Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-25, 08:42   #2103
monika860902
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Malgos
no też mam nadzieję, że u mnie też tak będzie...zresztą widzę, jak mój TŻ opowiada o jakichś obcych "świetnych" dzieciach też się zakocha od razu zanim się urodzi- jak Twój

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Monika-- Mi się wydaje że on ma cykora i w pełni go rozumiem bo jak też mam do tej pory im bliżej porodu tym bardziej poziom paniki wzrasta.
Co dziwne mój mąż paniki nie czuje- wręcz przeciwnie
tzn. boisz się porodu? czy czegoś jeszcze?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

justiii87
ale przeżyłaś chwile grozy!!!!!! Jej, oszczędzaj się tylko jak kazał lekarz!!!! Leż i kuruj się (!!!!!) ile się da (wiem, że to niełatwe), ale wyobraź sobie, że jak dzidziuś przyjdzie na świat, to już tyle leżeć nie będziesz mogła Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Wczoraj zupełnie nie miałam czasu , teraz mam go troszkę, więc skorzystam z okazji i złożę Wam życzenia

Życzę Wam abyście te Święta spędziły w spokoju, zgodzie i wśród najbliższych, życzę Wam również samych sukcesów w życiu zawodowym jak i prywatnym, a Wam drogie Mamy i przyszłe Mamy aby Wam pociechy zdrowo i radośnie rosły!: cmok:

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora