|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Ja przyznam szczerze, że spodziewałam się czegoś więcej.. Dadol niedobry dzisiaj. Przecież tu tak piździ że masakra! Gorzej jak wtedy, kiedy orkan był.
Poza tym atmosfery świątecznej w ogóle brak. Ot t. przygotowała wigilię zjedliśmy i tyle. teraz zdycham, bo mnie tak brzuch boli!!! masakra. Poza tym pojechaliśmy po wigilii u t. na chwilę do mnie do domu. Wiecie co... Jak ja tu narzekam, tak jednak mimo wszystko jest uprzejmie a u mnie: -"prezenty macie tu" - wskazanie palcem, nikt nic nie podał ani nic. -ja wnosiłam prezenty od nas, nie miałam jak butów zdjąć to ojciec zgryźliwie że buciki. A jak sam jest w gości to często nie ściąga, u mnie zaczął buty ściągać jak Młody zaczął raczkować i mu to powiedziałam -mama do TZta: Chcesz kawę? Jak tak to sobie zrób. -mam okulary. Połówki co prawda plusy, bardziej do kompa i czytania, ale noszę je też czasem bo mi się tak oczy nie meczą. To przyjezdni: po co mi one, po cholerę jak to słabe i że dla wyglądu je sobie kupiłam (tak, dałam 300 zł za okulary bo miałam kaprys) -i na koniec mój ojciec patrząc na mnie: Pasowałoby sie za siebie wziać? Chodziło rzecz jasna o mój brzuch... Także długo nie posiedzieliśmy... Nie sądziłam że to powiem, ale lepiej mi u t. .... Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-12-24 o 23:04 |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ! Spoznione ale szczere zyczenia - wszystkiego dobrego dla Was, dzieciaczkow i Tztow!
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
U nas Wigilia wypadla nietypowo, ale bylo rodzinnie i przemilo i o to chodzilo. Yae chyba spodobaly sie klocki i musze przyznac, ze wcale jej sie nie dziwie. Jak bylo u Was? ---------- Dopisano o 05:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:02 ---------- hope przykre, co Was w domu spotkalo szaja trzymam sie :-D Dzieki kochana I pytanie, czy Wasze dzieci tez tak szaleja, kiedy sadzacie je w wozku lub foteliku? W krzeselku problemow nie ma, ale jak mam posadzic w wozku a zwlaszcza w samochodzie, to napina sie i wygina tak, ze czasami zastanawiam sie, czy w ogole kregoslup ma. Do tego stopnia, ze ciezko mi jest samej wychodzic... Mam nadzieje, ze to tylko taki etap i minie. |
|
|
|
#1535 |
|
Konto usunięte
|
Od 3 tugeza, wreszcie jak rzyg niestrawionym krupnikiem to pogszła lulać
|
|
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam że tak późno ale kompletnie nie miałam czasu nawet po tyłku się podrapać.
Chce Wam życzyć cudownych rodzinnych Świąt i by każda z Was poczuła tą atmosferę jak za czasów dzieciństwa! Dużo dużo miłości
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wszystkiego dobrego dla was maluszkow i Tz zeby usmiechy nie znikaly z waszych buziek a dzieciaczki rosly zdrowo i zaskakiwaly nowymi umiejetnosciami
My dzis szykujemy zarelko na jutrzejsze urodziny ale mamy przygode napisze jak bedzie po oczywiscie moja wina ![]() Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie..ciekawe jakim tekstem określił by mój brzuch..hope. Nie przejmuj się-niemile to, ale cóż, buziaczka Antosiowego Ci przesyłam...
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
Hejo Gwiazdy
Świąteczna kawka i zabawy, Julianka ładnie spała do 8.45, jestem jak młody bóg gdyby nie to, że TŻ miał wczoraj urodziny i siedziało chłopa u niego do wpół do 3 Tera zdycha Wiadomo, że święta nie takie jak kiedyś ale dzięki Maluchowi wszyscy dostali świątecznego pie**olca i było uroczo Życzę Wam cudownie spędzonych, rodzinnych chwil |
|
|
|
#1540 |
|
Lurker ;)
|
Hope spoko, moja matka wyjechala z podobnym tekstem : nie jedz cukierkow bo jestes za gruba, zjedz ciasto
![]() U nas w miare spoko wigilia( procz oplatkowania, no nie cierpie tego grr), obzarlam sie :P Ale postanowienie noworoczne- 4 miechy na -10 kg! Oglaszam, iz podobno jestem zareczona, chociaz z tego co pamietam tak nie powiedzialam Najmniej romantyczne zareczyny swiata ale ehhh podobno nie mozna miec wszystkiego....
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
sweet-gratulacje
![]() o kurcze to widzę,że nie u wszystkich kolorowo,Hope kurde przykre Lady, u Was coś lepiej? u mnie tłoczno ale było naprawdę bosko w wigilię, troszkę popłakałyśmy z mamą ale atmosfera była taka magiczna że czułyśmy,że ojciec jest z nami ![]() mama dziś ze łzami w oczach mówiła,że nasz dom trzyma ją przy życiu, dzieci, hałasy, krzątaninę, miło mi się zrobiło mimo sporego smutku i ogromnej tęsknoty za tatą to była bardzo niezwykła wigilia dziewczyny, oby pozostałe dni świąt były miłe i spokojne |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44284617]Od 3 tugeza, wreszcie jak rzyg niestrawionym krupnikiem to pogszła lulać
[/QUOTE]Nie żartuj, że u Was tez rzyganie. U nas (też był krupnik na obiads ). Jak chlusnął mi kaszą w nocy to się znowu przeraziłam, lał się strumień, później jeszcze drugi raz to samo i tak osłabiony spał już ze mnądo rana a ja nie mogłam oka zmrużyć, bo się bałam. Na szczeście od rana już wesolutki ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
o, gratulację i co z tego, ze malo romantyczne sa
|
|
#1543 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szału dostaje jak w nim siada. W wózku też się pręży jak ją zapinam ale jak ruszamy to już jest git.Cytat:
a tyle już zrzuciłas, więc olej takie teksty. I powiedz jak to było ![]() Laski ja tak w skrócie: WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO SOBIE WYMARZYCIE Wam życzę ![]() Ja nie lubiłam Świat nigdy, jeszcze jak byłam dzieckiem to tolerowałam a potem to już masakra wręcz. A wczoraj było fajnie ale to zasługa dzieci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Konto usunięte
|
Little, gratki
![]() Marsi, dobrze takie rzeczy czytać Blogerko, ano... przed chwilą znów :/ nastrój ma w miarę. Dałam chrupki kukurydziane, bo głodna, może chociaż to zostanie w brzuszku... Dostałam wyczekiwaną książkę o Japonii http://www.empik.com/japonia-w-szesc...5714,ksiazka-p ciekawa jestem, Meneq, to przez ciebie! prócz tego dwie inne z listy Agu zachwycona duplowym domkiem, a Dorka właśnie gada ze swoimi |
|
|
|
#1546 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej. U nas nocka MASKARA!!
![]() Daria urządziła UWAGA ! od 2.00 - 5.00 a potm spała do 7.00 .... A wieczorem zasnęła dopiero o 22.00. Ledwo żyję. A dziś do moich rodziców jedziemy. Na Wigilii byliśmy u t. Był tam też brat męża z żoną... Było tak sobie. Wolę u moich rodziców być, wtedy rzeczywiście czuję urok świąt. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A text ojca Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak wyglądały zaręczyny. Napiszesz?? No chyba że nie chcesz to ok Cytat:
wzruszyłam się
|
|
#1547 |
|
Konto usunięte
|
A moja mama walnęła hasło roku... dobrze, że teściowie mają poczucie humoru i brechnęli razem
![]() Życzenia teść mojej mamie składa, a ona zamiast dziękuję, to "dziękuję, dziękuję, do widzenia..." i zreflektowała się, co mówi, i wali: o matko, co ja pieprzę... Dziewczyny, moja mama na co dzień tak nie mówi! albo niestety pozostałość po udarze :/ albo się kobieta zestresowała. |
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tak na szybko, bo ciągle jestem zagoniona, a Ewa raczkuje pełną parą i ciągle za nią biegam - zdrowych i spokojnych Świąt! Oby Wasze pierwsze Święta z dzieciaczkami były wyjątkowe, rodzinne i takie jak sobie wymarzycie
|
|
|
|
#1549 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44285562]A moja mama walnęła hasło roku... dobrze, że teściowie mają poczucie humoru i brechnęli razem
![]() Życzenia teść mojej mamie składa, a ona zamiast dziękuję, to "dziękuję, dziękuję, do widzenia..." i zreflektowała się, co mówi, i wali: o matko, co ja pieprzę... Dziewczyny, moja mama na co dzień tak nie mówi! albo niestety pozostałość po udarze :/ albo się kobieta zestresowała.[/QUOTE] Mimo wszystko śmiesznie wyszło oby to tylko stres jednak.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44285562]A moja mama walnęła hasło roku... dobrze, że teściowie mają poczucie humoru i brechnęli razem
![]() Życzenia teść mojej mamie składa, a ona zamiast dziękuję, to "dziękuję, dziękuję, do widzenia..." i zreflektowała się, co mówi, i wali: o matko, co ja pieprzę... Dziewczyny, moja mama na co dzień tak nie mówi! albo niestety pozostałość po udarze :/ albo się kobieta zestresowała.[/QUOTE] |
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas bardzo fajnie prezenty sie podobały wigilia smaczna moja mama nas napchala jedzeniem. Potem byliśmy u mojej przyjaciółki 11pieter wyżej. Hania szalala potem do 22! Ale za to spala ciągiem do 7 rana. A ja sie wcale nie wsypalam bo co chwilę sprawdzalam czy wszystko ok skoro sie nie budzi ![]() teraz dalej u rodziców czekamy na obiadek, Mniam ![]() Sweet gratulacje ! pokaz pierścionek
|
|
#1552 |
|
Konto usunięte
|
ZNalazłam foto mojej małej czarnej
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...th-lace-insert w sklepie po 60zł!
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44285427]Little, gratki
![]() Marsi, dobrze takie rzeczy czytać Blogerko, ano... przed chwilą znów :/ nastrój ma w miarę. Dałam chrupki kukurydziane, bo głodna, może chociaż to zostanie w brzuszku... Dostałam wyczekiwaną książkę o Japonii http://www.empik.com/japonia-w-szesc...5714,ksiazka-p ciekawa jestem, Meneq, to przez ciebie! prócz tego dwie inne z listy Agu zachwycona duplowym domkiem, a Dorka właśnie gada ze swoimi Jestem szalenie ciekawa Twoich odczuc po lekturze. Dziewczyna jest japonistka, to powinno byc in plus, ale czy na pewno... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1554 |
|
Konto usunięte
|
A czytałaś?
Wiesz, ja nie mam oczekiwań po tej książce - nawet nie sprawdzam, kim jest autorka, bo w tym momencie liczą się dla mnie jej subiektywne odczucia - tak samo jak w każdej innej podróżniczej książce. W ogóle uwielbiam literaturę podróżniczą bardzo mi się np. Kreta "Moje Indie" podobały, a jednak przez wielu skrytykowane. Tak samo Pawlikowska - ogrom fanów, a ja z przyjemnością tylko jedną jej pozycję przeczytałam.
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44286368]A czytałaś?
Wiesz, ja nie mam oczekiwań po tej książce - nawet nie sprawdzam, kim jest autorka, bo w tym momencie liczą się dla mnie jej subiektywne odczucia - tak samo jak w każdej innej podróżniczej książce. W ogóle uwielbiam literaturę podróżniczą bardzo mi się np. Kreta "Moje Indie" podobały, a jednak przez wielu skrytykowane. Tak samo Pawlikowska - ogrom fanów, a ja z przyjemnością tylko jedną jej pozycję przeczytałam.[/QUOTE]Nie, nie czytalam, ale chetnie rzucilabym okiem. Tylko zeby mowic o subiektywnych odczuciach tez trzeba miec jakis punkt wyjscia. Inaczej powstaje tylko pozywka dla bezmyslnych "japonofilow". |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja- u mnie też książkowo
![]() http://www.wydawnictwoliterackie.pl/...Tymon-Tymanski http://www.wydawnictwoliterackie.pl/...Rafal--Ksiezyk http://www.wydawnictwoliterackie.pl/...Rafal--Ksiezyk i na koniec kucharska
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44286237]ZNalazłam foto mojej małej czarnej
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...th-lace-insert w sklepie po 60zł![/QUOTE]wolałabym zobaczyć na Tobie ;P
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44286237]ZNalazłam foto mojej małej czarnej
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...th-lace-insert w sklepie po 60zł![/QUOTE]No właśnie, na modelce Szajowej byśmy chciały zobaczyć |
|
|
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie Szaja, pokaz się
Ja jadę w sobotę na wyprze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Najmniej romantyczne zareczyny swiata
ale ehhh podobno nie mozna miec wszystkiego....

). Jak chlusnął mi kaszą w nocy to się znowu przeraziłam, lał się strumień, później jeszcze drugi raz to samo i tak osłabiony spał już ze mnądo rana a ja nie mogłam oka zmrużyć, bo się bałam. Na szczeście od rana już wesolutki
szału dostaje jak w nim siada. W wózku też się pręży jak ją zapinam ale jak ruszamy to już jest git.
UWAGA ! od 2.00 - 5.00
a potm spała do 7.00 .... A wieczorem zasnęła dopiero o 22.00. Ledwo żyję. A dziś do moich rodziców jedziemy.
Dzień bez focha to dzień stracony dla niego, ehh...