2013-12-27, 00:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jest taka możliwość ?
Cytat:
Napisane przez ZakochanaPszczola
Tutaj zawsze rodzi się pyatnie czemu z Nim jestem.. Bo go kocham  Różnie było w tym związku.. Często jest tak, że jedno z partnerów jest zazdrosne a później rolę się odwracają. To ja na początku związku za czasów gówniarstwa byłam zazdrosna o każdą jego byłą miłość, koleżankę z pracy czy studiów.. Rolę się odwróciły, tylko że ta jego wścibskość.. Raz doszło do banalnego rozstania, ponieważ dorwał mój telefon jak robiłam nam kolację a w nim opisywałam sen dotyczący kolegi ze szkoły.. Niby sen ale już padło podejrzenie o najgorsze i bach, związek się posypał. Momentami śmieję się z tego, bo niby jesteśmy dorosłymi ludźmi a zachowujemy się jak dzieciaki.. Naprawdę martwi mnie to, że może mnie szpiegować. Ufamy sobie ale On zawszę woli mieć tą 100 procentową pewność i mnie sprawdza. Ech.. Niestety sprawdzałam już na innych forach czy jest możliwość kontrolowania cudzych smsów ale pisano jedynie o bilingach więc jest nadzieja, że nie przeczyta o miesiączkach i problemach miłosnych moich koleżanek 
|
Musi mieć 100 % pewność...
czyli nie ufa ci, ma cię za kogoś kim nie jesteś, uważa, że byłabyś w stanie się "puścić", okłamywać go itd - po prostu nie jest do końca pewien czy nie jesteś TAKĄ kobietą
szacunek aż miło
|
|
|