Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-17, 11:32   #2016
sylvuniaa84
Zadomowienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, muszę odszukać Wasze porady odnośnie przeziębienia, bo zaczyna mnie chyba rozkładać Muszę zaleczyć póki jeszcze na dobre się nie rozchorowałam.
kamilla super wiadomość, fajnie mieć kuzynów w tym samym wieku, zawsze to jakaś bliższa więź się między nimi tworzy i kompan do zabaw jest

Co do lumpeksów, to chodziłam bardzo często w Lublinie, miałam swoje miejsca, w których wiedziałam, że jak pójdę to zawsze coś będzie. Są tam droższe rzeczy niż przeciętnie w ciuchlandach, ale za to praktycznie nowe, czasami nowe, markowe i ładnie poukładane. Nikt też nie stoi na pół godziny przed otwarciem i nie rzuca się na ciuchy jak na jakiś wartościowy skarb, który musi koniecznie zdobyć...No ale od kiedy mieszkam tutaj to niestety nie znalazłam jeszcze fajnego ciucha, wszystkie jakieś szmaty, w których trzeba przebierać, a ja tego nie lubię...
Kucyk te spodnie są świetne, już wcześniej widziałam tą stronkę, mają bardzo fajne i modne ciuchy, ale jakoś coś mnie powstrzymuje przed zakupem - po pierwsze cena, a po drugie, że nie mogę przymierzyć, bo nie ma koło mnie ich markowego sklepu ;/ w ogóle stwierdzam, że odzież ciążowa jest bardzo droga, co zniechęca wiele przyszłych mam do jej zakupu.

Jeśli chodzi o poduchę to też zaczynam się mocno nad nią zastanawiać Chyba sobie zamówię, bo w sumie dobrze ułożyć nie mogę się od początku ciąży ;/

puki co już sobie zapodaj mleczko z miodkiem i czosnkiem... i na kanapki kładz sobie pognieciony czosnek,pod np.wedline...
ja szybko tak zadziałałam i nie rozłozyło mnie na maxa tylko katar miałam...
a jak zaczyna cie drapać gardło to psiknij sobie od razu tantum werde,nie rozwinie sie dalej,2x tak psikłam w 1 dzień i na gardło nie poszło... a ostatnio czekałam aż mnie wezmie całkiem i meczyłam sie tydzień czasu z bólem gardła