baba była, a mąż dobry mój też jest z takich
To może zaproś rodziców do siebie na wigilię?

Lolita mam do Ciebie pytanie jako do naszego Guru ten piernik dojrzewający to kiedy najlepiej upiec, żeby zdążył mi zmięknąć? Chcę go jeszcze przełożyć powidłami. Tam w przepisie pisze, że 2 tyg wcześniej...
sharey jest offline Zgłoś do moderatora