Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-26, 18:32   #4502
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
gratuluję trafionych prezentów nie wiem do czego pasuje ten ubiór meski na zdjęciu powyżej ale jest ekstra! musze mojemu pokazać
Dziękuję Ten smoking nam się szalenie podoba, może jednak zrezygnujemy z garnituru na rzecz takiego...

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
U mnie mogliby byc lepiej w Swieta. Tesknue za rodzina i wspolnym koledowaniem. Do tego moj przyszly tesciu zepsul mi Wigilie swoim beznadziejnym zachowaniem.
(...)
Natchniona prezentem Tz, skorzystalam z obnizek i kupilam sobie bielizne slubna. Do tego kupilam figi do kompletu.

http://www.agentprovocateur.com/spri...pless-bra~nude
Współczuję zachowania teścia i średnio udanych świąt, wg mnie zachował się jak dziecko, ale to tylko o nim świadczy... szkoda, że przy okazji popsuł humor innym

Bielizna super, choć nie wiem czy ten kształt miseczek do mnie przemawia....

My właśnie przyjechaliśmy do TŻ, ale rodzice przyjadą dopiero za godzinę, a szwagierka będzie jutro. Strasznie mi jakoś humor podupadł, smutno mi, że to już po Świętach i tęskni mi się do moich, choć wiem, że to głupie, bo mieszkamy w jednym domu cały czas... ale jednak w Święta było tak cudownie, magicznie i cały czas razem... na co dzień jednak my jesteśmy na górze, oni na dole i mało mamy takich wspólnych wieczorów, a co dopiero dni...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora