2013-12-25, 19:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez hope01
Ja przyznam szczerze, że spodziewałam się czegoś więcej.. Dadol niedobry dzisiaj. Przecież tu tak piździ że masakra! Gorzej jak wtedy, kiedy orkan był.
Poza tym atmosfery świątecznej w ogóle brak. Ot t. przygotowała wigilię zjedliśmy i tyle. teraz zdycham, bo mnie tak brzuch boli!!! masakra.
Poza tym pojechaliśmy po wigilii u t. na chwilę do mnie do domu.
Wiecie co... Jak ja tu narzekam, tak jednak mimo wszystko jest uprzejmie a u mnie:
-"prezenty macie tu" - wskazanie palcem, nikt nic nie podał ani nic.
-ja wnosiłam prezenty od nas, nie miałam jak butów zdjąć to ojciec zgryźliwie że buciki. A jak sam jest w gości to często nie ściąga, u mnie zaczął buty ściągać jak Młody zaczął raczkować i mu to powiedziałam
-mama do TZta: Chcesz kawę? Jak tak to sobie zrób.
-mam okulary. Połówki co prawda plusy, bardziej do kompa i czytania, ale noszę je też czasem bo mi się tak oczy nie meczą. To przyjezdni: po co mi one, po cholerę jak to słabe i że dla wyglądu je sobie kupiłam (tak, dałam 300 zł za okulary bo miałam kaprys)
-i na koniec mój ojciec patrząc na mnie: Pasowałoby sie za siebie wziać?
Chodziło rzecz jasna o mój brzuch...
Także długo nie posiedzieliśmy... Nie sądziłam że to powiem, ale lepiej mi u t. ....
|
Ehh szkoda gadać, jakie niektórzy mają wyczucie 
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Hope spoko, moja matka wyjechala z podobnym tekstem : nie jedz cukierkow bo jestes za gruba, zjedz ciasto 
U nas w miare spoko wigilia( procz oplatkowania, no nie cierpie tego grr), obzarlam sie :P Ale postanowienie noworoczne- 4 miechy na -10 kg!
Oglaszam, iz podobno jestem zareczona, chociaz z tego co pamietam tak nie powiedzialam  Najmniej romantyczne zareczyny swiata  ale ehhh podobno nie mozna miec wszystkiego....
|
Gratuluję! Pokaż pierścień 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Charliz ja też już czekam na wyprzedaże!
Dzisiaj moja Gwiazda skończyła 10 miesięcy. Cudowny czas
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Całuski dla Blanusi od Misia 
My fajnie rodzinnie spędzamy te Święta, przyjechała siostra z mężem synkami. Miś zachwycony towarzystwem kuzynów. Jutro do teściowej Nie widziałam ich pół roku...
Tu macie nas i Miśka na prezenie. Młody zachwycony, popitala na jeździku, w końcu może na dwóch nogach
|
|
|