2013-12-16, 20:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Chwalę się moją córunią. Dostała nagrodę matematyczną 
|
Wspaniała zdolniacha 
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Tak jeszcze rozkminiam, bo niestety w nadmiarze mam bardzo dobrej jakości kosmetyki, które mi mi przypasowaly, chciałam oddać siostrze, ale przecież nawet kontaktu nie mamy  zastanawiam się czy szwagierka by nie zechciala, dodatkowo oczywiście...
|
Tobie się nie sprawdziły, a jej może coś przypasuje. Na pewno jej się przydadzą
Cytat:
Napisane przez magnusia
jeszcze Wam cos opowiem: poszłam do sklepu po małe zakupy (...)
|
Jak miło z jej strony 
Cytat:
Napisane przez lolita25
Jak ja Wam zazdroszczę, mi jeszcze nikt miejsca nie ustąpił (...)
|
Mi też się nie zdarzyło, aby ktoś mnie przepuścił w kolejce sklepowej. W sumie nie miałam problemów ze złym samopoczuciem, nie było mi słabo, więc się nie pchałam, ale to nie zmienia faktu podejścia ludzi. Było tylko spojrzenie na brzuch i nic. Komunikacją miejską nie jeżdżę, więc nie miałam okazji sprawdzić.
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Ja jeszcze jutro mam egzamin, w środę idę się oficjalnie pożegnać, a od czwartku tylko leżę, pachnę i robię pierniczki 
|
...i jeszcze może znajdzie się chwila na poród 
Cytat:
Napisane przez Martine89
Nigdy, a wczoraj to na przejściu wolno szłam, bo miałam ciężką torebkę i jeszcze siatkę. Pan chciała ostro wejść w zakręt mimo że miał tam warunkowe bo jest przejście, prawie we mnie wjechał. ZAtrzymał się i mówi do mnie "jak łazisz tych gruba świnio"
|
Zatkało mnie! Zabiłabym
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Właśnie ładowałam pralkę do włączenia na rano i całe szczęście,ze spostrzegłam,że w pralce jest resorak i mała książeczka 
|
Pewnie Eryk zaparkował autko
Dostałam na maila info, że mogę się spodziewać kuriera od 2 przesyłek W tym jedna z Gemini. Dzisiaj dotarł zegarek dla męża, więc prezent już mam
|
|
|