Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-19, 11:25   #2107
Rybka12321
Raczkowanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Skoro prosisz to wstawiam zdjęcie mojego tworu. A i dodatkowo moje "nowe" spodnie ciążowe zrobione przezemnie samą. Kupiłam kiedyś na lumpie za 1 zł spodnie z h&m w rozm 34, cisnęły już w pasie więc je przerobiłam. Obniżyłam w pasie i doszyłam część bluzki. Narazie mam trochę luzu ale niedługo będzie git. I przy okazji mój brzuszek w 13 tyg
Ale fajny brzusio, no i spodnie

Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
kurcze podczytywałam Was na telefonie ale przez remont nie miałam czas na pisanie
dobrze, ze wyrobiliśmy się przed świętami
bazile dziekuje za pamięć !

podglądałam wasze brzuszki i dzidzie są śliczne !
ja sie czuję już jak słoń z moimi dwoma astronautami w brzuchu
chce już je znów podejrzeć ale wizyte mam dopiero 10 stycznia
może pokażą mi co tam mają między nóżkami
pokazuje Wam niżej swój brzuchol w 13tc.

Co do choinki mam narazie małą w sypialni, za to wszystkie ozdóbki naturalne
wklejam też
nooi powiem Wam, że staram się teraz szybko zakończyć prawo jazdy (wkońcu) .. póki mieszczę się za kierownicą i jakoś po nowym roku mam egzamin iii już sie boje

teraz ide Was troszke nadrobić
To kciuki za egzamin brzuszek super

Cytat:
Napisane przez alingles Pokaż wiadomość
Witam się z Wami, niestety ponownie ze szpitala.. :/
Poza ciągłymi wymiotami i lekkim bólem brzucha z prawej strony nic mi nie jest.
Ale święta tak czy inaczej pewnie spędze u wujka, do rodziców raczej nie pojade.
Coz zobaczymy.
Wam życzę miłego dnia, bo moj do najlepszych się raczej nie zaliczy...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trzymaj się tam i szybko wracaj

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a tak pytanie z innej beczki.

Jak zachowują się Wasze włosy, skóra i paznokcie teraz w ciąży?
Moja cera to koszmar, paznokcie rosną jak szalone, włosy też rosną jak szalone, ale nie na głowie tylko wszędzie indziej a włosy na głowie mi strasznie wypadają

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, po wczorajszym badaniu wszystko okazuje się być w porządku Przezierność karkowa dobra i kość nosowa też fajnie Dziecko moje jak na początku badania było bardzo ruchliwe, nawet lekarz to stwierdził tak później zasną i nie szło go dobudzić, szturchał go lekarz i szturchał a ten nic, już widać podobieństwo do mojego Tż-ta on też może zasnąć w każdej sytuacji nawet rozmawiając ze mną a później już go nie dobudzi No i co, z usg wynika że moje dziecko jest młodsze a termin porodu jest przepowiadany na 30 czerwca. Plus lekarz stwierdził że będzie to prawdopodobnie chłopiec No ale jak coś się zmieni to też się będziemy cieszyć, najważniejsze że dzieciątko zdrowe jest i oby tak zostało

Dodaje fotki :P
Rybka12321 jest offline Zgłoś do moderatora