|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
![]() ![]() Co do prezentów to u mnie w tym roku to przesada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jutro jedziemy do domu TŻ i znając życie przytyję z 3kg ![]() Swoją drogą, czy taki typ koszuli i muchy dedykowane są jakiemuś konkretnemu "odzieniu" - frak, smoking? Czy można takie założyć do zwykłego garnituru? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-12-25 o 22:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny super, że prezenty udane
![]() moje święta też bardzo przyjemnie, jak do tej pory rodzinnie i bardzo miło ![]() ![]() co do prezentów to dostałam kurtkę snowboardową od rodziców, grę planszową od siostry (UWIELBIAM GRY PLANSZOWE! ![]() ![]() do mojego ślubu zostało 4 miesiące ![]() ![]() ![]()
![]() 2015 ![]() Edytowane przez mala_czarna_21 Czas edycji: 2013-12-25 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Ja juz wrocilam do Wawy z Tz jak zawsze smutno mi gdy wyjeżdżam od rodzicow, bo jakoś u nas inaczej obchodzi się swieta. Jutro jadę do teściowej a w piątek na 7 do pracy :/ no ale cóż takie uroki, za to weekend spędzimy na naukach przedmałżeńskich. Ah dotarl do mnie welon w końcu
![]() ![]() ![]() Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
#4474 |
Zakorzenienie
|
Anesthesia - Ewan Macgregor ma tu na sobie smoking
![]() Ja dostalam czytnik ebooka od rodzicow jako calkowita niespodzianke!!! Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Mala czarna- brat kupil sobie gre Pod napieciem. Raz zagralismy i pojechalismy kupic egzemplarz dla nas. Dzis rypalismy w Kolejke ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Minęła północ, więc mamy 4 miesiące do ślubu! ![]() ![]() Odnośnie Świąt to oczywiście miło i rodzinnie. Mikołaj się spisał - najbardziej TŻowy. ![]() ![]() ![]() Jutro mamy wizytację rodzinną - kolejne cztery zaproszenia rozdamy, później kilka wizyt przyjacielskich. Ogólnie bardzooooo pozytywnie odstatnimi czasy. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-12-25 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Anannke śliczne kolczyki
![]() my kupiliśmy dziadkom grę planszową IKnow, mogę powiedzieć, że jest mega fajna ![]() ![]()
#4477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dostałam od rodziców cudowny zestaw 6 filiżanek, dzbanek, kubeczek na mleko i dwa kubki. Przepiękne ![]() ![]() ![]() A że zestaw obiadowy już mam to posag prawie gotowy ![]() Cytat:
![]() Zresztą my spędzimy bardzo radośnie Sylwka rozgrywając wszelkie planszówki jakie uda nam się znaleźć ![]() ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ! Po kilkunastu? dniach nieobecności jestem, jako że mieszkam z babcią tylko to wszystkie obowiązki przedświąteczne przejmuje ja i nie miałam czasu na sprztanie.
Życzę Wam aby następne święta były piękniejsze !! w końcu już jako żonki ![]() Ps. u mnie wśród znajomych chyba z 5 par się zaręczyło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czytnik ebooków to samo dobro, uwielbiam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie ida w parze. Koszula z czarnymi okraglymi guzikami jest stricte do smokingu. Wiem, ze sa garnitury smokingowe z mucha, ale bez takiej koszuli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
U nas też prezenty super trafione
![]() Dostałam 3 książki, rękawiczki, pieniądze, kosmetyczkę ![]() TŻ dostał perfumy, koszulkę, bokserki, książkę, portfel i spinki ślubne, które mu się bardzo spodobały ![]() Ja jestem zadowolona, bo to pierwsze Swięta, kiedy nie przytyłam, a jeszcze schudłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
Hej Hoooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie praktycznie 8 miechów zostało ![]() A mi dzisiaj pękła szybka w telefonie ![]() ![]() ![]() a Święta rodzinne, wesołe i pełne fantastycznych prezentów ![]() Ale byłam w tym roku grzeczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie wizazanki
![]() ost dzien swiat,dzis ostatnie obzarstwo,to dobrze bo ledwo sie ruszam juz.. nam dzisiaj stuknelo 7mies do slubu ![]() moja mama tez przezywala ost swieta no i wogole plakala bo i nasz slub i moj brat w styczniu tata zostanie.. powiedziala ze jej marzenia sie wszystkie spelnily ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas święta również mijają pozytywnie ![]() ![]()
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
anannke, ładne
![]() mojakaren, powrotu do zdrowia! Kochane, zostało nam 7 miesięcy, mój brat ma urodziny, a ja i TŻ małe święto ![]() Edytowane przez cude Czas edycji: 2013-12-26 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny za słowa otuchy powoli wracam do siebie ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4488 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |||||
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję też reszty prezentów ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Winter is coming
|
ja tez powracam
![]() ![]() ![]()
#4491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I do tego jak nasz samochód zdycha albo mamy jechać gdzieś dalej to mamy dwa autka rodziców do wypożyczenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Opium my kolejkę mamy od poprzedniego Mikołaja i też lubimy bardzo grać!
![]()
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ale super prezenty, anannke cudne kolczyki ![]() Mnie sie marzyla bizu na slub pod choinke ale za to dostalam zegarek i moje ukochane perfumy ![]() zegarek-damski-pierre-ricaud-p25901-3112q.jpg Od rodzicow pizamke (taaaka milusia ![]() ![]() a od tesciowej sliczna szkatulke na bizu ![]() p.s. co do mieszkania przed slubem...tez bysmy mogli juz ale ja nie chce ![]() teraz dopiero doceniam kazda chwile spedzona z rodzicami i z babcia...chociaz przyznaje ze oczekiwanie na przeprowadzke jest mega ekscytujace ![]() ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2013-12-26 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
witam w ostatni świąteczny dzień
![]() Wigilię spędziliśmy osobno ale razem byliśmy na pasterce ![]() wczoraj obiad u mnie a kolacja u rodziców TŻ a dziś jedziemy do moich dziadków jeszcze ![]() jutro idziemy oglądać zaproszenia ![]() ![]() Święta mijają leniwie i spokojnie ![]() a my mieszkamy razem (w mieszkaniu własnościowym więc to logiczne :P ) i dobrze nam z tym ![]() ![]() też uwielbiamy gry planszowe, często gramy w "magię i miecz"
7.06.2014 ![]() ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-12-26 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Raczkowanie
|
hej hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Erudycja
|
czemu spedzacie osobno wigilie? My mieszkajac razem spedzamy wigilie razem, najpierw u jednej rodziny a potem u drugiej.
My wczoraj pol dnia przelezelismy a potem pojechalismy do mojej babci bo chcial sie pochwalic swoją nalewką :P a wieczorem pojechalismy ze znajomymi na dyskoteke. Teraz Tż dopiero wstał z lozka bo od 13 ogladamy tv a ja nadal sie lenie i czekam az przyniesie mi sniadanie/obiad do lozka ![]() witaj ![]() po nowym roku mamy pierwsze spotkanie z pania psycholog, zamierzamy tez wybrac w koncu samochod i zakupic przybory do zaproszen. No i mam nadzieje znalezc okazje do wyprobowania fryzury i makijażu ślubnego.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-12-26 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny
![]() Wesolych Swiat (jeszcze!) ![]() U mnie mogliby byc lepiej w Swieta. Tesknue za rodzina i wspolnym koledowaniem. Do tego moj przyszly tesciu zepsul mi Wigilie swoim beznadziejnym zachowaniem. Gdyby nie Tz, to chyba by mi wlosy wypadly ![]() Takze w przyszlym roku spedzamy Swieta z moja rodzina. Natchniona prezentem Tz, skorzystalam z obnizek i kupilam sobie bielizne slubna. Do tego kupilam figi do kompletu. http://www.agentprovocateur.com/spri...pless-bra~nude Planowalam miec biala, ale zakochalam sie w tej. Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od 2 lat schemat taki: najpierw wigilia u teściów a potem u mnie, i 1 dzień u mnie a drugi u tż. Cytat:
u nas u teściów maluszek brata tż nie wytrzymał ( 2 latka ma, rozumiał że będzie Mikołaj i nie chciał usnąć w dzień, przez co z połowie otwierania prezentów dostał takiej histerii że szok. a poza tym to piękne święta, ciągle żyję świadomością tego że ostatnie jako panienka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Zaprosilam kolezanke na polska Wigilie,a tesciu zachowywal sie jak idiota. Na sam poczatek oznajmil, ze nikt sie nim nie przejmuje. Gral na laptopie az wystygl barszcz, oplatek mu nie smakowal (wielka laske zrobil, ze w ogole wstal) salatka jarzynowa smakowala jak ziemniaczana, byl niemily dla nas i mamy Tz, byl opryskliwy i marudzil. Wszystko przy mojej kolezance.
Wczoraj sie do niego nie odezwalam ani slowem, bo nie chcialam sie klocic, a jego zdaniem robilam jemu na zlosc. Dodam, ze dla tej malpy, bratowej Tz, byl przemily. Czas sie wyniesc stad.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-12-26 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.