2013-12-18, 10:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego byłe dziewczyny szukają kontaktu z naszymi Tż?
Cytat:
Napisane przez lulka19
Zazdrość, to uczucie że on sobie ułożył życie a ona nie może. Myślę że to jest to.
|
Też tak sądzę.
Cytat:
Napisane przez pffe
zawsze istnieje ryzyko, że wróci do byłej. ZAWSZE.
|
No oczywiście, ja to jeszcze dodam, że na 100% wróci do byłej! 
Cytat:
Napisane przez efflorescence
A to prawda. Tym bardziej, że z czasem mamy tendencję do zapominania krzywd i idealizowania przeszłości.
I, jak to mówią, stara miłość nie rdzewieje.
|
Cóż za życiowa prawda, moja rozwiedziona i od 10 lat poślubiona z innym mężczyzną mama jest tego najlepszym przykładem Wiadomo przecież, że tylko pierwsza miłość jest prawdziwa, dziewczyny, nie wierzcie w te banialuki o drugich, trzecich spełnionych miłościach!!!11one
Dobra. Laska pewnie szuka kontaktu, bo chce, aby Twój ją dalej kochał i po niej płakał - nie robi tego, więc jej ego domaga się uwielbienia. Najlepiej jeśli się z nią spotka, spyta grzecznie co u niej, pogada, pożegna się i zakończy w ten sposób znajomość na poziomie dorosłego człowieka.
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Pantegram
Jak dla mnie facet potraktowany przez dziewczynę tak okrutnie (ten brak kontaktu i przyłapanie na zdradzie) musiałby być kompletnie zaślepiony albo bardzo zakompleksiony by zrezygnować ze swojej godności (godząc się na bycie w związku z osobą, która okazała kompletny brak szacunku i zdradziła zaufanie).
|
Prawda
|