Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schwarzkopf Professional,Lumene,Hugo Boss,L'oreal,Inglot,Avon
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-24, 16:49   #1
dr_ka
Rozeznanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Schwarzkopf Professional,Lumene,Hugo Boss,L'oreal,Inglot,Avon

Witam!
to moje pierwsze kroki na targowisku ,ale mam nadzieje ,że wszystko się uda

Proponuje na wymianę:

WŁOSY

-dwufazowa odżywka fryzjerska Schwarzkopf Professional Bonacure (ubytek moim zdaniem ok 15% ,ale prosze ocenic samemu)

-Studio Line , Hot Liss (niemiecka nazwa- Hot Glatt, bo kupione w Niemczech ,dlatego tez wszystkie napisy po niemiecku ,ale dla chętnych mogę przetłumaczyć Mleczka jest jeszcze ok 3/4 opakowania (do końca literki O w poziomym wyrazie Studio na opakowaniu). Świetnie chroni przed gorącem suszarki i prostownicy.

PERFUMY

-
Hugo Boss ,Woman, klasyczne ,świetne perfumy ,kupione w Niemczech w ubiegłym roku. Przechowywane w szafce ,bez dostępu światła. Zostało wg mnie 70% ale proszę ocenic samemu.

-Incandessence , Avon , perfumy ,które okazały się nietrafionym prezentem. Psiknięte 6-7 razy ,ubytek nieznaczny ,co widać na zdjęciu.

CIENIE

-
Lumene-kompletnie nie używane ,raz maźnięte dla sprawdzenia koloru. Śliczny beżyk z delikatnymi drobinkami + matowy brąz.

-Inglot, potrójne cienie ,bardzo ładne brązy-zużycie najjaśniejszego cienia ok 40% ,pozostałe nieznacznie

-Inglot -delikatny,perłowy beż,zużycie ok 7% i śliczny ,letni turkus 2 razy maźnięty

RÓŻ

-rewelacyjny róż Lumene ,delikatny kolorek ,świetnie wygląda na twarzy ,bez efektu "ruskiej baby" Kolor z opakowania: 3-Secret Blush ,użyty 2 razy,waga 4,9g

-Dotleniająca Mgiełka do twarzy Oddech Amazonii ,Avon ,zostało ok 80%

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wlosy.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  43,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  perf.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  40,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  cienie.jpg
Wyświetleń: 27
Rozmiar:  58,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć