Hej dziewczyny, muszę odszukać Wasze porady odnośnie przeziębienia, bo zaczyna mnie chyba rozkładać

Muszę zaleczyć póki jeszcze na dobre się nie rozchorowałam.
kamilla 
super wiadomość, fajnie mieć kuzynów w tym samym wieku, zawsze to jakaś bliższa więź się między nimi tworzy i kompan do zabaw jest
Co do lumpeksów, to chodziłam bardzo często w Lublinie, miałam swoje miejsca, w których wiedziałam, że jak pójdę to zawsze coś będzie. Są tam droższe rzeczy niż przeciętnie w ciuchlandach, ale za to praktycznie nowe, czasami nowe, markowe i ładnie poukładane. Nikt też nie stoi na pół godziny przed otwarciem i nie rzuca się na ciuchy jak na jakiś wartościowy skarb, który musi koniecznie zdobyć...No ale od kiedy mieszkam tutaj to niestety nie znalazłam jeszcze fajnego ciucha, wszystkie jakieś szmaty, w których trzeba przebierać, a ja tego nie lubię...
Kucyk te spodnie są świetne, już wcześniej widziałam tą stronkę, mają bardzo fajne i modne ciuchy, ale jakoś coś mnie powstrzymuje przed zakupem - po pierwsze cena, a po drugie, że nie mogę przymierzyć, bo nie ma koło mnie ich markowego sklepu ;/ w ogóle stwierdzam, że odzież ciążowa jest bardzo droga, co zniechęca wiele przyszłych mam do jej zakupu.
Jeśli chodzi o poduchę to też zaczynam się mocno nad nią zastanawiać

Chyba sobie zamówię, bo w sumie dobrze ułożyć nie mogę się od początku ciąży ;/