Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-16, 20:33   #2580
cherubinka
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Chwalę się moją córunią. Dostała nagrodę matematyczną
Wspaniała zdolniacha

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Tak jeszcze rozkminiam, bo niestety w nadmiarze mam bardzo dobrej jakości kosmetyki, które mi mi przypasowaly, chciałam oddać siostrze, ale przecież nawet kontaktu nie mamy zastanawiam się czy szwagierka by nie zechciala, dodatkowo oczywiście...
Tobie się nie sprawdziły, a jej może coś przypasuje. Na pewno jej się przydadzą

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
jeszcze Wam cos opowiem: poszłam do sklepu po małe zakupy (...)
Jak miło z jej strony

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Jak ja Wam zazdroszczę, mi jeszcze nikt miejsca nie ustąpił (...)
Mi też się nie zdarzyło, aby ktoś mnie przepuścił w kolejce sklepowej. W sumie nie miałam problemów ze złym samopoczuciem, nie było mi słabo, więc się nie pchałam, ale to nie zmienia faktu podejścia ludzi. Było tylko spojrzenie na brzuch i nic. Komunikacją miejską nie jeżdżę, więc nie miałam okazji sprawdzić.

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja jeszcze jutro mam egzamin, w środę idę się oficjalnie pożegnać, a od czwartku tylko leżę, pachnę i robię pierniczki
...i jeszcze może znajdzie się chwila na poród

Cytat:
Napisane przez Martine89 Pokaż wiadomość
Nigdy, a wczoraj to na przejściu wolno szłam, bo miałam ciężką torebkę i jeszcze siatkę. Pan chciała ostro wejść w zakręt mimo że miał tam warunkowe bo jest przejście, prawie we mnie wjechał. ZAtrzymał się i mówi do mnie "jak łazisz tych gruba świnio"
Zatkało mnie! Zabiłabym

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Właśnie ładowałam pralkę do włączenia na rano i całe szczęście,ze spostrzegłam,że w pralce jest resorak i mała książeczka
Pewnie Eryk zaparkował autko

Dostałam na maila info, że mogę się spodziewać kuriera od 2 przesyłek W tym jedna z Gemini. Dzisiaj dotarł zegarek dla męża, więc prezent już mam
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora