2013-12-16, 11:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
hejo 
coś mało czasu ostatnio mam 
Cytat:
Napisane przez tassia
jestem.totalnie zdolowana, psychika mi siadla na maksa i bez przerwy becze
tz jest twardy a ja nie umiem sobie miejsca znalezc. jak juz pisalam wczesniej logika mi nie pomaga
w dodatku moje grzeczne dotychczas dziecko stalo sie paskudnie marudne
podejrzewam ze wyczuwa moje emocje
budzi sie w nocy czego nie robil.od dwoch miesiecy
placze i marudzi w ciagu dnia
myslalam ze to przez katar, albo wzdecia
ale chyba nie
|
Tasiu będzie dobrze, jak dziewczyny piszą Maciej jeszcze z amały na taką diagnozę 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
jestem w ogole dzis uhahana bo moj tata dzis wplynal do portu w szczecinie i jutro ma podmiane  nie bylo go 4,5 miesiaca i dzis lub jutro pierwszy raz zobaczy Amelke 
|

Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Dzień dobry 
Obudził mnie przeraźliwy płacz, twardy brzuch i walka z gazami. Teraz jest trochę lepiej ale dalej go męczą ale już tak nie płacze
|
biedny 
Cytat:
Napisane przez tassia
Witamy się z Maciejem w niezwykłym dniu
Dziś Maciej skończył 3 miesiące
Skończył też 13 tygodni
Dokładnie rok temu rozpoczęła się moja ciąża
OM 16.12.2012  
|

ja przegapiłam OM bo miałam 28.11 sama nie wiem kiedy dokładnie zaszłam w ciążę, ale jakoś między 18-27.12 chyba dziwne te moje cykle, teraz mam nadzieję, że jak tabsy odłożę to się w miarę ustabilizują, bo kiedyś miałam jak w zegarku co 29 dni 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
ja 16.12 mialam owulacje i kolo 12 oddalismy ostatni strzal dla pewnosci 
|
to było ryzyko, że w owu poczniecie syna 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
No to pomyśl co ja mialam jak zobaczyłam noworodka. Szok! Wrzucę wieczorkiem zdjęcie porównawcze do K. 
|
o super 
Cytat:
Napisane przez Agnieszka257
A zakładacie już śliniaki?mój to tak się ślini że bez tego to bym musiała całego co chwile przebierać.
|
czasem tak
Cytat:
Napisane przez misia332
Tęsknił ktoś ! ??
|
jaaaaaaaaaa 
moje chłopaki na spacerku 
wczoraj kupilśmy fajną ramkę na foty i muszę wybrać 4 zdjęcia Mikiego- ciężko będzie to ma tyle ładniusich
|
|
|