Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra- cz 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-17, 22:10   #4976
monimyszek
Zakorzenienie

Dot.: Psychiatra- cz 3

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Odezwała się mistrzyni dobrych manier

Nieistotne, do kogo pisałaś - to forum, każdy może się wypowiedzieć. Inna kwestia, że po prostu nie masz argumentu na to, bo nie masz racji
To już nawet nie chodzi o to, kto uważa bicie za metodę wychowawczą. Chodzi o to, że usilnie zaprzeczasz temu, że klaps to bicie.
Jakie pozory?!

No i chcąc nie chcąc; wystraszyłam monimyszek, a przecież zwykłe pytanie zadałam, i grzecznie spytałam. Znowu przyszła, rzuca jakimiś oskarżeniami, wymiguje się od odpowiedzi, plącze się w zeznaniach i pisze bzdury, a potem ucieka

Nie, nie wystraszyłas mnie. Ale ja wtedy ciebie najwidoczniej wystraszyłam, skoro, az tak utkwiło ci to w pamieci, że teraz to cytujesz To tylko świadczy o twoich makabrycznych kompleksach i braku własnej wartości. Wiesz co jesteś naprawdę zabawna w tym co robisz, usilnie potrzebujesz akceptacji, strasznie musisz byc nie lubiana i miec mase kompleksów. Przykro mi, że tak wiele złego chyba, spotkało cie od innych, ze odreagowujesz na forach internetowych...Popatrz na siebie...kilka postów wczesniej nie mialas oparcia w innych wizazanka i załosnie milczałas, a teraz , majac jako takie poparcie innych drazysz temat..." klapsa". Wiesz co....wstyd mnie za ciebie, tyle na ten temat.

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2013-12-17 o 22:16
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora