Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-25, 10:33   #194
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
haha ja też po dzisiejszym Mikołaju będę nim sama dla siebie (jakie to logiczne) Mam nadzieję że nie przej.ebię wszystkiego na dniach na promocji w Hebe bo potrzebuję nowych dżinsów i chcę sobie zamówić pędzle
w ogóle to jest śmieszne, tak jak ty masz wieczną wiksę na nowe lakiery tak np u mnie zmienia się to nie wiem, sezonowo... raz były lakiery, kupowałam masowo lakiery, potem kosmetyki do pielęgnacji włosów, wcześniej do ich stylizacji, potem szminki, róże, ostatnio błyszczyki/lekkie szminki, teraz kredki do brwi, cienie ale najbardziej to pędzle, masakra.

niee, prościutkie jest bo nie chciałam przekombinować, ale dziękuję Noo starałam się żeby wyszło, było warto
Zaraz ruszę ze swoją linią odzieżową, mówię Wam

ja chyba też Dobranoc!

no bo to jest już uzależnienie poza tym.. jest promocja, więc dlaczego miałabym nie skorzystać? są święta, trzeba robić prezenty też samej sobie, kurczę

fajnie wyszło
jak ruszysz to możemy liczyć na pierwszą koszulkę za free, tak po znajomości?

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Zazdroszczę prezentów, w porównaniu z Wami to prawie nic nie dostałam i aż mi głupio pisać
I raczej zakupowo też nie poszaleje, bo jest bida w narodzie i za tą kasę która dostałam muszę sobie kupić spodnie, a to, co mam zachomikowane na koncie pójdzie na życie w styczniu. Bida

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nie martw się, u mnie w tamtym roku był bogatszy Mikołaj

meeow jest offline Zgłoś do moderatora