Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-16, 08:47   #4365
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

karota, a widzisz, twoj nawet owocki je! moj sie wypial na owoce, za chiny mu nie wcisne... bede probowala niedlugo (o ile dobrze pojdzie i mlody bedzie mial znow swoja gladka skore) kaszki mleczke i pewnie sprobuje tam przemycic owoce ale to jeszcze czaaaaasu!

maarchewka, z tym mniej tlustym mlekiem to tak byc nie moze. mlody ma po prostu wiekszy apetyt i ciesz sie, ze tak ladnie wcina. moj, mam wrazenie, ze je tylko, jak jest padniety i chce sobie przykimac przy cycu
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dlaczego się cofasz?
bo Flo wysypalo. tylko go wysypalo po sloiczku ze szpinakiem, a tam byly jeszcze ziemniaki i mini dodatek mleka. nic z tych rzeczy mu juz nie daje, a tu dalej kiepsko... podejrzewam jeszcze leki, no ale ich nie moge na razie wyeliminowac... jedne tabletki sprobuje zamienic na inne, maja inne substancje pomocnicze.
Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
Właśnie upiekłam pierniczki czekoladowe. Mąż zająl się Pawłem, a ja ruszyłam z produkcją P. znowu źle śpi w nocy i chodzę jak zombi. Zasypia o 20, a o 22 jest pobudka na 2 - 3 godziny. Zasypia ok 1 i do 7 mamy chyba z 10 pobudek... a i od kilku dni P. ciągle mówi "bababa" i babcie są zachwycone
oo, tak samo u nas jest. dzisiaj byla pobudka od okolo polnocy do punkt 2giej! padam... a i potem jak piszesz, milion pobudek i spanie tylko z cyckiem w gebie, no ale to juz standard... nie wiem, co to ma byc za skok czy cholera wie co... bo mi to z grafikami nie pasuje
cloche jest offline Zgłoś do moderatora