Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-24, 13:39   #181
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

jestem kiepska w składaniu życzeń

wesołych świąt, zdrowych, spędzonych w dobrej atmosferze, żeby wszystko co dzisiaj zjecie poszło w cycki dużo radości, uśmiechu, a ze zbliżającym się Nowym Rokiem życzę porządnej naje.bki, żeby kac Was ominął (i żeby nie było rzygania do torebki, Nat )

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 13:44   #182
justine333
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

wzajemnie co roku dostaję życzenia " żeby poszło w cycki " a tu kurde nic się nie sprawdza :C
Stary 2013-12-24, 14:30   #183
Inspire
Kuźnia inspiracji

Fajnie by było naje.bać się w sylwestra, ale raczej nic z tego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 15:31   #184
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Siostro zrobiłam to wczoraj i czekam na Armagedon na ryju, a że jestem przed @, to tylko zakopać sie pod ziemię:banghead:

Ja nie Mint, ale wiem co nabyłaSylveco lekki krem nagietkowy.
Mi się pierwszy raz tak zdarzyło, masakra

dzięki
Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
ja używam zamiast kremu żelu z nagietkiem i jest po prostu cudowny! załagadza te stany zapalne, nawilża, nie zapycha, nie świece się po nim, mój faworyt kosmetyczny chwilowo ( oprócz nowego lakiery z Inglota, w koncu znalazlam idealny nudziak )
jak patrze ile wy juz zrobiłyście.. ja tylko upiekłam wczoraj sernik i naszykowalam warzywa na salatke, i tyle xD
jakiego dokładnie?

mnie mama zaprzęgła do roboty, poza tym głupio byłoby gdyby tylko ona harowała w kuchni a ja się obijała, jej marudzenie by mnie wykończyło
Cytat:
Napisane przez brr Pokaż wiadomość
Oliwja, może to uczulenie od tej joanny?

Świetne święta mi się szykują, o takich właśnie marzyłam
No, także zazdraszczam wam nawalu roboty
Wcześniej mi się to nie zdarzało

ej, nie ma czego zazdraszczać
Cytat:

Cieszę się, że mogę napisać życzenia w tym wątku no i chciałabym żeby tak było jak najdłużej. Zżyłam się po prostu
Ja też, ja też!
Cytat:

zawsze możesz się napruć w swoim towarzystwie, przynajmniej będzie na poziomie

Ja Wam też życzę wszystkiego najlepszego. Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, najedzcie się porządnie, niech pójdzie w cycki Udanych prezentów i ogólnie pyszności

Zaraz idę wyprowadzić psa, potem paznokcie, włosy, makijaż i let's eat! O której siadacie do stołu? Dużo osób u Was na Wigilii?

oliwja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 19:13   #185
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Zaraz idę wyprowadzić psa, potem paznokcie, włosy, makijaż i let's eat! O której siadacie do stołu? Dużo osób u Was na Wigilii?

o 16 ale jak zwykle część rodziny spóźniona, więc o 16:20 się wszystko zaczęło i 12 osób przy stole było
a u Ciebie?

ale jestem objedzona

Stary 2013-12-24, 19:26   #186
Inspire
Kuźnia inspiracji

U mnie koło 17, po raz pierwszy w 5 osób, zawsze było 6, kiedyś 7. Cóż, dziadek i wujek świętują już gdzie indziej

Aa, zresztą... Pier.dolic takie święta.

WYMIANA
Stary 2013-12-24, 22:08   #187
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się pierwszy raz tak zdarzyło, masakra

dzięki

jakiego dokładnie?

mnie mama zaprzęgła do roboty, poza tym głupio byłoby gdyby tylko ona harowała w kuchni a ja się obijała, jej marudzenie by mnie wykończyło

Wcześniej mi się to nie zdarzało

ej, nie ma czego zazdraszczać

Ja też, ja też!

zawsze możesz się napruć w swoim towarzystwie, przynajmniej będzie na poziomie

Ja Wam też życzę wszystkiego najlepszego. Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, najedzcie się porządnie, niech pójdzie w cycki Udanych prezentów i ogólnie pyszności

dokladnie to żel z Flos Lek, nagietkowy do skory suchej i wrazliwej

ja zaczelam wigilię nr 1 koło 17, wigilię nr 2 koło 19 a na wigilie nr 3 nie chcialo mi sie do Tż juz jechać xD nawet sie tak potwornie nie obżarłam
na wigilie nr 1 : 5 osob + pies, wigilia nr 2: 3 osoby i Stefan w kuchni
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-24, 23:50   #188
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym strasznie zaczął mnie zapychać mój krem, i tutaj prośba do Mint, jak się nazywa to Twoje cudo,które nabyłaś jakiś czas temu?
Cytat:
Ja nie Mint, ale wiem co nabyłaSylveco lekki krem nagietkowy.
to ja tylko grzecznie przytaknę
Cytat:
oliw, ja też mam wysyp, poprostu juz nie wiem co z tym robić moja mama jak mnie zobaczyla po przyjeździe (mam mase blizn a skroniach teraz i jeszcze świeże rzeczy) powiedziala, ze w styczniu wysle mnie do kosmetyczki, a jak to nie pomoze to do dermatologa jakiegos dobrego prywatnie.. mam nadzieję, ze w miare szybko znajdę pracę, to wtedy będe ładować pieniążki w twarz
ja używam zamiast kremu żelu z nagietkiem i jest po prostu cudowny! załagadza te stany zapalne, nawilża, nie zapycha, nie świece się po nim, mój faworyt kosmetyczny chwilowo ( oprócz nowego lakiery z Inglota, w koncu znalazlam idealny nudziak )
jak patrze ile wy juz zrobiłyście.. ja tylko upiekłam wczoraj sernik i naszykowalam warzywa na salatke, i tyle xD
mój ryj na czole i brodzie to pizza. Je.bane pepperoni i nie mam już na nią siły, jak po minerałach i nowym mydełku od siostry nic się nie poprawi to uderzam do dermatologa bo ta bezsilność mnie dobija.
Cytat:

ja mam taki zamiar W małym gronie ale zawsze
Cytat:
My przed 18 (może 17:30?) a przy stole 9 osób Rodzice, siostra ze szwagrem, dziadkowie, ciocia z kuzynką no i ja Przemiło było, cudownie, mnóstwo śmiechu, dobre jedzonko, przepyszne winko dziadka... Ale największą radość sprawiło mi jak się spodobały prezenty ode mnie (szczególnie M. nie spodziewałam się ale przypasowały bardzo i się jaraaaaam ) i samo szykowanie ich, pakowanie, jejku

Pełen brzuszek mimo że dużo nie zjadłam Chwalcie się prezentami!

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 23:59   #189
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie to żel z Flos Lek, nagietkowy do skory suchej i wrazliwej
dzięki, poczytałam i planuję go kupić, tylko gdzie? w aptece, sklepie zielarskim?
Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Pełen brzuszek mimo że dużo nie zjadłam Chwalcie się prezentami!
U mnie to samo Ja nie dostałam nic ciekawego: komin i czapę, majtki i skarpetki (jak co roku ), eyeliner, czerwoną herbatę, nową płytę IB, sweter i pieniądze, bida w tym roku, bo dziadkowie gadają, że zbierają na śmierć A Ty co kupiłaś M? W końcu możesz powiedzieć

U mnie było 8 osób, zaczęliśmy o 18. Dziadkowie, rodzice, brat taty i brat z córką. Jutro jedziemy do dziadków na obiad na 13 a na kolację przyjeżdża drugi brat z żoną i dziećmi A w drugi dzień świąt jedziemy do dziadków od strony mamy

A co do atmosfery.. dziadkowie cały czas gadali, że to ich ostatnie święta i narzekali na zdrowie,a dziadek faktycznie coraz gorzej wygląda Do tego babcia mistrzyni taktu poruszyła sprawę rozwodu brata, który się odbył kilka dni temu a wujek powiedział, że inny wujek z dalszej rodziny 2 lata temu zatłukł belką na śmierć swojego bernardyna.. przez 2h go okładał podobno. Nienawidzę chuja, przysięgam, że gdybym się dowiedziała od razu to zgłosiłabym to gdzie by się dało.. Na policję, do ToZ, wszędzie.. Nie chcę śmiecia na oczy widzieć. Głupi skur.wiel

Edytowane przez oliwja
Czas edycji: 2013-12-25 o 00:02
Stary 2013-12-25, 00:19   #190
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to samo Ja nie dostałam nic ciekawego: komin i czapę, majtki i skarpetki (jak co roku ), eyeliner, czerwoną herbatę, nową płytę IB, sweter i pieniądze, bida w tym roku, bo dziadkowie gadają, że zbierają na śmierć A Ty co kupiłaś M? W końcu możesz powiedzieć

U mnie było 8 osób, zaczęliśmy o 18. Dziadkowie, rodzice, brat taty i brat z córką. Jutro jedziemy do dziadków na obiad na 13 a na kolację przyjeżdża drugi brat z żoną i dziećmi A w drugi dzień świąt jedziemy do dziadków od strony mamy
a tam bida, gadasz komin i majtki by mi się przydały I rękawiczki do iPhone, już sobie w bershce upatrzyłam, muszę z mamą zagadać.

kupiłam płytę 50 Centa The Massacre do słuchania w nowym radiu Blaupunkta w jego czerwonym Ferrari bo to jest jego ulubiona (tj ma najwięcej ulubionych kawałków), w sumie się zdziwiłam bo ucieszył się jak dziecko na jej widok, potem odsłuchał i się jara, super No i to nad czym się okropnie namęczyłam czyli zrobiłam mu koszulkę Kupiłam jasno-szarą koszulkę, 2 arkusze papieru termotransferowego, spędziłam pół dnia i nocy w Photoshopie, drugie pół dnia i nocy przy drukarce, 2 godziny wycinania i kolejna noc prasowania , układania, dużo zabawy z tym było ale jaka satysfakcja Zrobiłam nadruk z ewolucją logo batmana bo go lubi i z tyłu na karku taki fajny ma nadruk batmanowski, i moje autorskie logo (beka ) na dole. Był w szoku, podoba mu się bardzo i teraz będzie mi robił zamówienia na koszulki, już zapowiedział W co ja się wpakowałam
On za to doje.bał w drugą stronę. Kupił mi perfumy Rihanny Reb'l fleur bo widział jak się nimi jaram (wizyta w drogerii=- obowiązkowo spsikanie się testerem ), cudowne Potem jeszcze kasę od babci, zestaw kosmetyków mineralnych od mamy, od cioci super ciepłe, grube leginsy i majciochy, siostra jak zwykle przeginka Bo jako że mój prezent nie doszedł przed Świętami kupiła mi prezent zastępczy. Nawet dwa. Case na iphone + ładowarka samochodowa i kabel i magiczna puszka (z motywem szminek, no cała ja ) z zawartością: wypasiony, przepiękny kalendarzo-pamiętnik z długopisem (mój z biedronki muszę komuś oddać), kredkę do oczu, naturalne mydełko z węglem aktywnym (na mój pizzoryj) i śliczną kartkę. To jest zastępcze i jeszcze czekam na właściwy, echh, przesadza, ja, biedna studentka, jej kupiłam skromną bransoletkę .

Ale się rozpisałam Przepraszam Chyba za bardzo jestem podjarana dzisiejszym dniem.

My jutro jedziemy do drugich dziadków, rodzina od strony taty A w drugie Święto nic nie wiem, wiem tylko że spędzę z M. ale czy pojedziemy do babci, do cioci, czy może do nas zaprosimy, albo zostaniemy w domu..

Stary 2013-12-25, 00:26   #191
meeow
Lwiątko z Cintry

ja póki co dostałam sweter, skarpetki, słodycze i owocki czekam jeszcze na dzisiejszego Mikołaja i chyba po świętach będę sama dla siebie Mikołajem, bo szykuje mi się zamawianie lakierów

Maja, logo jest świetne widać jak dużo serca włożyłaś w cały prezent

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ----------

a teraz idę spać, bo jestem tak zje.bana w dniu dzisiejszym, że dziwię się sobie, że nie obijam twarzy o biurko
branoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 01:12   #192
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ja póki co dostałam sweter, skarpetki, słodycze i owocki czekam jeszcze na dzisiejszego Mikołaja i chyba po świętach będę sama dla siebie Mikołajem, bo szykuje mi się zamawianie lakierów

Maja, logo jest świetne widać jak dużo serca włożyłaś w cały prezent

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ----------

a teraz idę spać, bo jestem tak zje.bana w dniu dzisiejszym, że dziwię się sobie, że nie obijam twarzy o biurko
branoc
haha ja też po dzisiejszym Mikołaju będę nim sama dla siebie (jakie to logiczne) Mam nadzieję że nie przej.ebię wszystkiego na dniach na promocji w Hebe bo potrzebuję nowych dżinsów i chcę sobie zamówić pędzle
w ogóle to jest śmieszne, tak jak ty masz wieczną wiksę na nowe lakiery tak np u mnie zmienia się to nie wiem, sezonowo... raz były lakiery, kupowałam masowo lakiery, potem kosmetyki do pielęgnacji włosów, wcześniej do ich stylizacji, potem szminki, róże, ostatnio błyszczyki/lekkie szminki, teraz kredki do brwi, cienie ale najbardziej to pędzle, masakra.

niee, prościutkie jest bo nie chciałam przekombinować, ale dziękuję Noo starałam się żeby wyszło, było warto
Zaraz ruszę ze swoją linią odzieżową, mówię Wam

ja chyba też Dobranoc!

Stary 2013-12-25, 06:56   #193
Inspire
Kuźnia inspiracji

Zazdroszczę prezentów, w porównaniu z Wami to prawie nic nie dostałam i aż mi głupio pisać
I raczej zakupowo też nie poszaleje, bo jest bida w narodzie i za tą kasę która dostałam muszę sobie kupić spodnie, a to, co mam zachomikowane na koncie pójdzie na życie w styczniu. Bida

WYMIANA
Stary 2013-12-25, 10:33   #194
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
haha ja też po dzisiejszym Mikołaju będę nim sama dla siebie (jakie to logiczne) Mam nadzieję że nie przej.ebię wszystkiego na dniach na promocji w Hebe bo potrzebuję nowych dżinsów i chcę sobie zamówić pędzle
w ogóle to jest śmieszne, tak jak ty masz wieczną wiksę na nowe lakiery tak np u mnie zmienia się to nie wiem, sezonowo... raz były lakiery, kupowałam masowo lakiery, potem kosmetyki do pielęgnacji włosów, wcześniej do ich stylizacji, potem szminki, róże, ostatnio błyszczyki/lekkie szminki, teraz kredki do brwi, cienie ale najbardziej to pędzle, masakra.

niee, prościutkie jest bo nie chciałam przekombinować, ale dziękuję Noo starałam się żeby wyszło, było warto
Zaraz ruszę ze swoją linią odzieżową, mówię Wam

ja chyba też Dobranoc!

no bo to jest już uzależnienie poza tym.. jest promocja, więc dlaczego miałabym nie skorzystać? są święta, trzeba robić prezenty też samej sobie, kurczę

fajnie wyszło
jak ruszysz to możemy liczyć na pierwszą koszulkę za free, tak po znajomości?

Cytat:
Zazdroszczę prezentów, w porównaniu z Wami to prawie nic nie dostałam i aż mi głupio pisać
I raczej zakupowo też nie poszaleje, bo jest bida w narodzie i za tą kasę która dostałam muszę sobie kupić spodnie, a to, co mam zachomikowane na koncie pójdzie na życie w styczniu. Bida

nie martw się, u mnie w tamtym roku był bogatszy Mikołaj

Stary 2013-12-25, 15:57   #195
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
no bo to jest już uzależnienie poza tym.. jest promocja, więc dlaczego miałabym nie skorzystać? są święta, trzeba robić prezenty też samej sobie, kurczę
No i w związku z tym obczaiłam sobie alphanailstylist i widziałam promocje i mam dylemat, czy lepiej zacząć ogarniać ryjora i zakupić zestaw domorosłego chemika (kwasy) czy ze 2 sztuki lakierów

WYMIANA
Stary 2013-12-25, 16:02   #196
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, poczytałam i planuję go kupić, tylko gdzie? w aptece, sklepie zielarskim?
w aptece, w SP masz na 100%, ale w "normalnych" tez musisz poszukac :d ja ten dostalam od przyjaciolki, ale mi sie konczy wiec uderzam na poszuiwania w styczniu
Cytat:

nie martw się, ja tak samo, moi rodzice biedni jak myszy, wiec dostalam tylko tusz do rzęs i nowe kapcie ale mi to obojętnie, ja nakupywalam milion prezentow i z tego się bardziej cieszę
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 16:07   #197
Inspire
Kuźnia inspiracji

Aaa, nie powinnam narzekać, bo przecież Rossmann mnie wspomaga kosmetycznie
chyba muszę sobie trzasnąć kosmetyczną listę zakupową na 2014 i jakoś porozkładać to w czasie, żeby mnie nie pociągnęło po kieszeni za bardzo, a żeby spróbować tego, czego chcę - zakpoholizm mode on

WYMIANA
Stary 2013-12-25, 17:18   #198
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
No i w związku z tym obczaiłam sobie alphanailstylist i widziałam promocje i mam dylemat, czy lepiej zacząć ogarniać ryjora i zakupić zestaw domorosłego chemika (kwasy) czy ze 2 sztuki lakierów

ja pewnie dwie Chinki kliknę, tylko nie wiem jakie

mój Mikołaj drugi przyniósł mi zegarek nowy (bo pierwszy zabrała mi mamusia ), kubek termiczny i piwko.
bimber też dał, wypiliśmy całą butelkę, co to za czasy nastały, że matka z własnymi dziećmi siedzi i pije bimber a i koniec końców Mikołaj oddał mi swój telefon tak się prezenty dostaje no

Stary 2013-12-25, 17:48   #199
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
ja pewnie dwie Chinki kliknę, tylko nie wiem jakie

mój Mikołaj drugi przyniósł mi zegarek nowy (bo pierwszy zabrała mi mamusia ), kubek termiczny i piwko.
bimber też dał, wypiliśmy całą butelkę, co to za czasy nastały, że matka z własnymi dziećmi siedzi i pije bimber a i koniec końców Mikołaj oddał mi swój telefon tak się prezenty dostaje no
ŻYCIE takie czasy no

Jezu, chyba upadłam na literackie dno.. od dwóch dni zaczytuję się Grey'em

Edytowane przez oliwja
Czas edycji: 2013-12-25 o 17:51

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 17:50   #200
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ŻYCIE

Jezu, chyba upadłam na literackie dno.. od dwóch dni zaczytuję się Grey'em

życie, jest nobeelon

ja przeczytałam jedną część, ale pozostałe przeczytam chyba dla śmiechu

Stary 2013-12-25, 17:52   #201
Inspire
Kuźnia inspiracji

To ja już dawno upadłam, mam za sobą wszystkie

WYMIANA
Stary 2013-12-25, 17:53   #202
oliwja
Zakorzenienie

dajcie spokój.. czytałam o lodzie z połykiem u dziadków na obiedzie a babcia i tata 'o czym czytasz? co to za książka?'

Stary 2013-12-25, 18:53   #203
meeow
Lwiątko z Cintry

kurcze.. ja chyba sobie poczytam, bo na pierwszej części się uśmiałam w sumie

Stary 2013-12-25, 19:10   #204
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie wyszło
jak ruszysz to możemy liczyć na pierwszą koszulkę za free, tak po znajomości?
no właśnie, tak działają te promocje.. "no bo jest taniej to muszę wziąć.." znam to.
ojjj ja po dzisiaj zrobię sobie prezenty

zastanowimy się
Cytat:
weź dwa głębokie wdechy, włącz rozsądne myślenie a nie to które często miewam pod tytułem "chcę wszystko!!" i przeczytaj swój post jeszcze raz Kwasy
Swoją drogą myślałam o nich ale trochę boję się w to bawić.. tj przekonują mnie posty niektóre i wgl ale boję się że sobie coś zrobię, że porobią mi się przebarwienia, że to nieodpowiednia pora i w ogóle...

Stary 2013-12-25, 19:57   #205
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze.. ja chyba sobie poczytam, bo na pierwszej części się uśmiałam w sumie
No nie jest to powieść najwyższych lotów, taki Zmierzch dla dorosłych w sumie 84% za mną, podejrzewam, że dziś skończę pierwszą część.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Poza tym czytając to stwierdzam, że serio przydałby mi się facet

Stary 2013-12-25, 20:12   #206
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
weź dwa głębokie wdechy, włącz rozsądne myślenie a nie to które często miewam pod tytułem "chcę wszystko!!" i przeczytaj swój post jeszcze raz Kwasy
Swoją drogą myślałam o nich ale trochę boję się w to bawić.. tj przekonują mnie posty niektóre i wgl ale boję się że sobie coś zrobię, że porobią mi się przebarwienia, że to nieodpowiednia pora i w ogóle...
Wg kalendarza to pora jak najbardziej odpowiednia, pogoda mówi co innego niemniej jeszcze trochę zejdzie od zamówienia do kręcenia czegokolwiek, a że jak na razie jest sporo dni pochmurnych, to powinno dać radę, jakby co to jestem zaopatrzona w filtr 50+ (tłuścioch) no i fizyczny w minerałach
sama się boję tego, ale kurczę, muszę coś zrobić z tymi zaskórnikami, bo oszaleję inaczej moja siostra leczy się dermatologicznie i widać już u niej duże efekty, sporo kraterów zginęło (gdyby ktoś chciał wiedzieć, to najpierw Atrederm, teraz Aknemycin i nawilżająco Cetaphil MD), ale to są duuuże koszty, myślę, że wyższe niż w przypadku samorobionych złuszczaczy - gdzie zmieściłabym się myślę w 50 zł mając 2-3 kwasy + ewentualny konserwant + woda destylowana/olej.
No i biorę jeszcze pod uwagę duet Pharmaceris z kwasem migdałowym, ale to też koszta i już sama nie wiem

WYMIANA
Stary 2013-12-25, 20:14   #207
brr
Raczkowanie

Mój mikołaj bidny w tym roku, jak co roku. Dostałam tylko perfumy i troszkę kaski.

Greya przeczytalam 2,5 części
i mam beke z gimnazjalistek, które to czytają, świat schodzi na psy

Dzięki za przypomnienie o promocji w Hebe

Obżarłam się ciastem za wszystkie czasy

brr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:20   #208
Inspire
Kuźnia inspiracji

A tak w ogóle to mint, jak tam wrażenia z Anabelle? bo pewnie już przetestowane
swój pędzel też już poddałam testom, jak nauczę się go używać, to będzie miodzio, na razie jest dobrze.

WYMIANA
Stary 2013-12-25, 20:40   #209
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
no właśnie, tak działają te promocje.. "no bo jest taniej to muszę wziąć.." znam to.
ojjj ja po dzisiaj zrobię sobie prezenty

zastanowimy się

no akurat na Chinki to mam zawsze ochotę, niezależnie czy promocja czy nie
ja chyba też, trzeba siebie nagrodzić

oj no nie bądź taka.. daj koszulkę

Cytat:
No nie jest to powieść najwyższych lotów, taki Zmierzch dla dorosłych w sumie 84% za mną, podejrzewam, że dziś skończę pierwszą część.

ja chyba wrócę do czytania książek ściagnęłam czytnik ebooków na telefon, wrzuciłam książki

Cytat:
Obżarłam się ciastem za wszystkie czasy

mnie jeszcze jutro czeka żarcie

Stary 2013-12-25, 20:56   #210
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Wg kalendarza to pora jak najbardziej odpowiednia, pogoda mówi co innego niemniej jeszcze trochę zejdzie od zamówienia do kręcenia czegokolwiek, a że jak na razie jest sporo dni pochmurnych, to powinno dać radę, jakby co to jestem zaopatrzona w filtr 50+ (tłuścioch) no i fizyczny w minerałach
sama się boję tego, ale kurczę, muszę coś zrobić z tymi zaskórnikami, bo oszaleję inaczej moja siostra leczy się dermatologicznie i widać już u niej duże efekty, sporo kraterów zginęło (gdyby ktoś chciał wiedzieć, to najpierw Atrederm, teraz Aknemycin i nawilżająco Cetaphil MD), ale to są duuuże koszty, myślę, że wyższe niż w przypadku samorobionych złuszczaczy - gdzie zmieściłabym się myślę w 50 zł mając 2-3 kwasy + ewentualny konserwant + woda destylowana/olej.
No i biorę jeszcze pod uwagę duet Pharmaceris z kwasem migdałowym, ale to też koszta i już sama nie wiem
musiałabym się wgłębić w temat.. ale kurde wolałabym aby ktoś mi powiedział: kup to i to, zrób to i to, stosuj tak i tak i już.
Właśnie, ostatnio się zastanawiałam, filtr z minerałów starczyłby w duecie z kwasami o tej porze roku?
U mnie ciągle podskórne bolące gule, nie wiem co było na nie najlepsze...

mówisz o kremie 5% i 10%? Też o tym myślałam ale nie jestem przekonana czy jest równie skuteczne co samorobione toniki kwasowe.

No i chyba drugi raz kupię Effaclar DUO, akurat na promocji w SP widziałam ostatnio...
Cytat:
Mój mikołaj bidny w tym roku, jak co roku. Dostałam tylko perfumy i troszkę kaski.
kasa zawsze daje rade Mnie po Świętach stać by było na bilet na openera i biję się z myślami, czy nie tykać zostawić sobie na niego .. ale z drugiej strony... mam tyle rzeczy do kupienia...
Cytat:
A tak w ogóle to mint, jak tam wrażenia z Anabelle? bo pewnie już przetestowane
swój pędzel też już poddałam testom, jak nauczę się go używać, to będzie miodzio, na razie jest dobrze.
Testowałam, a jakże Krycie fajne aczkolwiek spodziewałam się większego, korektor dał radę. W ogóle jestem mistrzem bo bez próbek dopasowałam odcień w 100%, jest identyczny jak moja skóra Jeszcze wrzucili mi próbkę golden fair więc na lato będzie git Noo i nic mi się nie zważyło, w połowie dnia trochę się świeciłam, ale pudrowałam się bardzo delikatnie takim średnio fajnym pudrem. Generalnie jestem bardzo zadowolona Tylko różu jeszcze nie używałam bo mi nie pasowały do złoto-brązowego makijażu oka

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
no akurat na Chinki to mam zawsze ochotę, niezależnie czy promocja czy nie
ja chyba też, trzeba siebie nagrodzić

oj no nie bądź taka.. daj koszulkę

mnie jeszcze jutro czeka żarcie
co ty zrobisz jak wykupisz wszystkie kolory?

podmień sobie "pigułkę" na "koszulkę" (nie, nie wiem czemu mi się to skojarzyło)

na mnie śniadanko resztki z Wigilijnej kolacji Uwielbiam te świąteczne śniadanka, zję zupkę i makiełki

W ogóle macie jakieś plany zakupowe na promocję w Hebe? Szukam inspiracji co by tu sobie kupić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości