Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-25, 22:43   #4471
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
podpisuje się pod tym wszystkimi nogami i rękoma

u mnie lenistwo, jedzenie, sprzatanie po jedzeniu, potem znów jedzenie i tak w kółko ale to ma swój urok. dostałam pod choinkę lokówkę z rowenty, jakieś ciuchy i kilka kosmetyków o ktorych cicho wspominałam.A TŻ dostał szalik - komin do płaszcza i wypasioną golarę postarałam sie

nie chce mi się wracać do pracy i do codzienności.. dobrze, że jeszcze jutro zostało.
No u nas podobnie, jem cały czas właściwie

Co do prezentów to u mnie w tym roku to przesada Dostałam ich mnóstwo, w dodatku wszystkie trafione! Na imieniny dostałam torebkę, którą sama wybrałam, a pod choinką były skarpety-nadkolanówki, spódniczka, perfumy (100ml + miniaturka), zestaw biżuterii, naszyjnik, kalendarz, troszkę słodkości, książka kucharska, mata do ćwiczeń i jeszcze jedne cudowne kolczyki na co dzień od Siostry - jedne mają literkę E, drugie R - nasze inicjały, są przeurocze Tak więc jak widać szał totalny

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
A ja na nieszczęście chora leżę chyba z grypa żołądkową ( albo to kara za wigilijne obżarstwo albo taki pech jedno jest pewne - przez te święta nie przytyję :p

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Współczuję, ja miałam grypę żołądkową w maju i do tej pory źle mi się robi, jak o niej pomyślę... jedyny jej plus jest taki, że to przeważnie jedniodniówka

A jutro jedziemy do domu TŻ i znając życie przytyję z 3kg Wolne mam do 6 stycznia włącznie, ale zaraz potem czeka mnie 100% szalony i zabiegany styczeń - przygotowania do konferencji i sama konferencja, czyli conajmniej 2 dni wyjęte z życiorysu, oddanie 3 projektów na studia plus sesja...

Swoją drogą, czy taki typ koszuli i muchy dedykowane są jakiemuś konkretnemu "odzieniu" - frak, smoking? Czy można takie założyć do zwykłego garnituru? TŻ zobaczył na filmie i ku mojej wielkiej radości oznajmił, że chce tak wyglądać w dniu ślubu

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-12-25 o 22:47
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:52   #4472
mala_czarna_21
Zakorzenienie

dziewczyny super, że prezenty udane

moje święta też bardzo przyjemnie, jak do tej pory rodzinnie i bardzo miło rozdaliśmy już sporo zaproszeń i jak na razie nikt nam nie odmówił

co do prezentów to dostałam kurtkę snowboardową od rodziców, grę planszową od siostry (UWIELBIAM GRY PLANSZOWE! ), od teściów wypasioną podkładkę pod laptopa i z TZ sprawiliśmy sobie laptopa pod choinkę bo ten mój to już był złom

do mojego ślubu zostało 4 miesiące Boże, to już tak blisko, moja mama płakała w wigilię przy życzeniach, że to ostatnie takie święta moje w domu itp już sobie wyobrażam co będzie na ślubie

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2013-12-25 o 22:54
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:52   #4473
gornek
Zakorzenienie

Ja juz wrocilam do Wawy z Tz jak zawsze smutno mi gdy wyjeżdżam od rodzicow, bo jakoś u nas inaczej obchodzi się swieta. Jutro jadę do teściowej a w piątek na 7 do pracy :/ no ale cóż takie uroki, za to weekend spędzimy na naukach przedmałżeńskich. Ah dotarl do mnie welon w końcu co do prezentów to jak zawsze trafione, bo i torebka, biżuteria na slub, zestaw noży ( bo porządnych nie mam :P) prostownica, pasek no dziwnie mi giną i sporo słodyczy lece spac, moze jutro cos nadrobię

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:59   #4474
Opiumalfa
Zakorzenienie

Anesthesia - Ewan Macgregor ma tu na sobie smoking

Ja dostalam czytnik ebooka od rodzicow jako calkowita niespodzianke!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Mala czarna- brat kupil sobie gre Pod napieciem. Raz zagralismy i pojechalismy kupic egzemplarz dla nas. Dzis rypalismy w Kolejke

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 23:08   #4475
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziewczyny super, że prezenty udane

moje święta też bardzo przyjemnie, jak do tej pory rodzinnie i bardzo miło rozdaliśmy już sporo zaproszeń i jak na razie nikt nam nie odmówił

co do prezentów to dostałam kurtkę snowboardową od rodziców, grę planszową od siostry (UWIELBIAM GRY PLANSZOWE! ), od teściów wypasioną podkładkę pod laptopa i z TZ sprawiliśmy sobie laptopa pod choinkę bo ten mój to już był złom

do mojego ślubu zostało 4 miesiące Boże, to już tak blisko, moja mama płakała w wigilię przy życzeniach, że to ostatnie takie święta moje w domu itp już sobie wyobrażam co będzie na ślubie
U nas to samo! Mama TŻ się rozpłakała przy życzeniach i stwierdziła, że.. dobrze, że nie bierzemy kościelnego, bo ona to by chyba przeryczała cały.

Minęła północ, więc mamy 4 miesiące do ślubu!

Odnośnie Świąt to oczywiście miło i rodzinnie. Mikołaj się spisał - najbardziej TŻowy. Dostałam śliczną biżu z fioletowym kamieniem,które wychodzi, ze założę na ślub (idealnie pasują do butów ). Sama nie mogłam zdecydować, to wyszło, że TŻ zdecydował za mnie. .

Jutro mamy wizytację rodzinną - kolejne cztery zaproszenia rozdamy, później kilka wizyt przyjacielskich. Ogólnie bardzooooo pozytywnie odstatnimi czasy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-25 o 23:14
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 23:21   #4476
say-hello
Zakorzenienie

Anannke śliczne kolczyki

my kupiliśmy dziadkom grę planszową IKnow, mogę powiedzieć, że jest mega fajna graliśmy dziś całą rodzinką. jest na zasadzie odpowiadania na pytania - które są dosyć trudne można się sporo nauczyć.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 23:34   #4477
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Domyślam się i zazdroszczę mnie tak niezbyt w domu z rodzicami się mieszka i tkwię tu przez sytuację finansową niż z wyboru. Myślę że moja mama patrzy na mój związek z tż przez pryzmat swojego nieudanego (tzn żyją razem ale się nie dogadują zupełnie) i nie rozumie że można kogoś tak kochać, być dla kogoś najważniejszą osobą i całym światem z wzajemnością. Że jestem na prawdę szczęśliwa z tż i zawsze się czepia że siedzę u niego tyle że tyle się spotykamy, ma zawsze uszczypliwe uwagi na ten temat że po co że wczoraj się widzieliśmy że nam się nie nudzi tak że to że tamto że mnie nigdy w domu nie ma itp itd. Do tego wiele innych wad i święty by z nią nie wytrzymał. Tak więc z przyjemnością zamieszkam z tż jak to będzie tylko możliwe - po pierwsze to co mówisz a po drugie prawdziwa wolność wiem że nie powinnam tak mówić ale czasem nie mam już sił z nią a święta takie prawdziwe wewnętrzne będą za rok dopiero kiedy będę z tż i będziemy małżeństwem
My mieszkamy nad moimi rodzicami, więc mamy dwa w jednym-wolność i mamusine obiadki A tak serio przy 4 osobach łatwiej się gotuje, tym bardziej, że zawsze ktoś ma wolne i zrobi obiad. No i wychodzi jednak taniej. Ekonomiczniej.

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
co do prezentów to jak zawsze trafione, bo i torebka, biżuteria na slub, zestaw noży ( bo porządnych nie mam :P) prostownica, pasek no dziwnie mi giną i sporo słodyczy lece spac, moze jutro cos nadrobię
Noże
Ja dostałam od rodziców cudowny zestaw 6 filiżanek, dzbanek, kubeczek na mleko i dwa kubki. Przepiękne Z ażurowymi podstawkami na filiżanki Jutro obfocę
A że zestaw obiadowy już mam to posag prawie gotowy

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
my kupiliśmy dziadkom grę planszową IKnow, mogę powiedzieć, że jest mega fajna graliśmy dziś całą rodzinką. jest na zasadzie odpowiadania na pytania - które są dosyć trudne można się sporo nauczyć.
Gry planszowe są cudowne
Zresztą my spędzimy bardzo radośnie Sylwka rozgrywając wszelkie planszówki jakie uda nam się znaleźć Ze znajomymi, którzy nas w to wciągnęli
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 07:56   #4478
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Domyślam się i zazdroszczę mnie tak niezbyt w domu z rodzicami się mieszka i tkwię tu przez sytuację finansową niż z wyboru. Myślę że moja mama patrzy na mój związek z tż przez pryzmat swojego nieudanego (tzn żyją razem ale się nie dogadują zupełnie) i nie rozumie że można kogoś tak kochać, być dla kogoś najważniejszą osobą i całym światem z wzajemnością. Że jestem na prawdę szczęśliwa z tż i zawsze się czepia że siedzę u niego tyle że tyle się spotykamy, ma zawsze uszczypliwe uwagi na ten temat że po co że wczoraj się widzieliśmy że nam się nie nudzi tak że to że tamto że mnie nigdy w domu nie ma itp itd. Do tego wiele innych wad i święty by z nią nie wytrzymał. Tak więc z przyjemnością zamieszkam z tż jak to będzie tylko możliwe - po pierwsze to co mówisz a po drugie prawdziwa wolność wiem że nie powinnam tak mówić ale czasem nie mam już sił z nią a święta takie prawdziwe wewnętrzne będą za rok dopiero kiedy będę z tż i będziemy małżeństwem

chwaliłam się w klubie ale wrzucę też tu - prezent rocznicowo - gwiazdkowy od tż są piękne i oczywiście na ślub
Piękne kolczyki!!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 08:20   #4479
alloffkowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny ! Po kilkunastu? dniach nieobecności jestem, jako że mieszkam z babcią tylko to wszystkie obowiązki przedświąteczne przejmuje ja i nie miałam czasu na sprztanie.
Życzę Wam aby następne święta były piękniejsze !! w końcu już jako żonki

Ps. u mnie wśród znajomych chyba z 5 par się zaręczyło
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 08:37   #4480
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Anesthesia - Ewan Macgregor ma tu na sobie smoking

Ja dostalam czytnik ebooka od rodzicow jako calkowita niespodzianke!!!
Dziękuję! Czyli taka koszula i mucha idą w parze tylko ze smokingiem, czy można taką założyć do garnituru?

A czytnik ebooków to samo dobro, uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
My mieszkamy nad moimi rodzicami, więc mamy dwa w jednym-wolność i mamusine obiadki A tak serio przy 4 osobach łatwiej się gotuje, tym bardziej, że zawsze ktoś ma wolne i zrobi obiad. No i wychodzi jednak taniej. Ekonomiczniej.
Mamy dokładnie taką samą sytuację Polubiłam to rozwiązanie
Stary 2013-12-26, 08:52   #4481
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dziękuję! Czyli taka koszula i mucha idą w parze tylko ze smokingiem, czy można taką założyć do garnituru?

Niestety nie ida w parze. Koszula z czarnymi okraglymi guzikami jest stricte do smokingu. Wiem, ze sa garnitury smokingowe z mucha, ale bez takiej koszuli.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 09:42   #4482
Dotka90
Zakorzenienie

U nas też prezenty super trafione
Dostałam 3 książki, rękawiczki, pieniądze, kosmetyczkę
TŻ dostał perfumy, koszulkę, bokserki, książkę, portfel i spinki ślubne, które mu się bardzo spodobały

Ja jestem zadowolona, bo to pierwsze Swięta, kiedy nie przytyłam, a jeszcze schudłam Mimo, że na kawałek ciasta sobie pozwoliłam
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 09:59   #4483
KaEs
Wtajemniczenie

Hej Hoooo

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość

dzisiaj wybił nam równy miesiąc do ślubu
śniegu, śniegu, pełnooo śniegu Ci życzę - bedzie magicznie no chyba, że go nie chcesz to wtedy cieplutkiej pogody

Cytat:
czywiście na ślub
piękne

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Minęła północ, więc mamy 4 miesiące do ślubu!

D
to już tak blisko!!!!!!!!!!!!!!
U mnie praktycznie 8 miechów zostało

A mi dzisiaj pękła szybka w telefonie :/ najgorsze, że nie kupię obudowy, bo to koszt rzędu 200 zł, a wolę unikać "zbędnych" wydatków no.... podsumowując: lajf is brutal end full of zasadzkas end samtajms kopas w dupas

a Święta rodzinne, wesołe i pełne fantastycznych prezentów
Ale byłam w tym roku grzeczna

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 10:19   #4484
missmalezji
Wtajemniczenie

witam wszystkie wizazanki
ost dzien swiat,dzis ostatnie obzarstwo,to dobrze bo ledwo sie ruszam juz..
nam dzisiaj stuknelo 7mies do slubu
moja mama tez przezywala ost swieta no i wogole plakala bo i nasz slub i moj brat w styczniu tata zostanie.. powiedziala ze jej marzenia sie wszystkie spelnily

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 10:28   #4485
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

A mi dzisiaj pękła szybka w telefonie :/ najgorsze, że nie kupię obudowy, bo to koszt rzędu 200 zł, a wolę unikać "zbędnych" wydatków no.... podsumowując: lajf is brutal end full of zasadzkas end samtajms kopas w dupas
znam ten ból... ja wymieniałam szybkę w telefonie z dwa miesiące temu. a dziś mi się śniło, że znowu ją zbiłam

u nas święta również mijają pozytywnie fajnie sobie tak spędzić trochę czasu z rodzinką bez pośpiechu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 10:30   #4486
cude
Zadomowienie

anannke, ładne

mojakaren, powrotu do zdrowia!

Kochane, zostało nam 7 miesięcy, mój brat ma urodziny, a ja i TŻ małe święto

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-12-26 o 10:33
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 11:05   #4487
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ! Po kilkunastu? dniach nieobecności jestem, jako że mieszkam z babcią tylko to wszystkie obowiązki przedświąteczne przejmuje ja i nie miałam czasu na sprztanie.
Życzę Wam aby następne święta były piękniejsze !! w końcu już jako żonki

Ps. u mnie wśród znajomych chyba z 5 par się zaręczyło
U mnie to samo zareczyła się też moja przyjaciółka z czego bardzo się cieszę
dzięki dziewczyny za słowa otuchy powoli wracam do siebie TŻ zmartwiony moją chorobą pisał że ma dla mnie jakiś prezent czyżby zrobił projekt zaproszenia podesłał mi też listę swoich gości i o mało nie spadłam z wrażenia ich jest mnóstwo! A ja mało kogo znam...

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 11:12   #4488
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Niestety nie ida w parze. Koszula z czarnymi okraglymi guzikami jest stricte do smokingu. Wiem, ze sa garnitury smokingowe z mucha, ale bez takiej koszuli.
Dziękuję za odpowiedź No to albo zdecydujemy się na smoking albo poszukamy jakiegoś fajnego podobnego rozwiązania z garniturem

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
U nas też prezenty super trafione
Dostałam 3 książki, rękawiczki, pieniądze, kosmetyczkę
TŻ dostał perfumy, koszulkę, bokserki, książkę, portfel i spinki ślubne, które mu się bardzo spodobały

Ja jestem zadowolona, bo to pierwsze Swięta, kiedy nie przytyłam, a jeszcze schudłam Mimo, że na kawałek ciasta sobie pozwoliłam
Super! I kurde "na kawałek ciasta sobie pozwoliłam", nie dobijaj mnie, ja sobie pozwoliłam na zjedzenie conajmniej czterech plus jeszcze z kilogram kruchych ciasteczek Ale na grudzień dałam sobie samej przyzwolenie, dziś jedziemy do rodzinnego domu TŻ więc pewnie do 6 stycznia dalej będzie u mnie krucho z jedzeniem, no ale postaram się aż tak nie objadać, bo brzuszek mi troszkę urósł...
Stary 2013-12-26, 11:27   #4489
mimi_77
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny! Witam się w ten świąteczny czas

Cytat:
święta są a poza tym nie wszyscy wiszą non stop na wizażu

Ja wczoraj byłam z tż na pasterce - bardzo lubię takie chwile, dziś byłam u niego - odpoczęliśmy sobie poleniuchowaliśmy.. jak zwykle było super wiem że nudzę ale moim największym życzeniem jest żyć już razem. Będzie dla mnie to duża zmiana i to bardzo pozytywna
Mam tak samo! Zamieszkamy razem dopiero po ślubie i jest to nasze postanowienie. Moglibyśmy wczesniej ale nie chcemy. Taki okres oczekiwania na to jest emocjonujący Po następnej pasterce zaśniemy już razem

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
A ja na nieszczęście chora leżę chyba z grypa żołądkową ( albo to kara za wigilijne obżarstwo albo taki pech jedno jest pewne - przez te święta nie przytyję :p

współczuje. trzymaj się!

Cytat:

chwaliłam się w klubie ale wrzucę też tu - prezent rocznicowo - gwiazdkowy od tż są piękne i oczywiście na ślub
omg. przepiękne!!

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane,
nie odzywałam się bo czas świąt jest dla mnie bardzo ciężki. Zresztą wiecie jaką mam sytuację w domu, więc jest nie zaciekawie, ale mam prawdziwych przyjaciół, którzy dali mi wiele ciepła w te święta. Na szczęście już jutro jadę do TŻ!!!! Juuuhuuuu, czeka mnie 9,5 h drogi, ale czego się nie robi dla Ukochanego Jak już zawitamy w Łomży zaczną się poszukiwania obrączek! Buziole, Wesołych świąt i Wystrzałowego Sylwestra Kochane!
trzymaj się słońce

Cytat:
No u nas podobnie, jem cały czas właściwie

Co do prezentów to u mnie w tym roku to przesada Dostałam ich mnóstwo, w dodatku wszystkie trafione! Na imieniny dostałam torebkę, którą sama wybrałam, a pod choinką były skarpety-nadkolanówki, spódniczka, perfumy (100ml + miniaturka), zestaw biżuterii, naszyjnik, kalendarz, troszkę słodkości, książka kucharska, mata do ćwiczeń i jeszcze jedne cudowne kolczyki na co dzień od Siostry - jedne mają literkę E, drugie R - nasze inicjały, są przeurocze Tak więc jak widać szał totalny

Współczuję, ja miałam grypę żołądkową w maju i do tej pory źle mi się robi, jak o niej pomyślę... jedyny jej plus jest taki, że to przeważnie jedniodniówka

A jutro jedziemy do domu TŻ i znając życie przytyję z 3kg Wolne mam do 6 stycznia włącznie, ale zaraz potem czeka mnie 100% szalony i zabiegany styczeń - przygotowania do konferencji i sama konferencja, czyli conajmniej 2 dni wyjęte z życiorysu, oddanie 3 projektów na studia plus sesja...

Swoją drogą, czy taki typ koszuli i muchy dedykowane są jakiemuś konkretnemu "odzieniu" - frak, smoking? Czy można takie założyć do zwykłego garnituru? TŻ zobaczył na filmie i ku mojej wielkiej radości oznajmił, że chce tak wyglądać w dniu ślubu
gratuluję trafionych prezentów nie wiem do czego pasuje ten ubiór meski na zdjęciu powyżej ale jest ekstra! musze mojemu pokazać

Gratuluję też reszty prezentów Mikołaj był dla każdej mega hojny Ja odpoczywam od gości i sama będę gościć się u teściów - czyli + 5 kg i cały wieczor przytulasków z moim TŻ . Uwielbiam tak się lenić z nim w święta

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 11:43   #4490
velika
Winter is coming

ja tez powracam objadłam się sporo, ale nie tykałam placków ani innych słodyczy, więc chociaż tyle dobrego ;] A zaraz lecę do teściów na obiad. Za to rozrasta mi się lista gości o ludzi których nie znam Ale jako że obawiałam się ich niedoboru, to mi to nie przeszkadza

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 11:50   #4491
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

Czytniki są rewelacyjne. Ja mój kocham miłością bezgraniczną

I do tego jak nasz samochód zdycha albo mamy jechać gdzieś dalej to mamy dwa autka rodziców do wypożyczenia

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Mi pękła dwa tygodnie temu. Idzie się przyzwyczaić :P

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Mam tak samo! Zamieszkamy razem dopiero po ślubie i jest to nasze postanowienie. Moglibyśmy wczesniej ale nie chcemy. Taki okres oczekiwania na to jest emocjonujący Po następnej pasterce zaśniemy już razem
Osobiście bym nie czekała-po co odmawiać sobie przyjemności
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-12-26, 12:04   #4492
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Opium my kolejkę mamy od poprzedniego Mikołaja i też lubimy bardzo grać!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 12:09   #4493
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Opium my kolejkę mamy od poprzedniego Mikołaja i też lubimy bardzo grać!
My rodzicom moim kupiliśmy. Zgadnijcie, kto w to gra najczęściej?
Stary 2013-12-26, 12:30   #4494
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Witajcie kochane
Ale super prezenty, anannke cudne kolczyki
Mnie sie marzyla bizu na slub pod choinke ale za to dostalam zegarek i moje ukochane perfumy
zegarek-damski-pierre-ricaud-p25901-3112q.jpg

Od rodzicow pizamke (taaaka milusia) i kase
a od tesciowej sliczna szkatulke na bizu

p.s. co do mieszkania przed slubem...tez bysmy mogli juz ale ja nie chce
teraz dopiero doceniam kazda chwile spedzona z rodzicami i z babcia...chociaz przyznaje ze oczekiwanie na przeprowadzke jest mega ekscytujace no i kupowanie pierwszych rzeczy do swojego domu

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-12-26 o 12:34
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 13:05   #4495
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam w ostatni świąteczny dzień

Wigilię spędziliśmy osobno ale razem byliśmy na pasterce
wczoraj obiad u mnie a kolacja u rodziców TŻ a dziś jedziemy do moich dziadków jeszcze

jutro idziemy oglądać zaproszenia a w sobotę wracamy do Warszawy (wieczorem jakoś bo do południa jestem umówiona na kawę z moją przyjaciółką świadkową)
Święta mijają leniwie i spokojnie

a my mieszkamy razem (w mieszkaniu własnościowym więc to logiczne :P ) i dobrze nam z tym pracując, studiując dziennie ostatni rok i pisząc pracę magisterską nie mielibyśmy czasu na widywanie się, a tak przynajmniej wieczory spędzamy razem co jest, nawet zajmując się jakąś swoją pracą

też uwielbiamy gry planszowe, często gramy w "magię i miecz"

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-12-26 o 14:05
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 14:43   #4496
ewelinka16169
Raczkowanie

hej hej dziewczyny mogę dołączyć? my mamy termin ślubu ustalony na 4 październik 2014. O i tylko tyle mamy... reszta rzeczy do zorganizowania przed nami
ewelinka16169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 14:45   #4497
ana909
Erudycja

czemu spedzacie osobno wigilie? My mieszkajac razem spedzamy wigilie razem, najpierw u jednej rodziny a potem u drugiej.

My wczoraj pol dnia przelezelismy a potem pojechalismy do mojej babci bo chcial sie pochwalic swoją nalewką :P
a wieczorem pojechalismy ze znajomymi na dyskoteke. Teraz Tż dopiero wstał z lozka bo od 13 ogladamy tv a ja nadal sie lenie i czekam az przyniesie mi sniadanie/obiad do lozka

witaj

po nowym roku mamy pierwsze spotkanie z pania psycholog, zamierzamy tez wybrac w koncu samochod i zakupic przybory do zaproszen. No i mam nadzieje znalezc okazje do wyprobowania fryzury i makijażu ślubnego.

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-12-26 o 14:48
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 15:14   #4498
wenedka
Zakorzenienie

Hej, dziewczyny

Wesolych Swiat (jeszcze!)

U mnie mogliby byc lepiej w Swieta. Tesknue za rodzina i wspolnym koledowaniem. Do tego moj przyszly tesciu zepsul mi Wigilie swoim beznadziejnym zachowaniem.

Gdyby nie Tz, to chyba by mi wlosy wypadly

Takze w przyszlym roku spedzamy Swieta z moja rodzina.

Natchniona prezentem Tz, skorzystalam z obnizek i kupilam sobie bielizne slubna. Do tego kupilam figi do kompletu.

http://www.agentprovocateur.com/spri...pless-bra~nude

Planowalam miec biala, ale zakochalam sie w tej.

Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 16:59   #4499
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
czemu spedzacie osobno wigilie? My mieszkajac razem spedzamy wigilie razem, najpierw u jednej rodziny a potem u drugiej.

My wczoraj pol dnia przelezelismy a potem pojechalismy do mojej babci bo chcial sie pochwalic swoją nalewką :P
a wieczorem pojechalismy ze znajomymi na dyskoteke. Teraz Tż dopiero wstał z lozka bo od 13 ogladamy tv a ja nadal sie lenie i czekam az przyniesie mi sniadanie/obiad do lozka

witaj

po nowym roku mamy pierwsze spotkanie z pania psycholog, zamierzamy tez wybrac w koncu samochod i zakupic przybory do zaproszen. No i mam nadzieje znalezc okazje do wyprobowania fryzury i makijażu ślubnego.
my nie spędzamy wigilii osobno, od 2 lat na dwóch jesteśmy,a tż u mnie jest na wigilii od zawsze
od 2 lat schemat taki: najpierw wigilia u teściów a potem u mnie, i 1 dzień u mnie a drugi u tż.

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny

Wesolych Swiat (jeszcze!)

U mnie mogliby byc lepiej w Swieta. Tesknue za rodzina i wspolnym koledowaniem. Do tego moj przyszly tesciu zepsul mi Wigilie swoim beznadziejnym zachowaniem.

Gdyby nie Tz, to chyba by mi wlosy wypadly

Takze w przyszlym roku spedzamy Swieta z moja rodzina.

Natchniona prezentem Tz, skorzystalam z obnizek i kupilam sobie bielizne slubna. Do tego kupilam figi do kompletu.

http://www.agentprovocateur.com/spri...pless-bra~nude

Planowalam miec biala, ale zakochalam sie w tej.

Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
co teściu narozrabiał?
u nas u teściów maluszek brata tż nie wytrzymał ( 2 latka ma, rozumiał że będzie Mikołaj i nie chciał usnąć w dzień, przez co z połowie otwierania prezentów dostał takiej histerii że szok.
a poza tym to piękne święta, ciągle żyję świadomością tego że ostatnie jako panienka
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:10   #4500
wenedka
Zakorzenienie

Zaprosilam kolezanke na polska Wigilie,a tesciu zachowywal sie jak idiota. Na sam poczatek oznajmil, ze nikt sie nim nie przejmuje. Gral na laptopie az wystygl barszcz, oplatek mu nie smakowal (wielka laske zrobil, ze w ogole wstal) salatka jarzynowa smakowala jak ziemniaczana, byl niemily dla nas i mamy Tz, byl opryskliwy i marudzil. Wszystko przy mojej kolezance.
Wczoraj sie do niego nie odezwalam ani slowem, bo nie chcialam sie klocic, a jego zdaniem robilam jemu na zlosc.
Dodam, ze dla tej malpy, bratowej Tz, byl przemily.

Czas sie wyniesc stad.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-12-26 o 17:12
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości