Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 14:31   #1609
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Hejo Siedzimy właśnie z mężem i popijamy winko pomarańczowe

Przyszedł brat z tą ... Torbą bratową ale nawet tam nie wychodzę. Wiecie co... Nie jestem osobą której zależy na prezentach ale poczułam wielką przykrość. To ja biegałam po sklepach jak debil za zabawką dla ich córki,żeby się cieszyła,żeby nie rzuciła od razu w kąt,w dodatku wydałam nie małe pieniądze... A ta idiotka kupiła Oskarowi jakieś gówno za 5 zł. Przecież to na rzut oka widać że to chińskie tanie dziadostwo,w dodatku niebezpieczne bo ma elementy które mały może połknąć. Także prezent od cioci i wujka wyląduje w śmietniku bo jest zupełnie bezużyteczny. I wiem czemu mu takie coś kupiła... Przez te ostatnie starcia ze mną. Ale żeby na dziecku się odgrywać? Szkoda mi małego chociaż i tak nie będzie pamiętał ale dla mnie to ogromna przykrość jak potraktowała moje dziecko. Kupiła coś na odczepnego żeby tylko było. A sama wymaga prezentów bardzo drogich... Jak ja bym taki "prezent" dała to by mnie wyśmiała i kolejny rok obgadywała. Sucz bura!!! Moje dziecko jest po prostu dla niej gorszej kategorii. Jemu odmówiła parę groszy więcej na rzecz tabletów/telefonów/laptopów dla swoich dzieci.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora