Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-19, 21:24   #1125
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Poza tym dotarła do mnie kolejka paczka z Gemini i już mam prawie prawie wyprawkę zakończoną
No to tak jak Ja

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
W imieniu pierniczków dziękuję za komplementy

Urządzenie do pierniczków widać na pierwszym zdjęciu - to z warkoczykami . A serio to lukier naciągam do dużej strzykawki (np. 50-tki) i wtedy się łatwo ozdabia
O patrz na strzykawkę bym nie wpadła
Kurczę a możesz mi tą Basię na jutro pożyczyć do pomocy

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Fajne macie pierniczki, pierniki i nowe posciele
wszystko macie fajne
Generalnie nie jest najgorzej, dziecko rosnie, obecnie w 27tc 1d ma 800g i tendencje zwyzkowa. Ja na pewno nie bede miala duzego dziecka
Przeplywy nie wyszly najgorzej, tzn sa zredukowane, ale grunt, ze sa.
Moj gin jest zadowolony, co nie oznacza, ze uspokojony, bo widze go zowu za tydzien, w drugi dzien Swiat w szpitalu.
Troche mi to nie pasuje, bo bede gotowala duzy swiateczny obiad i mamy rocznice slubu, ale niech mu bedzie ponarzekac sobie moge. Pozniej widze go znowu 3.01 i tak co tydzien na razie az sie nie pogorszy.
Generalnie mowi, ze mam szanse dotrwac do 32 tc, co mnie ogromnie cieszy, ale oczywiscie gwarancji nikt mi nie da. Za 3 tygodnie bedzie u mnie moja Mama, wiec potem moge rodzic

Ide sie lenic
Kochana super w takim razie trzymam bardzo mocno kciuki by urósł dzieciaczek jak największy

Pierniki zrobione jutro przyozdobię bo już dosłownie padam
Mąż miał mega radochę i wycinał własne wzory czyli miałam takiego pomocnika jak niektóre z Was

Idę chyba spać

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora